365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Χαρτομαντεία των Κλήρων – Γιατί κάποιοι δεν μπορούν να είναι πια μαζί?

Για όλους εσάς λοιπόν που ρωτάτε…οι όποιες δυσκολίες που ανακύπτουν με ή και χωρίς λόγο, στην διαδικασία για την ένωση ή την επανένωση δύο ατόμων, έχουν σίγουρα τις βάσεις τους στο παρελθόν, ακόμη και αυτό που έχει ξεχαστεί! Πολλά αυτά που τότε αποκαλύφθηκαν ή ομολογήθηκαν ή τα φανερά εμπόδια ή οι αποστάσεις ή οι δεσμεύσεις οι τρίτες… αλλά εκείνος  ο μεγάλος πρώτος – πρώιμος ενθουσιασμός, δεν άφησε περιθώρια για λογική και την ανάδειξη από νωρίς των ασυμβατοτήτων….με την ευχή ότι κάτι – κάποιος σίγουρα μπορεί να αλλάξει.

Οι τωρινές δυσκολίες επανασύνδεσης, έχουν τις ρίζες τους στα προβλήματα, στις υποσχέσεις και στις υπερβολές του τότε! Τώρα με το πάζλ των προσωπικοτήτων/συνθηκών πλήρες, μπορείτε να κατανοήσετε τα εμπόδια … όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και εγωισμοί! Ωστόσο, όλα είναι πιθανά αλλά και απίθανα …κάτω από την δυναμική της αληθινής αγάπης κάποιων!

Βερονίκη – Ερωτική Χαρτομάντης : 875-876-8640 …για όλες τις δύσκολες ιστορίες αγάπης, παλιές και νεότερες…Σας περιμένω!

Προβλέψεις για τις επόμενες 2 εβδομάδες:

 

 

Κριός  ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΕΜΑ

Δεν χρειάζεται να τα πείτε και να τα ανακοινώσετε όλα. Αυτός ο νέος έρωτας που έχει μπει στην ζωή σας, σίγουρα σας έχει αναστατώσει, αλλά μην χάνετε την πορεία και την ισορροπία σας.

 

Ταύρος Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Με όλα αυτά που έχετε να κάνετε εντός της εργασίας σας, ή και εντός των οικογενείας σας, πιθανόν και πια να μην έχετε και τόσο χρόνο ελεύθερο για τον άνθρωπο σας, που δείχνει όμως να καταλαβαίνει τις σχετικές δυσκολίες.

Δίδυμοι ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ

Αυτά που βλέπετε πια στον άνθρωπο σας, έχουν αρχίσει σίγουρα και σας χαλούν την διάθεση! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να του μιλήσετε όσο πιο άμεσα μπορείτε, και  κάπως έτσι να προσπεράσετε τις μεταξύ σας παρεξηγήσεις.

 

Καρκίνος ΤΟ ΚΙΛΙΜΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πολλά τα νέα πρόσωπα που σας περικυκλώνουν και μάλλον τώρα θα πρέπει και εσείς, από την δική σας την μεριά να δείτε με την εμπειρία που έχετε, τι και ποιος θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα στα δικά σας αισθηματικά δεδομένα.

 

Λέων ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ

Ευχάριστα πολύ περνάει κάποιος φίλος σας κοντά σας, και μάλλον έχει ήδη αρχίσει και σας ερωτεύεται. Τώρα να είστε και εσείς έτοιμο,ι για μια πρόταση που πιθανόν και σας σοκάρει…σε προσωπικό επίπεδο.

Παρθένος Η ΚΑΡΔΙΕΣ

Πολλά αυτά που τώρα ζητάτε να κάνετε στην σχέση σας, αλλά ακόμη βλέπετε τις αντιστάσεις που προκύπτουν από τον άνθρωπο σας. Ίσως και αυτός να σας έχει ετοιμάσει τις δικές του προτάσεις.

 

Ζυγός Ο ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι ημέρες μέχρι και το τέλος αυτού του δύσκολου μήνα, θα έχουν πολλά χαρμόσυνα γεγονότα, που πιθανόν και να σας ανανεώσουν. Σε κάποιους από εσάς, θα γίνει και πρόταση για μια νέα συνεργασία.

Σκορπιός ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΙ

Πολλά αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά σας, αλλά ακόμη δεν είστε και στην πιο καλή σας φάση, για να τα εκφράσετε στο άτομο που θέλετε. Μετά την  αλλαγή ζωδίου…σίγουρα όλο και κάποια ευκαιρία θα σας δοθεί σχετικά.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ

Το ότι δεν μιλάτε στον άνθρωπο σας, επειδή έχετε τον τελευταίο καιρό παρεξηγηθεί, είναι κάτι που σίγουρα δεν το θέλετε πια να συνεχίσει να συμβαίνει. Καλύτερα να κάνετε εσείς την αρχή τώρα!

 

Αιγόκερως ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Αν κοιτάξετε λίγο πιο προσεχτικά, θα δείτε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ίσως και να έχει ανοιχτές πόρτες και με το παρελθόν του, που είναι και ο λόγος που δεν προχωράει η μεταξύ σας υπόθεση.

Υδροχόος ΟΙ 2 ΔΡΟΜΟΙ

Δεν μπορείτε να είστε απόλυτοι, με άτομα που μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν εισέλθει στην ζωή σας. Ιδανικά προσφέρετε χρόνο σε όλες τις πλευρές, για να δείτε τι μπορείτε να ξεκαθαρίσει.

 

Ιχθείς Η ΑΓΚΥΡΑ

Συμβαίνουν πολλά και σημαντικά στην ζωή του ανθρώπου σας, που τώρα θα σας ανοίξουν και τις πόρτες για να μπορέσετε να κάνετε και τα επόμενα βήματα, γύρω από μια πιο σοβαρή δέσμευση.