365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολογία

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 10/12/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Το μυαλό σας έχει κατακλυστεί από δεκάδες σκέψεις, γύρω από τα προσωπικά σας ζητήματα, και όλους αυτούς τους τρίτους που έχουν εμπλακεί, χωρίς την συναίνεση σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Ταύρος

Μια μεγάλη εργασιακή σας επιτυχία και προαγωγή, θα σας φέρει κοντά σε φρέσκες γνωριμίες όπου ένας έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του. Προσοχή όμως στα κουτσομπολιά.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Δίδυμοι

Δεν θέλετε να δεσμεύσετε για ακόμη μια φορά, τον εαυτό σας μέσα σε μια σχέση. Προτιμάτε να είστε μόνοι σας και χωρίς να αισθάνεστε ανασφάλεια.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Καρκίνος

Οι ματιές και τα μισόλογα, που έρχονται από κάποιον γνώριμο σας… μόνο σας μπερδεύουν. Ξέρετε ότι υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνος.            

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Λέων

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον εγωισμό σας τελικά. Είναι και το κύριο σας πρόβλημα που δεν αφήνει μια γνωριμία … να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Παρθένος

Μπορεί να έχετε αρκετές διαφωνίες με το πρόσωπο που σας αφορά, αλλά αυτό είναι και ένας πρώτος δείχτης ότι μάλλον οι έντονοι σας χαρακτήρες, σας απομακρύνουν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Ζυγός

Θα λάβετε νεότερα από κάποιον, που έχετε ίσως και χρόνια να δείτε. Αυτό θα τροφοδοτήσει τις ευκαιρίες για την έναρξη μιας αισθηματικής ιστορίας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Σκορπιός

Κάποιες στιγμές χάνεστε μέσα στις σκέψεις σας, που είναι μόνο για το παρελθόν και όλα αυτά που δεν καταφέρατε τότε. Οι αλλαγές σας πλησιάζουν και σας χαροποιούν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Τοξότης

Μην ακούτε τίποτα για τον πρώην σας. Ίσως και να είναι λάθος ή ψέμα. Τώρα έχουν βελτιωθεί πολλά στην ζωή σας, και χρειάζεται να είστε προσεχτικοί.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Αιγόκερως

Εσάς που η καρδιά σας, είναι μοιρασμένη… έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Ίσως και να μείνετε λίγο μόνοι είναι μια καλή ιδέα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Υδροχόος

Με τον Κρόνο να σας πλησιάζει, εσείς θα βρεθείτε πάνω σε κόκκινα χαλιά, σε όλα τα πεδία της ζωής σας. Σίγουρα και η αγάπη θα κάνει την εμφάνιση της.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Ιχθείς

Από σήμερα και μέχρι να έρθει το ζώδιο του Αιγόκερω, εσείς θα μιλήσετε ανοιχτά με το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Έχετε να ακούσετε πολλά!

Ερωτική Τύχη:  9/10