365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

16/02/2022 Πανσέληνος στον Λέοντα και οι σχέσεις θα αναθερμανθούν!

Στις 16/02/2022 θα συντελεστεί η πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον Άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Ένα δυνατό αστρολογικό φαινόμενο που θα βοηθήσει όλες τις ανθρώπινες σχέσεις να αναδειχθούν και να λήξουν εκκρεμότητες με το παρελθόν.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός

Με τις δηλώσεις δεν τα έχετε καλά. Αυτό που τώρα πρέπει να κάνετε, είναι μόνο πράξεις έτσι ώστε να γίνετε και ειλικρινείς για τα συναισθήματα σας, εκεί που επιθυμείτε.

Ταύρος

Αισθάνεστε ότι πια δεν μπορείτε να συμβαδίσετε με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει άμεσα να συζητηθεί, και μαζί να βρείτε τις κοινές λύσεις.

 

Δίδυμοι

Μπερδεμένα τα συναισθήματα αλλά και η λογική σας, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι άλλα θέλετε και άλλα κάνετε, για ακόμη μια φορά.

 

Καρκίνος                 

Υπάρχουν πια ανοιχτοί δρόμοι, μπροστά σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.  Εσείς θα αποφασίσετε από πού θα περάσετε και από πού θα προσπεράσετε!

Λέων

Από τον καινούργιο μήνα και μετά, θα έρθουν σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, που πραγματικά θα σας αποζημιώσουν για την υπομονή – επιμονή σας.

 

Παρθένος

Ανεβάστε τις προσωπικές σας ταχύτητες καθώς όλα αλλάζουν γύρω σας. Ο νέος σας σύντροφος, ετοιμάζεται να σας συστήσει και στους οικείους του κύκλους.

Ζυγός

Μένετε χωρίς κάποια ιδιαίτερη ευτυχία και ικανοποίηση μέσα σε συσχετισμούς, που τελικώς δεν σας οδηγούν πουθενά. Το γιατί το ξέρετε μόνο εσείς.

 

Σκορπιός

Μάλλον έχετε συνηθίσει την αισθηματική σας μοναχικότητα, και δεν θέλετε όλο αυτό το βόλεμα να το αλλάξετε. Από τον Μάρτιο, κάτι φρέσκο σας προκαλεί.

 

Τοξότης

Τα φλερτ που κινούνται στον περίγυρο σας, σας έχουν σίγουρα τραβήξει την προσοχή.  Πιθανόν και να είστε κοντά, στην αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

Αιγόκερως

Οι μέχρι τώρα αισθηματικές σας επιλογές, δεν σας έχουν φέρει εκεί που θέλετε. Πλέον όμως έχετε την γνώση και την εμπειρία, για να πάτε την ζωή σας κάπου καλύτερα.

 

Υδροχόος

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να ψάξετε πιο βαθιά, όλα αυτά που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, μέσα στην σχέση σας.

Ιχθείς

Για εσάς που ακόμη είστε μπερδεμένοι μέσα σε σχέσεις και συναισθήματα, έχει έρθει πια το σωστό χρονικό σημείο, για να μιλήσετε με αυτόν που αγαπάτε.