365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Secret Love

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και λύσεις σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και υποθέσεις που εκκρεμούν χρόνια.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Μπορείτε να πείτε ότι τα έχετε ακούσει και τα έχετε δει πια όλα, στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Τώρα έχετε την ωριμότητα και την γνώση για να ανάψετε το πράσινο φως μόνο εκεί που αξίζει. Μερικοί από εσάς, θα βρεθούν και πάνω σε διπλά διλήμματα που θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους… έτσι ώστε να μην πληγωθεί κανείς.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Εύνοια με ζώδια του Νερού


Ταύρος

Εσείς με τόση εύνοια που έχετε ήδη από τους εξωτερικούς πλανήτες το μόνο σίγουρο είναι, ότι νωρίς μέσα στο προσεχές διάστημα θα κάνετε σοβαρές σκέψεις για γάμο. Εσείς που είστε σε σχέση, ρίξτε μια πιο αναλυτική ματιά, στα οικονομικά σας που θα έχουν άνοδο. Και εσείς που τώρα είστε μόνοι, είναι μόνο θέμα λίγων εβδομάδων να εμπλακείτε σε έναν περίεργο και μοιραία καλό έρωτα!

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

 

Δίδυμοι

Η εποχή θα αλλάξει και θα σας φέρει όλα αυτά που τώρα το παρόν, σας στερεί. Είστε το ζώδιο που θα κάνει τις περισσότερες επανασυνδέσεις και γάμους, νωρίς μέσα στο νέο ζώδιο 21/09-22/10. Από τους λίγους που έχουν μείνει ελεύθεροι, οι πιο πολλοί θα βρουν την αγάπη μέσα στον φιλικό τους κύκλο. Οι επιχειρηματικές σας δράσεις, θα σας στηρίξουν στο έπακρον.

Αστρολογική Τύχη: *****

Εύνοια με ζώδια της  Γης

Καρκίνος

Μπορεί να είστε μόνοι, αλλά αυτό από το τρίτο 10ήμερο θα αλλάξει. Πολλά αυτά που τρέχουν τώρα μέσα στην ζωή σας, σε επίπεδο φλερτ και νέων γνωριμιών, αλλά τελικά τίποτα ουσιαστικό που να μπορεί να σας κερδίσει. Επαναφορές προσώπων για κάποιους από εσάς, συμφιλίωση και σχέση με προοπτικές γάμου.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Εύνοια με ζώδια του Νερού

 

Λέων

Λίγος μόνο χρόνος σας έχει μείνει μέχρι να λήξει ο μήνας, και να μπορέσετε εν ηρεμία και ωριμότητα, να ξεκαθαρίσετε την αισθηματική σας ζωή, και κάπως έτσι να πάρετε μαζί σας στο νέο έτος μόνο ότι και όποιον αξίζει. Εσείς που έχετε παράλληλες διαδρομές, έχει πλέον φτάσει το σωστό χρονικό σημείο, για να πάρετε αποφάσεις… ίσως και μετά από ένα διάλλειμα.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Παρθένος

Από σήμερα και μέχρι να αλλάξει ο μήνας σε Οκτώβριο, στον δρόμο σας θα έρθουν νέα άτομα, ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, αλλά και προτάσεις που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε. Είστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, που τους περισσότερους από εσάς, θα τους δώσουν τις ευκαιρίες για να φτιάξουν την ζωή τους, όπως την έχουν ονειρευτεί… καιρό τώρα.

Αστρολογική Τύχη: *****

Εύνοια με ζώδια του Νερού

 

Ζυγός

Είστε πραγματικά οι τελευταίοι που θα πρέπει να παραπονιέστε για τον τρόπο που εξελίσσεται η προσωπική σας σχέση. Είτε αυτό είναι καλό, είτε μέτριο, σαφώς και έχετε τους τρόπους για να την βελτιώσετε ή και να την τερματίσετε. Ο νέος μήνας που πλησιάζει, θα σας φέρει κοντά σε σκέψεις – δράσεις για γάμο και οικογένεια σίγουρα.

Αστρολογική Τύχη: *****

Εύνοια με ζώδια της  Γης

Σκορπιός

Από τις ερχόμενες εβδομάδες, έρχονται σαρωτικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, είτε είστε μέσα σε σχέση είτε βιώνετε έναν εργένικο δρόμο. Το μόνο καλό είναι ότι θα βρείτε τις ταιριάζει καλύτερο σε εσάς, και θα το καλλιεργείτε από τις επόμενες εβδομάδες. Πολλοί από εσάς, αναμένετε να γίνουν και γονείς για πρώτοι φορά.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Εύνοια με ζώδια της  Φωτιάς

 

Τοξότης

Δηλώνετε ότι είστε έτοιμοι, για σαρωτικές αλλαγές μέσα στην προσωπική σας ζωή, και μάλλον θα εκπλήξετε πολλούς περί αυτού.  Εσείς που πια δεν θέλετε να είστε μέσα σε δεσμούς που απλά είναι αδιέξοδοι, θα τους λήξετε και θα συνεχίσετε μόνοι. Πάντως οι πρώτες εβδομάδες του Ζυγού, θα σας φέρουν μεγάλες αλλαγές μόνο θετικές.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

 

Αιγόκερως

Είστε το ζώδιο που μέσα στην καινούργια σεζόν, θα βρείτε τον άνθρωπο που θα δέσει την καρδιά σας… ή θα τον ξαναβρείτε. Είστε κάτω από την πλήρη εύνοια του Δία, που ότι έχετε ευχηθεί θα το λάβετε στο πολλαπλάσιο. Φυσικά και αυτό μεταφράζεται και σε οικονομικές επιτυχίες και φήμη. Όλα τα άλλα απλά ξεχάστε τα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Εύνοια με ζώδια της  Γης

Υδροχόος

Εσείς αλλάζετε τον χρόνο, και πάνω σε εσάς πρώτους θα έρθουν όλα τα καλά του σύμπαντος, και ειδικά στην ερωτική σας ζωή, που έχει περάσει από μεγάλες ταλαιπωρίες τους τελευταίους μήνες. Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες και καλείστε τώρα άμεσα, να τις λύσετε, έτσι ώστε ο νέος μήνας… να σας βρει έτοιμους και με το σωστό ταίρι δίπλα σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

Εύνοια με ζώδια του Νερού

 

Ιχθείς

Είστε σε μια ώριμη πια φάση, που μπορείτε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό σε σχέση – οικογένεια και εργασία. Ο κυβερνήτης σας ο ασταμάτητος θα φέρει ανατροπές και πολλοί που έχουν χωρίσει θα επανασυνδεθούν και θα προχωρήσουν με δυνατά και σταθερά βήματα σε πιο μόνιμες δεσμεύσεις και επίσημες. 

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Εύνοια με ζώδια της  Φωτιάς