365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Επανασυνδέσεις

Ερωτοσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν επικοινωνίες / συναντήσεις με το αγαπημένο τους πρόσωπο?

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Μπορείτε να πείτε ότι ήταν μια μέτρια εποχή ο Ιούνιος, που δεν σας έδωσε ακριβώς αυτό που είχατε προγραμματίσει, σε αισθήματα και οικονομικές απολαβές… αλλά αυτό αλλάζει.  Εσείς που ακόμη δηλώνετε μπερδεμένοι, σε παράλληλες καταστάσεις / διαδρομές, θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που δεν θα σας καθυστερήσουν άλλο από την πορεία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Αυτόν τον  μήνα που φεύγει, έχετε κάνει πολλά άλματα … για τα οποία σίγουρα δεν ήσασταν και απόλυτα έτοιμοι, για να τα υποστηρίξετε. Ίσως και να έχετε αφήσει και κάποιες άλλες καταστάσεις σε μια εκκρεμότητα, που πλέον δεν τολμάτε να τις ανασύρετε από τα βάθη της ψυχής σας. Φροντίστε λοιπόν, ο Ιούλιος να σας βρει πιο εγκρατείς προς αυτά που πραγματικά επιθυμείτε… και όχι αυτά που σας επέβαλαν οι τρίτοι, πάνω σε μια δική σας αδυναμία.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Ο βασικός σας σκοπός, είναι να κλείσετε όλες τις χαραμάδες με τα παλιά, που μόνο σας κρατούν πίσω, από όλα αυτά που έχετε σκοπό να ολοκληρώσετε. Σχέσεις και ερωτικοί συσχετισμοί, που πραγματικά πια δεν λειτουργούν όπως σας αξίζει, ή όπως εσείς θέλετε, είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου για να ξεθωριάσουν τελείως… από τον νού και την καρδιά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Εσείς δεχτήκατε πολλά πυρά, αυτή την εποχή… που σας έκαναν να δείτε το σύνολο των ανθρώπινων σχέσεων, υπό το πρίσμα της ωριμότητας. Απογοήτευση και έκπληξη συνάμα, για τις ερωτικές αλήθειες που στρώθηκαν μπροστά σας, και που τώρα καλείστε να αφήσετε πια από τις σκέψεις σας, μιας και δεν άξιζαν κάν τον κόπο – ενέργεια – παρουσία σας. 

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Είστε έτοιμοι για να προστατέψετε πολύ περισσότερο τον καλό σας εαυτό, και να μην ξαναπιστέψετε σε λόγια και υποσχέσεις, από άτομα που έχετε κοντά σας. Οι δεσμοί που δεν σας προσφέρουν τα βασικά, μοιραία θα λήξουν … και εσείς θα λυτρωθείτε από εμπόδια και καθυστερήσεις που δεν είναι δικά σας. Οικονομικά θα απογειωθείτε.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Αλλάζετε γρήγορα, και θέλετε να προλάβετε τον καινούργιο μήνα… που είναι γεμάτος από αγάπη, αισθηματικά δώρα διαρκείας και άτομα που μπορείτε από καρδιάς να εμπιστευτείτε.  Γάμοι, νέοι έρωτες, αξιόλογοι φίλοι και συνεργάτες θα διασταυρώσουν το μονοπάτι σας, και θα σας αποδείξουν ότι δεν έχει χαθεί καμία ελπίδα και σε κανέναν τομέα.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις που τρέξανε πολύ γρήγορα, και ίσως όχι όπως περιμένατε, πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά που έχουν γίνει τα λάθη, και μέσα από την προσωπική σας προσπάθεια, να βρείτε τις λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Στην εργασία σας, αποφύγετε άτομα που δείχνουν ανταγωνισμό ή και ζήλια.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Ο βασικός άξονας της ζωής σας, που είναι τα αισθηματικά σας, θα πάρει μια τροπή, που θα σας βάλει σε πιο βαθιά νερά… γάμο – συγκατοίκηση – παιδιά – αγορές. Εσείς που ακόμη δηλώνετε εργένηδες ή και σε μια αναμονή για απαντήσεις  – δράσεις, από εκεί που αγαπάτε, θα έχετε άμεσα απαντήσεις που θα σας δικαιώσουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Είστε αποφασισμένοι, να μην ξαναεπιτρέψετε σε κανέναν να σας πληγώσει, αδικήσει και προδώσει. Ο Ιούνιος… σας έδωσε σημαντικά και μεγάλα μαθήματα ζωής, όπου και πρέπει να έχετε πια μέσα στην φαρέτρα σας. Οι άνθρωποι που θα έρθουν στο μονοπάτι σας, φίλοι – συνεργάτες – σύντροφος, θα πρέπει να πληρούν όλες τις προδιαγραφές σας.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Μπορεί να είστε σε μια φάση ερωτικής απογοήτευσης, αλλά αυτό θα λήξει. Οι μέρες προσεχώς θα σας δώσουν απαντήσεις και αιτιολογίες, για όλα αυτά που δεν έχουν γίνει, ή έχουν γίνει λάθος… όχι υποχρεωτικά από εσάς. Επίσης, σε υποθέσεις οικονομικών – κληρονομικών, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

 Μην αναπολείτε πια το παρελθόν και τις όποιες όμορφες – ενθουσιώδεις στιγμές του τότε. Ελάτε επιτέλους στο τώρα, και δείτε την πλήρη αλήθεια, για αυτόν που αγαπάτε, για τους δικούς σας λόγους. Αν καθυστερεί χωρίς βάσιμο λόγο, ή σας μπερδεύει, ίσως και να έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να βάλετε τα όρια σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Με το βάρος – όψεις του Κρόνου και του Δία, προς το ζώδιο σας, εσείς θα γίνετε ακόμη πιο σοβαροί και απαιτητικοί από αυτούς, που είναι στους κύκλους σας, στην ζωή σας και μέσα στην καρδιά σας. Οι πιστώσεις χρόνου θα λήξουν, και όποιος θέλει να είναι κοντά σας, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσει προθέσεις και σκέψεις άμεσα.