365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Αιγυπτιακή SFIGGA – Δεύτερες ευκαιρίες στα χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Έχετε βρει μια καινούργια αγάπη, που  σας καλύπτει στα πάντα. Αυτό φροντίστε να μην  το χαλάσετε μέσα από τις κακές σας συνήθειες. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έρθουν πιο κοντά σε μια φιλική τους επαφή, που σύντομα θα γίνει ποιοτική σχέση.

Ταύρος – Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Οι γνωστοί σας, έχουν καλέσματα για εσάς και μάλλον σας αφορούν άμεσα. Ο πρώην σας, σας αναζητά με έναν πιο διπλωματικό τρόπο για να σας πλησιάσει και να σας πείσει εκ νέου, για να του δώσετε μια ευκαιρία που θα σας πάει πιο κάτω.

 

Δίδυμοι – Η ΣΦΙΓΓΑ

Αν ξέρετε τι ζητάει ο άνθρωπος σας, καλύτερα να του το προσφέρετε. Οι δυσκολίες στην επικοινωνία που έχετε μάλλον θα πρέπει κάποια στιγμή να προσπεραστούν και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Από την εργασία σας, θα έχετε προτάσεις, που πρέπει να σκεφτείτε διπλά.

 

Καρκίνος – ΤΟ ΜΩΡΟ      

Οργανώστε τις επόμενες σας ημέρες και θα δείτε ότι θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα σε κάθε τομέα. Στην δουλειά σας, υπάρχουν κάποια ζητήματα που μπορείτε να λύσετε και να είστε και κερδισμένοι. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα δεχτούν ερωτικά  πυρά, από παλιά τους αγάπη.

Λέων – ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ

Αυτά που έχετε κατά νου να κάνετε αυτό το διάστημα στην σχέση σας, μάλλον θα πρέπει και πρώτα να τα συζητήσετε διεξοδικά με τον άνθρωπο σας, που θέλει κα αυτός να σας κάνει κάποιες προτάσεις. Μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχουν κουτσομπολιά που πρέπει να αποφύγετε.

 

Παρθένος – ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Τα λόγια και πράξεις, έρχονται από τον άνθρωπο σας. Είναι μια καλή εποχή, που μπορείτε να λύσετε και όλα τα παράπονα που έχουν δημιουργηθεί, καιρό τώρα. Εσείς που είστε σε σχέση εξ αποστάσεως, θα δείτε τα οικονομικά σας, να βελτιώνονται και να βρίσκετε διεξόδους για να είστε μαζί μόνιμα.

Ζυγός – ΤΟ ΝΗΣΙ

Θα πρέπει να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις σας, στα άτομα που έχετε γύρω σας, φίλους – συνεργάτες ακόμη και τον άνθρωπο σας! Είναι ο ένας και μοναδικός τρόπος, που θα φέρει τα πάντα σε ισορροπία.

 

Σκορπιός – Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Δεν είστε και απόλυτα ξεκάθαροι, σε όλα αυτά που λέτε και κάνετε με αυτόν τον καινούργιο άνθρωπο, που βλέπετε ότι σας φλερτάρει με όλους τους πιθανούς τρόπους. Σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις σας, που στο τέλος δεν θα πληρώσουν κανέναν.

Τοξότης – Η ΣΦΙΓΓΑ

Ξέρετε ότι ακόμη το άτομο που αγαπάτε, δεν έχει ξεμπλέξει από το παρελθόν ή και το παράλληλο του παρόν. Σίγουρα έχετε κουραστεί, αλλά μάλλον τώρα είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να θέσετε τα όρια σας και να μιλήσετε με όλη την αλήθεια σας.

 

Αιγόκερως – Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ανακουφισμένοι, από το παρελθόν και ότι – όποιον σας έχει πικράνει. Μεγάλες εκπλήξεις θα έχει και το δεύτερο μισό του μήνα, που θα σας φέρει στον επαγγελματικό σας τομέα.

Υδροχόος – Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Αν δεν είστε σίγουροι, για αυτά που σας λέει και σας τάζει το έτερον σας ήμισυ, το καλύτερο και το πιο ασφαλές που πρέπει να κάνετε, είναι να μιλήσετε και να θέσετε τις προϋποθέσεις σας. Από την νέα εβδομάδα 20/09, σας έρχονται και κάποια έκτακτα χρήματα.

 

Ιχθείς – Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ

Ζητήματα που έχουν ειπωθεί και συζητηθεί διεξοδικά, με τον άνθρωπο σας, από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, και σίγουρα θα σας πάνε και ένα βήμα πιο κάτω. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, πολλοί από το ζώδιο σας, θα έχουν φτάσει μέχρι και σε συγκατοίκηση.