365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ

Ωροσκόπιο Αγάπης – Ευκαιρίες επανασύνδεσης φέρνει ο ανάδρομος Ερμής

Το τέλος του Σεπτεμβρίου θα φέρει τον ανάδρομο Ερμή και μαζί, και κάποιες σημαντικές αλλά μοιραίες αλλαγές σε σχέσεις, γνωριμίες, ερωτοφιλίες όλων των ειδών.

Πιο αναλυτικά:

Κριός  

Το χαμόγελο σας, δεν μπορεί να κρυφτεί και αυτό είναι κάτι που σας το έχει προκαλέσει το συντροφικό σας έτερο, με όλα αυτά που τον τελευταίο καιρό σας έχει προτείνει. Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που μέσα στον Σεπτέμβριο… θα κάνετε σκέψεις και για κάτι πιο σοβαρό!

Ταύρος 

Ευτυχώς δεν περνάνε όλα από τα χέρια σας. Το ταίρι σας, έχει καταλάβει  ότι πρέπει να δράσει και να κάνει πράματα περισσότερα για να συντηρηθεί αυτός ο δεσμός όπως πρέπει. Από τις αρχές του Ζυγού  θα έχετε στο μεταξύ σας, πολλές περισσότερες συζητήσεις και επαφές.

 

Δίδυμοι 

Έχετε μερικές ημέρες μέχρι να γυρίσει σε ανάδρομη φορά, ο κυβερνήτης σας, και μάλλον θα πρέπει και να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς, έτσι ώστε να κάνετε σε εργασιακή και προσωπική ζωή ότι χρειάζεται!

Καρκίνος 

Θα δείτε θεαματικές αλλαγές στην συμπεριφορά του αγαπημένου σας, που έχει αρχίσει και ανησυχεί πολύ, μήπως και σας χάσει. Μην κάνετε από την δική σας μεριά κάτι περισσότερο, από απλά να είστε ο χαλαρός εαυτός σας. Κάτι χρήματα να περιμένετε από τις 14/09 και μετά! 

 

Λέων 

Το συντροφικό σας έτερο, έχει κάποια θέματα με το παρελθόν του, αλλά το καλό είναι ότι τώρα μπορεί να κάνει τις αλλαγές, και εντός του έτους, να ξεχαστούν όλα. Εσείς που ακόμη είστε ελεύθεροι, μπορεί κάποιος φίλος – συνεργάτης σας, να σας εκφράσει τα ερωτικά του συναισθήματα.

Παρθένος 

Οι μέρες έχουν για εσάς, πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, που θα ακουμπούν κυρίως τον εργασιακό – οικονομικό σας τομέα. Αυτό θα σας δώσει σίγουρα μια καλύτερη ψυχολογία, που θα σας βοηθήσει στο να μιλήσετε και πιο συγκεκριμένα με τον άνθρωπο σας, για τα μελλούμενα.

 

Λέων 

Μην επιτρέπετε σε κανέναν, για να σας μιλήσει και πάλι για το παρελθόν σας, και μην ακούτε τις ειδήσεις που σας φέρνουν. Αν έχετε συνεχίσει την ζωή σας, καλύτερα ασχοληθείτε με αυτό και σιγά – σιγά οι παλιές καταστάσεις θα κλείσουν οριστικά.

Ζυγός ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Μην ανακατεύεστε καθόλου, μέσα στην ζωή και τις προσωπικές καταστάσεις του συντρόφου σας. Υπάρχουν πολλά θέματα που δεν τα ξέρετε και ίσως και να δημιουργηθεί πρόβλημα χωρίς λόγο. Εστιάστε πολύ περισσότερο σε εργασία και κοινωνική ζωή, που πραγματικά σας φτιάχνουν την διάθεση.

 

Σκορπιός 

Δεν θα βρείτε καθόλου εύκολη την επανασύνδεση που προσπαθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, καθώς ακόμη από το πρόσφατο σας παρελθόν κρατάει κάποιες φοβίες. Καλείστε εσείς τώρα να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε, για να ξεπεραστούν όλα αυτά.

Τοξότης 

Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε ότι ο άνθρωπος που αγαπάτε, θα έρθει και πάλι μέσα στην ζωή σας, με τον δικό του τρόπο. Εσείς πια ξέρετε τι θέλετε, άρα καλό είναι να μιλήσετε και να θέσετε τα όρια σας. Οι ελεύθεροι ίσως και να έχουν κάποια πισωγυρίγσματα στο παρελθόν τους.

 

Αιγόκερως 

Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα σας κάνει να πάρετε τελικές αποφάσεις γύρω από σχέσεις, συνεργασίες αλλά και φιλίες. Πιθανόν και κάτι μέσα από όλα αυτά, να σας οδηγήσει και σε ένα φλερτ… που κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, να σας  φέρει πιο κοντά σε μια ιστορία αγάπης.

Υδροχόος 

Εσείς πια δεν θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Υπάρχουν πολλά που έχουν συμβεί στο παρελθόν…και τώρα ζητάτε την ηρεμία σας. Εσείς που προσφάτως έχετε χωρίσει, θα μπορέσετε εκ νέου και άμεσα, να ξαναμιλήσετε με τον πρώην σας, και ίσως μια επανένωση να κάνει την εμφάνιση της.

 

Ιχθείς 

Είστε πάνω σε συναισθηματικά διλήμματα, για ακόμη μια φορά. Τώρα είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις αλλά και να τις ανακοινώσετε. Είστε και από τους τυχερούς σε χρήμα και νέους έρωτες.