365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Ήλιος στον Ζυγό και οι παλιοί έρωτες θα έρθουν και πάλι στο παρόν

Από τις 22/09 ο Ήλιος θα περάσει στον διπλό και αέρινο ζώδιο του Ζυγού μέχρι και τις 21/10. Ένα διάστημα που θα φέρει μόνο θετικές ανατροπές σε αισθήματα, συνεργασίες αλλά και φιλίες.

Πιο αναλυτικά:

 Κριός

Μην αποσπάτε την προσοχή σας, μόνο και μόνο για να δείξετε τον εγωισμό σας, σε κάποιον που σας πόνεσε στο παρελθόν. Ίσως και να πρέπει πια να το προσπεράσετε.

Ταύρος

Δεν θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά, σε καταστάσεις που απλά σας βγάζουν από τον δρόμο και τα προγράμματα σας. Οι μεγάλοι έρωτες μπορούν να περιμένουν.

 

Δίδυμοι

Όσα και να έχετε ζητήσει, από τον άνθρωπο σας, ακόμη δεν έχετε δει τίποτα στην πράξη. Βάλτε τα χρονικά σας όρια και σίγουρα ανακοινώστε τα άμεσα.

Καρκίνος                 

Είστε αποφασισμένοι, να φύγετε από ερωτικές καταστάσεις που σας πληγώνουν, χωρίς να δίνετε άλλες πιστώσεις χρόνου. Σίγουρα πιο κάτω σας περιμένει κάτι καλύτερο.

 

Λέων

Θέλετε να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που δεν σας αφήνουν να πάτε πιο κάτω την αισθηματική σας σχέση. Σίγουρα κάτι ανάλογο θα κάνει και το συντροφικό σας έτερο.

Παρθένος

Όσα και να κάνετε για να έρθετε πιο κοντά σε αυτό το νέο πρόσωπο, τόσο πιο πολύ απογοητεύεστε. Αφήστε τα πράματα να κυλήσουν με τους κανονικούς ρυθμούς.

 

Ζυγός

Μπορεί ακόμη να μην έχετε δει την θετική ανταπόκριση που θα θέλατε από τον άνθρωπο σας, αλλά είναι μόνο θέμα ημερών, για να μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία σας.

Σκορπιός

Μην ασχολείστε με τα παλιά πλέον. Τώρα  όλα αλλάζουν και από αυτόν τον μήνα, θα μπορέσετε να γνωρίσετε νέο κόσμο, που  θα σας πάει σε άλλους πιο ποιοτικούς δρόμους.

 

Τοξότης

Μην κάνετε κάτι αυτό το διάστημα που θα σας εκθέσει. Πιθανόν και να χρειάζεται να μείνετε αφανείς και κάπως έτσι να καταλάβετε τι ζητούν οι άλλοι από εσάς.

Αιγόκερως

Δεν θα πρέπει να σας απασχολεί πολύ, το τι συμβαίνει μέσα στην ζωή και την καθημερινότητα του πρώην σας, καθώς εσείς ήδη έχετε τραβήξει έναν άλλο δρόμο.

 

Υδροχόος

Όσα και να έχετε προσφέρει, στο πρόσωπο που αγαπάτε …αντιλαμβάνεστε πια ότι δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη ανταπόκριση. Μιλήστε πια ανοιχτά και μέσα από προτάσεις.

Ιχθείς

Υπάρχουν πολλά άτομα που το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουν να θέλουν να έρθουν πιο κοντά σας. Εσείς ξέρετε τι θέλετε και πως το θέλετε τελικώς.