365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

Πολυαστρία στον Λέοντα – Ο έρωτας δεν ενημερώνει πότε θα έρθει!

Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα έχει σημαντικές αστρολογικές αλλαγές αλλά και θετικές πλανητικές όψεις, που θα φέρουν πλέον τις ισορροπίες στην αισθηματική ζωή, όλων των ζωδίων… σε όποια φάση και να είναι τώρα.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ :

Μην δεσμεύεστε μόνο και μόνο για να κρατήσετε κάποιον κοντά σας. Αυτό είναι λάθος, και σίγουρα θα προσθέσει προβλήματα. Στην δουλειά σας, υπάρχει ανταγωνισμός και αντιζηλία, που απλά θα πρέπει να αγνοήσετε!

ΤΑΥΡΟΣ :

Αυτό το διάστημα είναι σημαντικό για τα επαγγελματικά σας. Σίγουρα με την βοήθεια των σωστών ανθρώπων θα πάρετε και τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον σας. Νέοι έρωτες πλησιάζουν και για τους αδέσμευτους!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Δεν θα  βρείτε εσείς κάτι καινούργιο για να κερδίσει την καρδιά σας, αν το μυαλό σας ακόμη είναι χαμένο στο παρελθόν. Οι καταστάσεις που θα σας πλαισιώσουν θα έχουν μεγάλο αισθηματικό ενδιαφέρον, άρα δράστε υπέρ των δικών σας συμφερόντων!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε, για να διορθώσετε τα επικοινωνιακά λάθη που έχουν συντελεστεί, με τον αγαπημένο σας. Επίσης, εσείς που μένετε μακριά ο ένας από τον άλλον, πιθανόν αυτές τις ημέρες να έχετε μια απροσδόκητη επίσκεψη!

 

ΛΕΩΝ :

Ακόμη ο σύντροφος σας, δεν έχει καταφέρει να λύσει τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από το παρελθόν του, άρα θα πρέπει να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή. Σίγουρα μέσα στον μήνα αυτόν, όλα θα έχουν ισορροπήσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Οι ματιές και τα ερωτόλογα με κάποιον φίλο σας, σας έχουν προβληματίσει ευχάριστα. Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα λάβετε και κάποια πρόσκληση για να βρεθείτε και εκτός των γνωστών σας κύκλων. Μια νέα σχέση θα ξεκινήσει από εκεί που δεν το περιμένετε.

 

ΖΥΓΟΣ :

Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ  καλύτερα και πιθανόν τώρα να χρειαστεί να κάνετε μια πιο αναλυτική συζήτηση με τον άνθρωπο σας, για όλα τα επόμενα βήματα για την σχέση σας. Πολλοί από εσάς θα σκεφτούν μια συγκατοίκηση ή και ακόμη μετοίκηση – γάμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Μέσα στους φιλικούς σας κύκλους, υπάρχει ένα ιδιότυπο φλερτ, που ακόμη δεν έχει εκδηλώσει κάτι περισσότερο. Οι φίλοι σας και οι κοινές σας δραστηριότητες θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσείς που είστε σε σχέση, ο σύντροφος σας, θα σας ξαφνιάσει με προτάσεις για δεσμεύσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Μην αγωνιείτε για κανέναν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που σας αγαπούν, είναι κοντά σας. Οι εγωισμοί και τα παιχνίδια, στον ερωτικό τομέα σίγουρα δεν αφορούν το ζώδιο σας. Οι μέρες θα σας φέρουν και πολλές επαγγελματικές προκλήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Πολλά αυτά που πρέπει να δείτε και να κάνετε μέσα στην σχέση σας, που έχει πέσει σε ρουτίνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο σύντροφος σας, έχει όλη την καλή διάθεση, για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας πάει μέχρι και σε γάμο – οικογένεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Ένα καταπληκτικό αστρολογικό διάστημα, όπου οι εργένηδες θα μπουν σε νέα ερωτικά συναισθήματα. Επίσης, σχέσεις – συσχετισμοί που έχουν παγώσει θα ενεργοποιηθούν μέσα από την παρέμβαση φίλων και γνωστών.

ΙΧΘΕΙΣ :

Με αυτά που έχει πει και κάνει, για το ταίρι σας …το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καταστάσεις στο μεταξύ σας θα κυλήσουν πλέον πολύ πιο ομαλά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, θα βρεθούν κάτω από την επίμονη πολιορκία, από κάποιο γνώριμο τους πρόσωπο.