365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Ερωτικές Σχέσεις

Ζωδιακές Συναστρίες – Επικοινωνίες που θα φέρουν συναντήσεις και συμφιλιώσεις

Με τον ανάδρομο Ερμή να πλησιάζει, ήδη κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα έχουν αρχίσει και ενεργοποιούνται προκειμένου να βρουν την λύση τους.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός

Δεν θα πρέπει να δώσετε και τόσο πολλή σημασία, σε όλην αυτήν την υπερβολή του πρώην σας, που τώρα πραγματικά κάνει ότι μπορεί, για να σας τραβήξει την προσοχή. Οι μέρες απαιτούν να δώσετε την βαρύτητα σας, σε εργασία και λοιπές οικογενειακές υποχρεώσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ταύρος

Πιέζεστε από πράματα που όμως ακόμη δεν έχετε στον έλεγχο σας. Τώρα που και ο Άρης, θα είναι σε πιο ισχυρές αστρολογικές μοίρες – θέση  μέσα στην Παρθένο, πολλές οι ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σας, και που σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε τα πάντα και τους πάντες… πιο σφαιρικά!

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Δίδυμοι

Ο έρωτας που έχετε για ένα συγκεκριμένο άτομο, δεν λέει πραγματικά να καταλαγιάσει και τώρα έχει μέσα σας, φτάσει ο κόμπος στο χτένι και έχετε την ανάγκη να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Όλα είναι υπέρ σας, άρα δομήστε τον λόγο σας και θα καταφέρετε το ποθητό αποτέλεσμα.

αναλυτικά.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Καρκίνος

Διάφορα ζητήματα στην εργασία σας, αλλά και σε μια σειρά από ταξίδια που θέλετε να κάνετε, είναι και το βασικό σας εμπόδιο, από το να προσπαθήσετε να ξανα-φτιάξετε την ζωή σας ερωτικά. Από το δεύτερο 15μερο του Σεπτεμβρίου, μια φρέσκια γνωριμία, θα σας κάνει να τα σκεφτείτε όλα πιο

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Οι συζητήσεις που γίνονται αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον άνθρωπο σας, είναι μόνο γύρω από το παρελθόν σας. Αυτό εσάς σίγουρα σας φέρνει σε άσχημη – άβολη κατάσταση, άρα θα ήταν και ιδανικό πια, να βάλετε ένα στόπ….και παράλληλα να δώσετε λαβές για προτάσεις μελλούμενες που αφορούν και τους δυο.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Παρθένος

Δεν χρειάζεται πια να ξοδεύετε τον χρόνο σας σε καταστάσεις που δεν σας αρέσουν, αλλά ούτε και να πιέζετε τον εαυτό σας να δέχεστε στον κύκλο σας άτομα, που δεν σας εκφράζουν. Επίσης, κάποια μικρά ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει, μέσα στην οικογένεια σας τώρα υποχωρούν μόνιμα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ζυγός

Μόνο πιο μπερδεμένοι είστε κάθε φορά, που αντικρίζετε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας αρέσει. Δεν έχετε ακόμη καταφέρει να καταλάβετε αν σας θέλει ή απλά γίνεται ένα επικοινωνιακό παιχνίδι στο μεταξύ σας. Από τα μέσα του μήνα και μετά πιθανόν και να ξεκαθαρίσει το θέμα, με την παρέμβαση κάποιου φίλου σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

 

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη να σας σπρώχνει πάνω σε αμαρτίες, εσείς θα πρέπει ειδικά αυτό το χρονικό διάστημα, να είστε πιο προσεχτικοί σε αυτά που λέτε και κάνετε μέσα σε κοινούς κύκλους. Μερικοί, από εσάς …ίσως και κατά λάθος να πέσετε πάνω σε κάποιον πιο παλιό σας γνώριμο. Μια σχέση…θα δημιουργηθεί από εκεί που δεν το περιμένετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Τοξότης

Οι ερωτικοί σας συσχετισμοί, με το παρελθόν έχουν πια κλείσει και αυτό κάνετε τώρα ότι μπορείτε για να το επικοινωνήσετε με το άτομο που αγαπάτε. Από το δεύτερο 15μερο του μήνα και μετά, μερικοί που ακόμη δηλώνουν ελεύθεροι, θα έχουν μια νέα γνωριμία, από τον φιλικό τους περίγυρο, που ίσως και σχετικά εύκολα να γίνει δεσμός.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Αιγόκερως

Οι όποιες θετικές σκέψεις έχετε για το άτομο που ερωτικά ενδιαφέρεστε, έχουν τον τελευταίο καιρό, αρχίσει και χαλάνε. Μάλλον μόνο τώρα καταλαβαίνετε τις αληθινές του συμπεριφορές. Από την ερχόμενη εβδομάδα 13/09 , που θα τύχουν κάποιες μεταξύ σας συναντήσεις, εσείς θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Υδροχόος

Πολλά τα έξοδα και τα δρομολόγια  που έχουν τύχει, λόγω κάποιων επαγγελματικών και οικογενειακών σας ζητημάτων. Από τα τέλη του μήνα και μετά, όλα και πάλι θα μπουν σε μια ισορροπία. Πιθανόν και το συντροφικό σας έτερο, να σας υποστηρίξει εμπράκτως σε όλα αυτά που θέλετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Ιχθείς

Γύρω σας υπάρχουν πολλά φλερτ και αυτό σίγουρα σας έχει κάνει να έχετε πια μια πιο ανεβασμένη διάθεση. Από εσάς που τώρα είστε ερωτικά μόνοι σας, οι πιο πολλοί μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχετε μπει σε μια σοβαρή και μόνιμη σχέση. Προσοχή στο παρελθόν που θα σας αναζητήσει και πάλι.

Εύνοια Ζωδίου: +