365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Επανασυνδέσεις

Ποια ζώδια θα ζήσουν μια μεγάλη αγάπη μέσα στο Φθινόπωρο?

Η νέα σεζόν…φέρνει κοσμικά και αστρολογικά γεγονότα…που θα προσφέρουν αισθήματα και αλλαγές σε όλον τον ζωδιακό κόσμο.

Πιο αναλυτικά:

Για τα παιδιά του Άρη, τους Κριούς ….δεν υπάρχει ιδανική εποχή, για να ζήσουν μια αγάπη ή να εμπλακούν σε μια ερωτική σχέση. Είναι θετικοί κάθε φορά, που θα κεντρίσει κάτι – κάποιος το ενδιαφέρον τους. Ειδικά τώρα, που και οι αστρολογικές συμμαχούν, ότι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, θα το έχουν λίαν συντόμως.

Οι Ταύροι, έχουν περάσει ένα ιδιαίτερο Καλοκαίρι, όπου ξεκαθάρισαν την προσωπική και την οικογενειακή τους ζωή και πορεία, στο έπακρον. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, που κάποιοι πιο τολμηροί θα πάρουν αποφάσεις γύρω από έναν γάμο, ή ακόμη και την απόκτηση ενός παιδιού.

Όλοι οι Δίδυμοι, έχουν μέσα στον καινούργιο μήνα, να πάρουν αποφάσεις που θα συσχετίζονται με την ερωτική τους σχέση και πως θα την εξελίξουν προσεχώς. Ευτυχώς, πολλά πια έχουν μπει σε μια πορεία, αλλά και τα ανοδικά οικονομικά θα συμβάλουν στην ολοκλήρωση αυτών των σκοπών τους.

Με την νέα σελήνη να βαπτίζει την ερωτική ενέργεια των Καρκίνων, και αυτό είναι κάτι που θα τους ωθήσει στο να ψάξουν να βρουν λύσεις με τον άνθρωπο που ακόμη αγαπούν, άσχετα να στο τώρα μεσολαβούν αποστάσεις, εμπόδια και καθυστερήσεις…ακόμη και τρίτα πρόσωπα.

Υπάρχουν αλλαγές μόνο καλές μέσα στην αισθηματική σας καθημερινότητα Λέοντες, και αυτό είναι τώρα κάτι που σας έχει προβληματίσει μόνο ευχάριστα. Θα δεχτείτε προτάσεις, που θα σας φέρουν κοντά σε μια επίσημη δέσμευση, ή και σε κάποιες περιπτώσεις την μετοίκηση για να μην υπάρχουν πια χιλιόμετρα να χωρίζουν τους συντρόφους.

Όλοι οι Παρθένοι, θα βρεθούν  μέσα σε μια ποιοτική σχέση, που θα τους κάνει να τροποποιήσουν όλα τα θέλω και τα μπορώ τους, γύρω από τον άνθρωπο που τους έχει δείξει την αγάπη του. Επίσης, είναι και μια καλή εποχή που τα χωρισμένα ζευγάρια, θα καταφέρουν να ενωθούν μέσα από κοινές – λογικές υποχωρήσεις.

Εσείς οι Ζυγοί, έχετε την εύνοια της Αφροδίτης, για να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα, που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, από το παρελθόν σας. Πιθανόν και μερικούς από εσάς, να σας αναζητήσει μια παλιά σας αγάπη, που τώρα έχει να σας προτείνει πράματα  – λύσεις, που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Οι σκέψεις που θα δημιουργηθούν…στο μυαλό όλων των Σκορπιών, είναι να κλείσουν όλες τις πόρτες με τα παλιά και να δουν τι και ποιός μπορεί να γεμίσει εκ νέου την τόσο πικραμένη τους καρδιά. Επίσης, κάποιες μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες, θα φέρουν και την άνεση που τόσο πολύ σας έχει λείψει.

Οι μέρες του νέου μήνα, έχουν εκπλήξεις για τους Τοξότες, όλων των ειδών. Εσείς που είστε μόνοι από τα πολλά φλερτ που θα έρθουν στον δρόμο σας, εσείς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βιώσετε έναν μεγάλο έρωτα που σε μικρό χρονικό διάστημα, θα γίνει δυνατή και μόνιμη αγάπη.

 

Ερωτική ΤΑΡΩ….

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, να σας προστατεύουν εσάς τους Αιγόκερους, να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς ψέματα και ανακρίβειες, από το άτομο που σας αφορά ερωτικά, θα έρθουν στην επιφάνεια σχετικά γρήγορα. Θα πρέπει μετά, να σκεφτείτε διπλά πως θα κινηθείτε και τις αποφάσεις θα ανακοινώσετε.

Οι περισσότεροι Υδροχόοι, από την πρώτη εβδομάδα του Φθινοπώρου, θα βρεθούν σε μια διπλή κατάσταση όπου και θα χρειαστεί πια να αντιμετωπίσουν την ωμή αλήθεια. Ίσως και να χρειαστεί τελικά να ζητήσετε από όλους, μια μικρή πίστωση χρόνου για να σκεφτείτε καθαρά!

Οι θέσεις σας Ιχθείς, έχουν γίνει απόλυτα κατανοητές, εκεί που θέλετε και τώρα απλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να περιμένετε τι θα σας απαντήσουν. Μέχρι τότε ασχοληθείτε πιο οργανωμένα με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, που θα σας δώσουν μεγάλες επιτυχίες.