365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

Κέλτικοι Ρούνοι – Για ποιον λόγο υπάρχει τόσο μεγάλη δυσκολία στις σύγχρονες επανασυνδέσεις?

Για όλους εσάς λοιπόν που ρωτάτε… Η εποχή αυτή και κάτω από τον ανάδρομο Ερμή που πλησιάζει, θα φέρει σωρεία επικοινωνίες – συναντήσεις παλιών γνώριμων αλλά και δυνατές επανασυνδέσεις. Οι δυσκολίες που πάντα προκύπτουν ανάμεσα στο ζευγάρι που επιθυμεί εν τέλει να επανασυνδεθεί είναι μόνο… η παρελθοντολογία.

Ξεκινάει κάτι νέο… μέσα από αναφορές του παρελθόντος για το τι πήγε λάθος, ποιος αδικήθηκε και ποιος τελικά έφυγε. Αυτό όλο είναι λάθος, άρα σε ότι και να προσπαθήσετε προσεχώς… ιδανικά εστιάστε μόνο σε φρέσκες προτάσεις και ιδέες που σκέφτεστε για το μέλλον. Όλα τα άλλα είναι μόνο φθορά… που πατάει φρένο στις επιταγές της μοίρας για να είναι ξανά δύο άτομα μαζί και ποιοτικά, σαν σύντροφοι! Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. 

Βερονίκη – Ερωτική Χαρτομάντης : 875-876-8640 …για όλες τις δύσκολες ιστορίες αγάπης, παλιές και νεότερες…Σας περιμένω!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός – ΝΤΑΓΚΑΖ

Θα πρέπει να κινηθείτε πιο αθόρυβα, αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να πλησιάσετε και πάλι το άτομο που αγαπάτε. Μην βάζετε τρίτους ανάμεσα σας και μάλλον θα ήταν ενδιαφέρον να μην θυμάστε και να μην αναμοχλεύετε τα παλιά.

 

Ταύρος – ΑΝΣΟΥΖ

Εσείς έχετε πια φτάσει σε ένα σημείο ωρίμανσης, που χρειάζεται να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις, για το ποιος μπορεί να συνεχίσει μέσα και παράλληλα με την ερωτική σας ζωή και ποιος είναι αυτός που θα φύγει. Σαφώς και πάντα έχετε την εναλλακτική, να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας.

 

Δίδυμοι –  ΚΕΝΑΖ

Μια παλιά σας γνωριμία, τώρα έρχεται και σας δίνει απολογίες και προτάσεις για μια επανασύνδεση. Το πιο πιθανόν είναι όλα αυτά να σας συγκινήσουν και να σας φέρουν σε πιο βαθιά συναισθήματα, που ίσως και να σας κάνουν να τολμήσετε μια ακόμη φορά να είστε μαζί.

Καρκίνος – ΙΣΑ        

Αλλού η καρδιά σας, αλλού εσείς και αλλού η παρουσία σας. Αυτό είναι η μόνη αλήθεια που σας συμβαίνει και μάλλον χρειάζεται είναι να απομακρυνθείτε από όλους και όλα, μέχρι να βρείτε τι θέλετε, τι χρειάζεστε και ποιος είναι αυτός που πραγματικά σας αγαπάει.

 

Λέων – ΧΑΓΚΑΛΑΖ

Ουδείς είπε ότι ο δρόμος της αγάπης είναι εύκολος. Τώρα υπάρχουν και οι σωστές συνθήκες που μπορείτε με τον άνθρωπο που θέλετε, να είστε επιτέλους μαζί και να προσπαθήσετε για να λήξετε προβλήματα που τόσο καιρό, μπαίνουν ανάμεσα σας.

Παρθένος – ΦΕΧΟΥ

Σίγουρα έχετε καταλάβει, ότι ένα συγκεκριμένο άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο, τρέφει πολλά και ερωτικά συναισθήματα για εσάς. Το μόνο καλό είναι, ότι δεν υπάρχουν τρίτες δεσμεύσεις… και το πιο πιθανόν είναι ότι, από την επόμενη  εβδομάδα του μήνα, θα έχετε συναντήσεις.

 

Ζυγός – ΓΚΕΙΜΠΟ

Μόνο εσάς έχει στο στόχαστρο του, ο πρώην σας. Από τις 19/09 και μετά να είστε σε μια εσώτερη ετοιμότητα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δείτε μπροστά σας. Τώρα έχουν συμβεί και πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα του!

 

Σκορπιός – ΓΟΥΝΤΖΟ

Αυτό το  Φθινόπωρο θα σας γεμίσει και σας δωρίσει πολλές και ουσιαστικές ερωτικές εμπειρίες, που σίγουρα σας θα σας κάνει πιο ώριμους, στο να πάρετε μια τελική απόφαση για το πώς, θα κινηθείτε και με ποιον από εδώ και μετά.

Τοξότης – ΜΑΝΑΖ

Πριν την αλλαγή του μήνα σε Ζυγό, θα έχετε μια ευχάριστη αισθηματική έκπληξη. Υπάρχουν ακόμη αληθινά συναισθήματα και αγάπη, στην καρδιά του πρώην αγαπημένου σας, που θα σας εκδηλώσει και αποδείξει με τέτοιον τρόπο, που θα σας αφήσουν άφωνους.

 

Αιγόκερως – ΟΥΡΟΥΖ

Το σύμπαν σας υποστηρίζει, και σας δίνει ότι χρειάζεστε προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, αλλά και όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν περάσει από μπροστά σας, τις τελευταίες εβδομάδες. Μην κάνετε όμως και πάλι τα λάθη του παρελθόντος.

Υδροχόος – ΝΟΝΤΙΖ

Δεν σας έχει ακόμη προκύψει κάτι που να σας συγκινήσει. Τώρα θα χρειαστεί να βρείτε μια καινούργια αγάπη, που θα καλύψει τα χαμένα χρόνια και θα σας πάει σε μονοπάτια, που θα είστε και πάλι ευτυχισμένοι…όχι πολύ μετά από τώρα!

 

Ιχθείς – ΡΑΙΝΤΟ

Είστε αρκετά περίεργοι, για όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ερωτική σας ζωή, και μάλλον έχετε αρχίσει και ψάχνετε τι κάνει αυτός που ακόμη αγαπάτε. Το μόνο καλό είναι, ότι από τις αρχές του ζωδιακού μήνα ο ίδιος θα σας αναζητήσει με έναν διαφορετικό τρόπο.