365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Ταρώ

Ταρώ Αγάπης – Κεραυνοβόλοι έρωτες που θα γίνουν σχέσεις… στα προσεχώς

Προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Θα έχετε επισκέψεις. Κάποιος που έχετε πάρα πολύ καιρό να δείτε, ίσως και μια παλιά σας ερωτική ιστορία, θέλει να σας ανταμώσει, και όχι για να πείτε τα νέα σας. Να αναμένετε προτάσεις που θα μιλούν για μια νέα σχέση αισθηματική.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Θα πείτε πολλά αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον θα πρέπει να είστε και προσεχτικοί σε όλα σας. Το άτομο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, έχει ακόμη ανοιχτές δεσμεύσεις, που δεν μπορούν τόσο εύκολα να κλείσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Δεν θα αφήσετε τον χρόνο να περάσει χωρίς να δράσετε. Το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, έχει διάθεση για κάτι περισσότερο και σίγουρα τώρα έχετε και την απόλυτη εύνοια του σύμπαντος, για μεγαλύτερα βήματα μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μην ξεχνάτε τι έχετε περάσει στο παρελθόν σας, μέσα σε λάθος σχέσεις και ακατάλληλα άτομα. Πιθανόν και στο παρόν σας, να υπάρχει μια ανάλογη προσέγγιση που θα πρέπει να προσέχετε … και να απομακρυνθείτε αν χρειαστεί.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη μέσα σας δυνάμεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεφύγετε από τις προβληματικές καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Μέχρι το τέλος του μήνα αυτού, θα έχετε αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Υπάρχει έντονος προβληματισμός από την μεριά σας για το τι τελικά μπορείτε να κάνετε και να προσφέρετε σε αυτόν τον δεσμό, που τον τελευταίο καιρό έχει παγώσει. Σίγουρα μέσα σε όλα αυτά κοιτάξτε πιο προσεχτικά και την εργασία σας.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Εκπλήξεις έρχονται από τον σύντροφο σας, που έχει καταλάβει ότι πρέπει να αλλάξει πολλά στην όλη συμπεριφορά του, έτσι ώστε εσείς οι δύο να κινηθείτε και σε επόμενη φάση. Επίσης, οι ελεύθεροι, ας απομακρυνθούν από το βαρετό παρελθόν τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είναι μια ευχάριστη περίοδος, που θα καταφέρετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον σύντροφο σας και να βρείτε λύσεις, που μπορούν να σας πάνε ακόμη και σε μια συγκατοίκηση. Οικονομικά, να αναμένετε άνοδο από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν θέλετε αυτήν την εποχή να δώσετε παραπάνω ευκαιρίες σε φλερτ. Το μυαλό και η καρδιά σας προσπαθεί, να ξεκαθαρίσει εκκρεμότητες από το πρόσφατο παρελθόν. Με τον ανάδρομο προσεχώς πάντως, όλα είναι πιθανόν να συμβούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Αυτό που κατά κύριο λόγο σας απασχολεί,  είναι να κλείσετε κάποια οικονομικά – εργασιακά σας ζητήματα και σε δεύτερο τόνο, να κοιτάξετε τις ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ταξίδια και ξαφνικές προσκλήσεις είναι στο μενού των ημερών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Μάλλον το συντροφικό σας έτερο, έχει αρχίσει και σας πιέζει, για να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια επόμενη φάση – βήμα, στην κοινή σας ζωή.  Αν εσείς για τους δικούς σας λόγους ακόμη, δεν είστε έτοιμοι τότε τίμια και άμεσα να το ανακοινώσετε.

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Τρέχουν πολλές και σημαντικές θετικές εξελίξεις, στα προσωπικά του συντρόφου σας, που δείχνει ότι θέλει να κλείσει τους κύκλους του παρελθόντος, και να σας φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην δική του καθημερινότητα.