365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

 

Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

Ζητάτε με κάθε τρόπο, να κλείσετε ένα παλιό σας ερωτικό ειδύλλιο που δεν πάει τελικά πουθενά. Από τις 22/09 και μετά, οι συζητήσεις και οι όποιες συναντήσεις, θα σας υποδείξουν και πως πρέπει να διαχειριστείτε και καταστάσεις προσεχώς.

Ταύρος – Η ΠΟΡΤΑ

Από κάπου σας έρχονται χρήματα και ειδήσεις μόνο καλές, για ένα νομικό / κληρονομικό ζήτημα. Μερικοί από εσάς, ίσως και να πάρετε αποφάσεις που θα συσχετίζονται με μια μετεγκατάσταση σε άλλο μέρος ή και χώρα!

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΙΘΑΡΙ

Ιδεατές οι εξελίξεις που τρέχουν μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Εσείς που είστε μόνοι σας καλείστε άμεσα να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, και εντός του Σεπτεμβρίου να πάρετε αποφάσεις, για μια πιο επίσημη κατάσταση!

 

Καρκίνος – ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ 

Αυτήν την εποχή, περνάτε μια στενωπό…που μόνο εσείς ξέρετε τι αφορά. Από την επόμενη βδομάδα, που θα πλησιάζει και το αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή…θα δείτε ότι οι πρακτικές λύσεις θα κάνουν την μόνιμη εμφάνιση τους.

Λέων – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Υπάρχει τον τελευταίο καιρό, μια καινούργια προσωπικότητα που σας πλησιάζει και απομακρύνεται πάλι. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον σας έχει μπερδέψει περισσότερο. Από τα τέλη του μήνα και μετά, θα έχετε πάντως, περισσότερη επικοινωνία εσείς οι δύο!

 

Παρθένος – ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Θα χρειαστεί να δείξετε αυτές τις ημέρες τον διπλωμάτη εαυτό σας. Μπορεί να μην υπάρχει και η καλύτερη διάθεση, μέσα στην σχέση σας αλλά τα συναισθήματα δεν έχουν εξασθενίσει από καμία πλευρά. Σκεφτείτε τρόπους ανανέωσης.

Ζυγός  – ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Δεν συμβαίνει κάτι τελικά συναρπαστικό, στην ερωτική σας ζωή και μοναξιά. Δεν πειράζει…άλλωστε δεν έχετε και τον πιο άπλετο χρόνο καθώς όλη η καθημερινότητα σας, το τελευταίο διάστημα είναι γεμάτη από εργασιακές και οικογενειακές απαιτήσεις. 

 

Σκορπιός – ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα έχετε πολλές και θετικές αντιδράσεις από το άτομο που αγαπάτε. Τώρα τα πράματα είναι σίγουρα διαφορετικά και εσείς οι δύο, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα λάθη του παρελθόντος.

 

Τοξότης – Η ΠΕΝΑ

Η δημοτικότητα και η φήμη σας, έχουν φτάσει στα αυτιά κάποιου που καιρό τώρα έχει ερωτικά συναισθήματα για εσάς. Από το Σαββατοκύριακο 18+19/09 και μετά, θα δείτε και την παρουσία του…ίσως και μέσα στις κοινές σας παρέες.

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Οι ιδέες και οι δράσεις σας, σίγουρα θα αποφέρουν χρήμα πριν ακόμη να λήξει το Φθινόπωρο. Αυτό θα στρώσει και τις καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή. Ίσως και κάποιοι να θελήσουν να πάνε και σε μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Υδροχόος – ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μια μεγάλη πόρτα θα ανοίξει στην ζωή σας και μάλλον τώρα, θα είναι και η μέγιστη σας ευκαιρία, για να αποδείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε. Όλοι αυτοί που σας αγαπούν, θα σας υποστηρίξουν στο έπακρον.

 

Ιχθείς – Ο ΗΛΙΟΣ

Σημαντικά τα λόγια, που έχει να σας πει το συντροφικό σας έτερο. Τώρα η σχέση σας πάει καλύτερα και πιθανόν και να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να μπορέσετε να λήξετε και όλα τα παλιά σας προβλήματα!