365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολογία

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτη 16/10

Ζωδιακές Προβλέψεις:

 

Κριός : Υπάρχουν ζητήματα που έχουν αφεθεί στον χρόνο, για να τα λύσει! Μέχρι να λήξει πάντως το 2019, εσείς θα έχετε προσπαθήσει μια κάποια άτομα να συμφιλιωθείτε και με κάποια άλλα να χαθείτε τελείως από τους κοινούς σας δρόμους! Έχετε περάσει αρκετά δύσκολα, και πιο ειδικά στον αισθηματικό σας τομέα και το τελευταίο που σας ενδιαφέρει, είναι όλο αυτό να το περάσετε σε στο νέο έτος. Χρήματα, από μια πιο παλιά σας επένδυση  θα κάνουν άμεσα την εμφάνιση τους.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ταύρος : Αυτές τις ημέρες υπάρχει συνωστισμός μέσα στην καθημερινότητα σας, από απαιτήσεις στην εργασία σας, οικογενειακές υποθέσεις αλλά και πολλά … μη αδιάφορα φλερτ. Εσείς που τώρα ακόμη έχετε την Αφροδίτη μέσα στον Σκορπιό, σίγουρα θα καταφέρετε με το μεθοδικό σας μυαλό, να τακτοποιήσετε τα πάντα και να είναι όλοι γύρω σας ικανοποιημένοι.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Δίδυμοι : Εσείς είτε θα χωρίσετε αυτές τις ημέρες, είστε θα μπείτε σε διαδικασία, να προχωρήσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε σε μια επίσημη δέσμευση. Όλα τα άλλα τα ενδιάμεσα στάδια, τα έχετε βιώσει πολλάκις και σε όλο το εύρος τους. Οι μέρες με τον Ερμή στον Σκορπιό, δεν θα αφήσουν και την επαγγελματική σας δράση, χωρίς βελτιώσεις. Πάντως με τους συνεργάτες σας, μιλήστε πιο αναλυτικά και τι ζητάτε από αυτούς.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Καρκίνος :  Μπορεί στο τώρα το άτομο που είστε μαζί, να έχει τα προβλήματα του, αλλά δεν έχει σκεφτεί ποτέ να σας αφήσει! Πάντως είναι τόσο καλά τα αστρολογικά της εποχής και μέχρι την νέα σελήνη…στις 28 του μήνα, κάποιες λύσεις θα έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Οι μόνοι του ζωδίου, που έχουν καταπιαστεί με διάφορους έρωτες και νέες γνωριμίες, μάλλον έχει έρθει η ώρα για να κατασταλάξουν κάπου.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Λέων : Μην αφήνετε σε δεύτερη μοίρα την κοινωνική και την φιλική σας ζωή, μόνο και μόνο επειδή έχετε βρει έναν ζηλιάρη σύντροφο. Αυτό είναι και κάτι που σαν Βασιλιάς μπορείτε να το λύσετε… μέσα από συστάσεις όλων τους! Όσοι βιώνουν μια παρατεταμένη προβληματική ερωτική σχέση, αυτό το έτος που φεύγει και κάτω από τα θετικά για το ζώδιο σας αστρολογικά, θα σας φέρει πιο κοντά σε οριστικές και μόνιμες λύσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Παρθένος : Δεν έχετε χρόνο ούτε και περίσσευμα ενέργειας, για να μιλήσετε και πάλι και να εξηγήσετε τι ζητάτε στον άνθρωπο σας. Τα έχετε πει πολλές φορές, και τώρα απλά περιμένετε τις απαντήσεις! Ίσως και αυτή η σιωπή σας να είναι και το σωστό εργαλείο που θα οδηγήσει σε όμορφες εξελίξεις. Μόνοι και εργένηδες, θα έχουν μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, μια ερωτική εξομολόγηση.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Ζυγός : Δεν μπορείτε καν να μετρήσετε τις φορές που έχετε τσακωθεί, απομακρυνθεί και επανενωθεί με το ταίρι σας. Όλο αυτό βέβαια δεν είναι και ότι καλύτερο για εσάς και τα θέλω σας. Μιλήστε τώρα που θα έχετε και τις πρακτικές ευκαιρίες των προσωπικών συναντήσεων, και λύστε όλα αυτά που μπαίνουν ανάμεσα σας. Οι καταστάσεις σε αυτούς που  είναι μπλεγμένοι σε διπλές αισθηματικές υποθέσεις, έχουν αρχίσει και πιέζουν και πιθανόν αποκαλύψεις  να έρθουν στην επιφάνεια.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Σκορπιός : Δεν χρειάζεται, ακόμη κανείς να γνωρίζει από τον φιλικό σας κύκλο, τι έχετε κάνει με την ερωτική σας ζωή και τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Μέχρι στιγμής ούτε και εσείς έχετε πάρει κάποια καθοριστική απόφαση, άρα η σιωπή σας είναι χρυσός. Οι μόνοι που τώρα έχουν βρεθεί μέσα σε όμορφες γνωριμίες – επαφές, με νέο κόσμο ίσως και να έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια νέα σχέση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Τοξότης : Θα πρέπει να σας νοιάζει λιγότερο πια τι κάνει ο σύντροφος σας, ο πρώην με την ερωτική του ζωή. Αυτό είναι και κάτι που μόνο τελικά σας καθυστερεί από όλα αυτά που πρέπει να κάνετε για την  δική σας πορεία. Ωστόσο, δεν αποκλείεται μέσα στις μέρες του ανάδρομου… να έχετε μια επαφή επικοινωνιακή σε φιλικό επίπεδο. Ακούστε και μην ρωτήσετε!

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Οι Κάρτες των Βασιλιάδων…

 

Αιγόκερως : Έχετε εδώ και μήνες τώρα κάνει απολύτως σαφή τα όρια σας και τα θέλω σας, στον σύντροφο σας και τώρα θα έχετε την απάντηση του. Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης  προς το ζώδιο σας, εσείς οι δύο θα περάσετε χέρι χέρι μέσα στο 2020, και πιθανόν σύντομα να κάνετε στους κύκλους σας ανακοινώσεις για γάμο ή και τον ερχομό ενός απογόνου.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Υδροχόος :  Υπάρχει μεγάλη ένταση μέσα στην καθημερινότητα σας και αυτό τους πιο πολλούς του ζωδίου σας, δεν σας αφήνει να χαρείτε την ερωτική σας ζωή. Πιο τυχεροί είναι σίγουρα οι ελεύθεροι, που ακόμη δεν έχουν βρει κάτι που να τους τραβήξει την προσοχή. Αυτό από την αλλαγή του ζωδίου και μετά θα αλλάξει, και μια νέα αγάπη θα ξεκινήσει.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Ιχθείς : Έχετε σιγά – σιγά αρχίσει και απομακρύνεστε από τις σκέψεις και τις αναμνήσεις του παρελθόντος και αυτό, σας έχει δώσει μια πιο καθαρή ματιά σε όλα αυτά και αυτούς που είναι γύρω σας και σας ζητούν κάτι περισσότερο. Οι μέρες με τόσες αλλαγές, προσκλήσεις αλλά και νέα πρόσωπα, σίγουρα θα σας φτιάξουν κατά πολύ την διάθεση. Ακόμη και στα εργασιακά σας, θα έχετε μια σημαντική επιτυχία.

Εύνοια Ζωδίου: +++