365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

Ωροσκόπιο Αγάπης – Απρόσμενες επικοινωνίες θα φέρουν επανενώσεις που θα συζητηθούν!

Προβλέψεις για μέχρι τέλος Δεκεμβρίου:

 Κριός

Δεν ξέρετε τι μπορεί να έχει μέσα στο μυαλό του, ο άνθρωπος που αγαπάτε…και για το μέλλον σας. Επειδή όμως σας έχουν πιάσει οι ανασφάλειες σας, καλύτερα τώρα που είστε και πιο κοντά, να τον ρωτήσετε τα πάντα και μέχρι να λάβετε τις απαντήσεις σας.

Ταύρος

Δεν σας πειράζει καθόλου που είστε μόνοι σας, αλλά μάλλον και έμμεσα περιμένετε τον πρώην σας να επιστρέψει. Με τον αστρολογικό ουρανό του Δεκεμβρίου να σας υποστηρίζει, πιθανόν και να έχετε μια είδηση, που θα πρέπει να αξιολογήσετε με λογικά κριτήρια!

 

Δίδυμοι

Ασχολείστε με πολλά και διαφορετικά πράματα και μάλλον έχετε χάσει την αίσθηση του έρωτα μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες που απομένουν μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας, θα σας κάνουν να βρείτε και πρακτικές λύσεις, για να σταματήσει τα παράπονα του ο σύντροφος σας.

Καρκίνος                 

Είστε από τους πιο ευνοημένους, αυτού του λήγοντος ζωδιακού μηνός, και θα πρέπει να κυνηγήσετε πιο επισταμένα, τους προσωπικούς σας στόχους.  Σε αυτό κατά κύριο λόγο, θα πρέπει να συμπεριλάβετε το παρελθόν σας, που έχει επανεμφανιστεί και ζητά, μια ακόμη ερωτική ευκαιρία.      

 

Λέων

Δεν έχετε πια εσείς κανένα άγχος, και αυτό είναι κάτι που το δείχνετε και προς τα έξω σε όλους αυτούς, που κατά καιρούς σας έχουν πληγώσει σε επίπεδο φιλίας ή και συναισθημάτων. Με τον Ερμή προσεχώς να σας φέρνει ποικίλα δώρα, εσείς θα βρεθείτε πάνω σε αισθηματικά διλήμματα δύσκολα.

Παρθένος

Θα πρέπει να σκεφτείτε πιο ήρεμα, όλες τις επόμενες σας κινήσεις, γύρω από την σχέση ή αυτά που γίνονται με τον άνθρωπο που έχετε καιρό τώρα ερωτευτεί. Σίγουρα μην αμελήσετε και τα οικογενειακά – εργασιακά σας θέματα, καθώς ζητούν την επιβεβαίωση – προσοχή σας.

 

Ζυγός

Όπου και να είστε είναι θέμα μόνο μερικών ημερών, για να καταφέρει το άτομο που σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο, να σας κατακτήσει. Μπορεί να έχετε μια ημιτελής ιστορία, από το παρελθόν ή στο τώρα μια περίεργη σχέση, αλλά όλα θα παρακαμφθούν.

Σκορπιός

Αυτόν τον καιρό έχετε λίγο ταλαιπωρηθεί, και μάλλον η όρεξη σας έχει πέσει. Όπως και να είναι τα πράματα θα πρέπει να βρείτε τι πραγματικά σας φταίει, και να το λύσετε πριν στο τέλος κάποιος πληγωθεί.  Στην εργασία σας, υπάρχουν κουτσομπολιά… που πρέπει να αποφύγετε.

 

Τοξότης

Έρχονται πολλά και καλά νέα, για εσάς κυρίως στην αισθηματική σας ζωή, που τους τελευταίους μήνες, δεν είναι και στην πιο ισορροπημένη της φάση. Υπάρχουν γύρω σας άτομα που σας αφορούν, αλλά δώστε παραπάνω χρόνο για να σας πείσουν κιόλας.

 

Αιγόκερως

Τα εργασιακά και τα κοινωνικά σας δεν σας αφήνουν να κινηθείτε όπως το έχετε σχεδιάσει μέσα στην σχέση σας, ή με το άτομο που έχετε τον τελευταίο καιρό ερωτευτεί. Οι μέρες σας, θα φέρουν όμως τις κατάλληλες ευκαιρίες, έτσι ώστε όλα και όλους… να τους ικανοποιήσετε.

Υδροχόος

Είστε προσεχτικοί, στον λόγο σας και αυτό είναι κάτι που έχει φέρει και την επικοινωνιακή ανακωχή μέσα στην σχέση σας επιτέλους. Το επόμενο διάστημα, θα έχει λίγο παραπάνω δράση στην δουλειά σας, που όμως δεν θα πρέπει να σας πάει πίσω στους στόχους σας.

 

Ιχθείς

Ακόμη δεν έχετε καταφέρει να προσπεράσετε, αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν σας, το ερωτικό.  Αυτό είναι και κάτι που γίνεται πλήρως αντιληπτό όμως από αυτούς που σας θέλουν και κάνουν ότι μπορούν για να σας πλησιάσουν! Σκεφτείτε το!