365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολογία

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 10/03/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Βλέπετε και αντιλαμβάνεστε άλλα πράματα και σκοπιμότητες, σε κάποιο άτομο που δείχνει ότι είναι ερωτευμένο μαζί σας. Δώστε χρόνο για αποκαλύψεις.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Ταύρος

Μάλλον σας χρειάζεται ξεκούραση. Περάσατε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα που πήρατε πολλά μαθήματα, όπου και θα σας είναι χρήσιμα προσεχώς.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Δίδυμοι

Μια νέα αρχή υπάρχει για εσάς, και τις φιλοδοξίες σας. Συγκεντρωθείτε και δείτε τι μπορείτε πια να κατακτήσετε και σε προσωπική και σε επαγγελματική ζωή.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Καρκίνος                 

Τα αστρολογικά είναι θετικά για όλα τα υδάτινα ζώδια. Αυτό θα σας κάνει να μιλήσετε και πιο ειλικρινά στον άνθρωπο σας, που έχει κάποια παράπονα.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Λέων

Ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός. Πολλά αυτά που σας έχουν τάξει και υποσχεθεί. Μέσα στο δεύτερο 15ήμερο του μήνα θα έρθουν και κάποια δώρα!

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Παρθένος

Μην μιλάτε στους άλλους για την όποια προσωπική σας ζωή. Ίσως και να ζηλεύουν. Επίσης, στην εργασία σας, θα έχετε άνοδο αλλά και οικονομική βοήθεια.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Ζυγός

Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας είναι μόνοι ή έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα έχει για εσάς εκπλήξεις καρδιάς.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Σκορπιός

Αυτές τις τελευταίες ημέρες του Ιχθύ, εσείς θα βρεθείτε πάνω σε σημαντικά αισθηματικά διλήμματα που θα σας κάνουν να πιεστείτε για αποφάσεις.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Τοξότης

Η αξία σας είναι διαχρονική και δεδομένη. Πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας! Όλα θα έρθουν εύκολα και με πολλές θετικές εκβάσεις.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Αιγόκερως

Μην ασχολείστε με τα σχόλια των άλλων. Δεν σας νοιάζουν και δεν σας ακουμπούν. Όλος ο μήνας, έχει προσκλήσεις και προτάσεις που θα σας συγκινήσουν!

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Υδροχόος

Κοιτάξτε τα θέματα σας, και μην καθυστερείτε. Υπάρχουν λύσεις και σε όλα σας τα βήματα θα σας  υποστηρίξει.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Ιχθείς

Οι δυναμικές σας είναι τεράστιες.  Αυτό που τώρα χρειάζεται… είναι να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας για να βρείτε διεξόδους. Χρήματα που έρχονται σας διευκολύνουν!

Ζωδιακή Τύχη: 5/5