365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ

Πανσέληνος στον Κριό – Διλήμματα για παλιές αγάπες

Στις 20/10 θα συντελεστεί η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού. Νέα ξεκινήματα για όλα τα ζώδια και κυρίως στον τομέα των αισθηματικών.

 

Πιο αναλυτικά:

Κριός 

Όλα τα πύρινα ζώδια, θα έχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, για να εξελίξουν πρακτικά την ζωή τους οικονομικά και ερωτικά. Είστε εσείς που μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε τις περισσότερες νέες ερωτικές προκλήσεις αλλά και επανασυνδέσεις.

Ταύρος

Για το δικό σας ζώδιο, ίσως και η καλύτερη τελικά εποχή του χρόνου. Τώρα που και ο Άρης, σας υποστηρίζει, η ερωτική σας ζωή, θα ανθίσει. Ακόμη και όσοι κάνουν καιρό την προσπάθεια τους, για μια επανασύνδεση, θα το καταφέρουν σχετικά άμεσα και εύκολα. Στην δουλειά σας, σας ανοίγονται νέες ευκαιρίες που αξίζει να τις κοιτάξετε.

 

Δίδυμοι

Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο, για να κρατηθεί αυτή η σχέση, σε μια καλή κατάσταση, αλλά τώρα όλα αυτά σας έχουν κουράσει. Από την δεύτερη εβδομάδα του νέου μήνα και μετά, θα έχετε πολλές και ουσιαστικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός πια κάποια παράπονα που θέλει να σας εκφράσει.

 

Καρκίνος

Δεν θα μείνετε εσείς για πολύ καιρό ακόμη μόνοι! Οι όψεις του της Αφροδίτης, από την πρώτη κιόλας ημέρα του Σκορπιού 23/10, θα φέρουν στον δρόμο σας νέες γνωριμίες ή και την αποκάλυψη κάποιων συναισθημάτων, από άτομα που ούτε καν μπορεί να πάει το μυαλό σας, αυτήν τη στιγμή.

Λέων

Αποκλείστε επιτέλους από την ζωή και την καθημερινότητα σας, άτομα και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Μπορεί να είστε του ΄διπλωματικού σώματος΄, αλλά τώρα πρέπει να πάρετε τις καταλυτικές σας αποφάσεις που θα διευκολύνουν και όλες τις επόμενες σας κινήσεις τουτοιοτρόπως.      

 

Παρθένος

Από τα πιο ευνοημένα ζώδια της εποχής αυτής. Στην αισθηματική σας ζωή! Όλοι και ανεξαρτήτως της κατάστασης που βιώνουν, μόνοι ή μέσα σε σχέση, θα καταφέρουν να λύσουν πολλά από τα προβλήματα τους, και να συνεχίσουν μόνο μέσα σε υγιείς καταστάσεις και μόνιμα.

Ζυγός

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν αποφασίσει να κάνουν καταλυτικές αλλαγές, μέσα στην ερωτική τους πραγματικότητα, και σίγουρα δεν θα περιμένουν την πρωτοβουλία κανενός. Επίσης, μέσα στα καλά αυτού του μήνα, είναι και οι θετικές εξελίξεις στα οικονομικά δεδομένα.

 

Σκορπιός

Εκπλήξεις θα έχετε πολλές και από την πρώτη εβδομάδα του μήνα του Νοεμβρίου. Στην προσωπική – οικογενειακή σας ζωή, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας, και να λύσετε – ξεπεράσετε όλα τα ζητήματα που τον τελευταίο καιρό σας πάγωσαν.

 

Τοξότης

Είστε οι πρωταγωνιστές της εποχής, όπου και άπειρες ευκαιρίες θα περάσουν από μπροστά σας, σε εργασία και προσωπική ζωή. Ειδικά εσείς που είστε μόνοι, θα μπορέσετε να κερδίσετε την προσοχή κάποιου, που πιθανόν και να γίνει το επόμενο σας ταίρι.

Αιγόκερως

Μπορείτε να κάνετε πολλά μέχρι ο Ήλιος, να περάσει στον Σκορπιό. Το μόνο καλό είναι, ότι το χρήμα και οι δυναμικές σας θα σας βάλουν σε ένα άλλο καλύτερο επίπεδο ζωής, που θα έλξει πρόσωπα που ίσως και κάποιο να μέλει να γίνει και ο επόμενος σας σύντροφος.

 

Υδροχόος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Μην ζορίζετε τον εαυτό σας και ειδικά την ερωτική σας σχέση, αυτόν τον καιρό. Ούτε και εσείς είστε σε μια καλή φάση, άρα δώστε χρόνο για όλους! Εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά σας δεδομένα και θα καταφέρετε να πετύχετε μεγάλους στόχους.


Ιχθείς ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Την τιμητική σας έχετε εσείς, και ήδη το αισθάνεστε. Υπάρχουν άτομα γύρω σας που σας φλερτάρουν, και ειδικά ένα κάνει καιρό τώρα ότι μπορεί για να σας δελεάσει και την ερωτική προσοχή. Από τους λίγους που έχετε μια σωστή σχέση, οι περισσότεροι οδεύουν για γάμο!