365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Σμυρνέικη Χαρτομαντεία – Το ερωτικό πεπρωμένο ακόμη δεν έχει γραφτεί!

Αισθηματικές προβλέψεις για τις επόμενες 1-4 εβδομάδες:

 

 

Κριός:   Ο ΚΥΚΛΟΣ – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Είστε μόνιμος ρομαντικός στόχος, για κάποιον που υπάρχει τον τελευταίο καιρό μέσα στους κοινωνικούς σας κύκλους.  Θα έχετε προσεχώς μια ερωτική εξομολόγηση.

Ταύρος:   Ο ΙΠΠΟΤΗΣ –  ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αν συνεχίσετε να είστε τυπικοί και συνεπείς σε αυτά που λέτε και κάνετε, τότε θα λάβετε και τα δώρα που θα είναι αγάπης και χρημάτων. Είστε αρκετά ώριμοι για να διαχειριστείτε και τα δύο αρκετά σοφά.

     

Δίδυμοι:  ΤΟ ΚΕΡΜΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Η αλλαγή στην συμπεριφορά σας, θα φέρει και μια σειρά από θετικά γεγονότα που σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε και πιο ψύχραιμα, τα πρόσωπα που είναι τώρα στους στενούς σας κύκλους.

 

Καρκίνος:  Ο ΑΝΘΟΣ – ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Μπορεί να είχατε κάποιες πρακτικές δυσκολίες, στο να  διώξετε όλα τα βαρίδια από το παρελθόν σας, αλλά τώρα όλο το υπόλοιπο του μήνα στρώνεται μπροστά σας με ροδοπέταλα.

 

Λέων:   Ο ΔΡΟΜΟΣ  – ΑΝΑΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ

Κάτι δεν έχετε καταλάβει σωστά! Αυτή η καινούργια σχέση που προσπαθείτε να στήσετε, έχει αρκετές καθυστερήσεις και εμπόδια. Ψάξτε τις καταστάσεις λίγο πιο βαθιά.

Παρθένος:  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΕΣ

Μπορείτε να είστε μόνοι σας, και χωρίς να αισθάνεστε μοναξιά. Είναι μια εποχή, που  η καθημερινότητα σας με εργασία, κοινωνικές υποχρεώσεις που σας κρατούν απασχολημένους και ευτυχείς.

 

Ζυγός:  ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ – ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

Περιμένετε κάποιες απαντήσεις, από τον αγαπημένο σας έτσι ώστε και εσείς από την δική σας μεριά, να ξέρετε πως θα κινηθείτε από εδώ και μετά. Προσκλήσεις σας έρχονται από κάποιους φίλους.

 

Σκορπιός:  ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Υπάρχουν πολλά ζητήματα μέσα στην σχέση σας, που θα πρέπει να αναλύσετε με τον άνθρωπο σας, και μαζί να βρείτε λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Τοξότης: ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ  – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, θα σας φέρει κοντά σε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που έχουν χαθεί από την καθημερινότητα σας, ένεκα των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

 

Αιγόκερως:  Η ΚΑΡΔΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  

Οι ερωτοφιλίες και οι μπερδεμένες καταστάσεις, σας αφήνουν αδιάφορους. Έχετε πολλά να αντικρούσετε το επόμενο διάστημα, και μέχρι να βρείτε αυτόν που σας αξίζει.

 

Υδροχόος: ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Οι επανασυνδέσεις είναι στο μενού του τρέχοντος μηνός, και μάλλον θα χρειαστεί και εσείς να είστε πιο προσεχτικοί και επιλεκτικοί σε αυτά που σας τάζουν.

Ιχθείς:  Ο ΗΛΙΟΣ – ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

Σημαντικές εξελίξεις …θα έρθουν στα εργασιακά σας όπου και σίγουρα θα γεμίσουν την τσέπη σας. Κάποιο άτομο από το χαμένο σας παρελθόν θα σας αναζητήσει σύντομα.