365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Χαρτομαντεία KISMET – Αφορμές για συναντήσεις!

Αναλυτικές  ερωτικές προβλέψεις για τις επόμενες 1-2 εβδομάδες:

Κριός: ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΩΤΑ

Αδειάστε όλα αυτά που έχουν μαζευτεί μέσα στην καρδιά σας, και απλά αφήστε τα νέα άτομα που σας  κυκλώνουν και σας φλερτάρουν, να κατακτήσουν τόσο δύσκολο και αινιγματικό μυαλό σας.

Ταύρος: ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ – ΠΛΑΤΥΣ

Αποφασίστε ποιος σας αρέσει και με ποιον τελικά επιθυμείτε να έχετε μέσα στην ζωή σας. Τα ερωτικά παιχνίδια, εν τέλει θα σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες και αμήχανες καταστάσεις.

Δίδυμοι: ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ  +  ΑΓΑΠΗ

Είστε σε μια ασταμάτητη τρεχάλα, όπου μπορείτε να δείτε πια και πιο καθαρά, όλες αυτές τις προσωπικότητες που κινούνται γύρω σας. Σίγουρα θα δείτε με έκπληξη σας και ερωτευμένα μάτια!

Καρκίνος: ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ – ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Τα θέματα που θέλει να φέρει στο τραπέζι των συνομιλιών, συσχετίζονται μόνο με τα οικονομικά της σχέσης, που μάλλον έχουν εκτροχιαστεί! Κάτι πρέπει άμεσα να αλλάξει και από τους δύο σας.

Λέων: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Οι επόμενες ημέρες, έχουν για εσάς πολλές επικοινωνίες, από δύο άτομα που έρχονται από το αισθηματικό σας παρελθόν. Εσείς μόνο ξέρετε ποιος θα παραμείνει φίλος και ποιος θα γίνει σύντροφος.

Παρθένος:  ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΦΙΛΗ

Προσέξτε αυτό το διάστημα, τους φίλους σας και τους γνωστούς σας. Υπάρχει πολύ μπλεγμένο παρασκήνιο που συσχετίζεται με κάποια αισθηματική σας ιστορία. Φροντίστε να είστε πιο προσεχτικοί σε όλα σας.

Ζυγός: ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ

Υπάρχουν πολλά ζητήματα, κυρίως οικονομικά και επαγγελματικά, που θα πρέπει να λήξετε μέσα σε αυτόν τον μήνα. Από τον Μάρτιο σίγουρα θα καταφέρετε και την προσωπική σας ζωή, να την ισορροπήσετε.

Σκορπιός: ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ – ΛΟΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Όταν είστε θυμωμένοι, έχετε και λάθος αντιδράσεις προς το άτομο που σας αφορά. Μάλλον πρέπει να κινηθείτε πιο σοφά και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε και να ξεπεράσετε τους κύκλους που σας έχουν εγκλωβίσει.

Τοξότης: ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ  ΚΟΣΜΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Πολλά δρομολόγια, θα χρειαστεί να κάνετε αυτό το διάστημα για την εργασία ή για κάποιο οικογενειακό σας ζήτημα. Όσοι είναι ακόμη ελεύθεροι, πιθανόν και να πέσουν πάνω σε κάποιον ερωτικό τους γνώριμο.

Αιγόκερως: ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Γυρίζει συνέχεια το μυαλό σας, σε παλιά γεγονότα που όμως μόνο σας είχαν πικράνει. Οι μέρες που έρχονται και ειδικά μέσα στον Μάρτιο, θα σας φέρουν κοντά και μέσα σε επαγγελματικές αλλαγές – άνοδο.

Υδροχόος: ΝΥΦΙΚΟ  ΚΡΕΒΑΤΙ

Πιέζεστε καιρό τώρα για να δώσετε, απαντήσεις και χρονικά όρια στον άνθρωπο σας. Τα ψέματα έχουν τελειώσει για όλους και μάλλον έχει έρθει η ώρα  για μεγάλες αποφάσεις ζωής.

Ιχθείς: ΤΡΟΧΟΣ ΤΥΧΗΣ – ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας, με κανέναν. Ούτε με το παρόν ούτε και με το παρελθόν. Ξέρετε τι θέλετε αλλά και τι αξίζετε. Δώστε χρόνο και χώρο σε καινούργιους ανθρώπους στην καθημερινότητα σας.