365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

Φεβρουάριος- Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Μηνιαίες προβλέψεις για όλους:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Μια καταπληκτική εποχή, που θα μπορέσετε μαζί με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που τόσο καιρό έχετε προγραμματίσει να τα βάλετε επιτέλους σε εφαρμογή. Σίγουρα και οι ελεύθεροι θα έχουν τις ευκαιρίες τους για νέες γνωριμίες.

Αισθηματική Τύχη: ++

Τυχερή ημέρα:   10/02

 

ΤΑΥΡΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Όσο ο Ήλιος, θα πλησιάζει τον φιλικό Ιχθύ, εσείς θα δείχνετε όλο και πιο ποθητοί, στο πρόσωπο που ήδη έχετε ερωτευτεί. Όλος ο μήνας, θα φέρει και τις κατάλληλες ευκαιρίες, για να μπορέσουν και οι χωρισμένοι να έρθουν σε μια συνεννόηση ή και επανασύνδεση.

Αισθηματική Τύχη: +++

Τυχερή ημέρα:   12/02

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Θα πρέπει αυτό το θετικό αστρολογικά χρονικό διάστημα, να σκεφτείτε πιο σφαιρικά, τι πρέπει να κάνετε με την προσωπική σας ζωή, που δεν έχει την εξέλιξη που ονειρεύεστε. Πολλοί από εσάς, πιθανόν και να θελήσουν να κάνουν ένα διάλειμμα από όλα.

Αισθηματική Τύχη: +++

Τυχερή ημέρα:   14/02

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Το πρόσω που αγαπάτε, είναι πραγματικά ένα βήμα πριν να σας μιλήσει πιο ειλικρινά για τις προθέσεις του, σε όλα αυτά που και οι δύο σκέφτεστε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα δουν μια ερωτοφιλία ή και συνεργασία να τους αποκαλύπτετε.

Αισθηματική Τύχη: ++

Τυχερή ημέρα:   18/02

 

ΛΕΩΝ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Έχετε δει πολλά από την μεριά του πρώην σας, που κάνει ότι μπορεί από την μεριά του, για να σας φέρει κοντά του. Είστε τα ζώδια που μέσα στον καινούργιο μήνα, θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε εύκολα και μόνιμα με αυτόν που ακόμη αγαπάτε.

Αισθηματική Τύχη: +++

Τυχερή ημέρα:   01/02

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Οι έννοιες σας είναι γύρω από τον οικονομικό σας τομέα. Σίγουρα θα δεχτείτε την βοήθεια του κύκλου σας, και μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου, η ψυχολογία σας θα έχει ανέβει. Στην προσωπική σας ζωή, νέα πρόσωπα θα σας αναστατώσουν ποικιλοτρόπως.

Αισθηματική Τύχη: +++

Τυχερή ημέρα:   22/02

 

ΖΥΓΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μάλλον έχετε αρχίσει και βαριέστε με όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά και δεν συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας. Οι μέρες του Ιχθύ κατά κύριο λόγο, θα σας δώσουν λύσεις. Επίσης, κάποιοι παλιοί σας καλοί φίλοι, θα θελήσουν προσεχώς να σας επισκεφτούν!

Αισθηματική Τύχη: ++

Τυχερή ημέρα:   19/02

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Πολλές από τις σκοτούρες σας, θα υποχωρήσουν. Οικονομικά και επαγγελματικά θα έχουν άνοδο και η τσέπη σας θα γεμίσει και πάλι χρήμα! Με πιο ανεβασμένο κέφι, σίγουρα θα μπορέσετε να μιλήσετε και πιο καθαρά στον σύντροφο σας.

Αισθηματική Τύχη: +++

Τυχερή ημέρα:   17/02

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Μέχρι την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου, θα έχετε κάποια ουσιαστικά νέα ίσως και ανταμώματα με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Υπάρχουν βέβαια ακόμη κάποιες δυσκολίες, αλλά θα προσπεραστούν μέσα από τις κοινές σας προσπάθειες και συναισθήματα.

Αισθηματική Τύχη: +++

Τυχερή ημέρα:   05/02

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Όλος ο μήνας, θα έχετε για εσάς εκπλήξεις αλλά και προτάσεις που μπορεί να σας βάλουν σε μεγάλα διλήμματα. Παλιοί και νέοι σύντροφοι, έχουν ξεπροβάλλει και προκαλούν το ζώδιο σας, να επανασυνδέσεις και φρέσκιες αγάπες! Χρήμα σας πλησιάζει.

Αισθηματική Τύχη: ++

Τυχερή ημέρα:   02/02

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Εσείς που έχετε προγραμματίσει κάποιες επαγγελματικές αλλαγές ή και μετοίκηση, ίσως και να χρειαστεί να δώσετε λίγο χρόνο, έτσι ώστε να μπορέσετε να τα βάλετε όλα σε μια ιεραρχία. Οι αδέσμευτοι, θα δεχτούν ερωτικές εξομολογήσεις, από εκεί που δεν το φαντάζονται.

Αισθηματική Τύχη: +++

Τυχερή ημέρα:   01/02

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να διώξετε από την καθημερινότητα σας, άτομα και ιστορίες, που μόνο πίσω σας πηγαίνουν. Τώρα που θα βρείτε μια νέα αγάπη, να σας ταιριάζει, θα δείτε ότι και η ψυχολογία σας θα έρθει σε ισορροπία.

Αισθηματική Τύχη: +++

Τυχερή ημέρα:   25/02