365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολόγοι

Μαθήματα ΤΑΡΩ – Ανάλυση και Πρόβλεψη

22 ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ARCANA            

Ανάλυση και Πρόβλεψη 

Ακατέψτε την τράπουλα σας, σκεφτείτε τι θέλετε να ρωτήσετε – μέχρι 2 ερωτήσεις -, και τραβήξτε τυχαία 3 κάρτες.

Διαβάστε πιο κάτω τι προβλέπεται για εσάς:

 

 1. ΜΑΓΟΣ Ή ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Συμβολισμός: Νέα αρχή, δραστήριος και δημιουργικός άνθρωπος, περίπλοκα σχέδια, έμπνευση

Ερμηνεία Κάρτας:  Έχετε την δυνατότητα να επηρεάζετε τις καταστάσεις. Τάσεις για επέκταση και βελτίωση της ζωής. Προτάσεις που σας πλησιάζουν, φιλτράρετε τες.

 

Πρόβλεψη: Μια ομολογουμένως καλή Κάρτα για εσάς, που περνάει μηνύματα ανανέωσης, σε εργασία και προσωπική ζωή. Οι ευκαιρίες που θα ανοιχτούν μπροστά σας, έρχονται  πρώτα σε οικονομικό επίπεδο, όπου και θα σας δώσουν μεγάλες διευκολύνσεις σε υποθέσεις, που έχουν  μείνει παγιωμένες ίσως εδώ και χρόνια.

 Στα αισθηματικά σας, θα χρειαστεί να είστε πιο εγκρατείς στον λόγο  και στις  υποσχέσεις, που θα δώσετε στον άνθρωπο σας, καθώς ακόμη και εσείς παλεύετε με τα δικά σας θέματα!

 Από το επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν  πολύ καλύτερες συνθήκες για την πλειοψηφία και των χωρισμένων, που θα καταφέρουν μέσα από διπλωματία και ώριμο διάλογο, να επανασυνδεθούν.

 Φυσικά και οι ελεύθεροι, θα έχουν τύχη μέσα από φρέσκιες γνωριμίες.

 Τυχερά νούμερα ατόμου : 4, 5, και 8

 

 1. ΙΕΡΕΙΑ

Συμβολισμός: Κρυμμένες ικανότητες, μυστικά στην επιφάνεια,  διαίσθηση, εξουσίες, μόνιμο αποτέλεσμα.

Ερμηνεία Κάρτας: Η τύχη σας οφείλεται στην υπομονή και με την μεθοδικότητα σας. Μια περίοδος γόνιμη για νέα σχέδια. Σημαντική και η συνδρομή φίλων.

 

Πρόβλεψη: Δηλώνετε σε όλα έτοιμοι και πιο γεμάτοι από ενέργεια από ποτέ. Αυτό σαν μόνιμη πια κατάσταση θα περάσει στους ανθρώπους, που είναι γύρω σας αλλά και μέσα στην εργασία σας.

 Είναι γνωστό…ότι εσείς ποτέ, και μέχρι να πάρετε το αποτέλεσμα που έχετε βάλει στο μυαλό σας.

 Οι σύντροφοι που έχουν κάνει κάποια σχέδια για το επόμενο διάστημα, δεν θα βρουν άλλα εμπόδια και είναι θέμα λίγου χρόνου πλέον και οι πόρτες του παρελθόντος, να σφραγίσουν μόνιμα.

 Προσοχή εσείς που αυτήν την εποχή, κάνετε μια τελευταία προσπάθεια για να ενώσετε και πάλι την ζωή σας, με μια πιο παλιά σας αισθηματική ιστορία. Θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί. Όλα έχουν αλλάξει πια, ακόμη και εσείς.

 Επαγγελματικά ταξίδια και νέες ενδιαφέρουσες συνεργασίες, θα έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου και  θα πρέπει να ζυγίσετε και να ψάξετε πολλάκις.

 Για τους αδέσμευτους, οι ευκαιρίες για νέες επαφές θα έρθουν ίσως και μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο.

 Τυχερά νούμερα ατόμου : 1, 4 και 9

 

 1. ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Συμβολισμός: Αυτογνωσία,  δεσμεύσεις  μόνιμες, ευημερία και πολλαπλασιασμός, απομάκρυνση εμποδίων.

Ερμηνεία Κάρτας: Το οικείο σας περιβάλλον, θα σημαντικό ρόλο. Αποφύγετε κινδύνους, που έχουν το περιτύλιγμα του εύκολου δέλεαρ σε χρήμα και σχέσεις.

 

Πρόβλεψη:Πάρτε πρωτοβουλίες άμεσα, πάρτε τις καταστάσεις που σας αφορούν στα ικανά σας χέρια, και δώσετε μόνιμες λύσεις. Μια εποχή που πρέπει να αφυπνιστείτε σε κάθε επίπεδο, που θα σας στρώσει πραγματικά κόκκινα χαλιά … σε όλες σας τις επιθυμίες.

 Στον επαγγελματικό σας χώρο, υπάρχει και το ξέρετε, αρκετό παρασκήνιο, αλλά δεν σας ακουμπά. Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους …και να μην δώσετε αφορμές για σχόλια. Σύντομα όλα θα λήξουν.

Οι αισθηματικές σχέσεις, που έχουν περάσει από πολλές και ποικίλες δυσκολίες, από τις επόμενες ημέρες … θα βρουν και πάλι τους κανονικούς τους ρυθμούς.

Εσείς που έχετε την τύχη, να ταξιδέψετε για λόγους επαγγέλματος ή και σπουδών ακόμη και αναψυχής, στον προορισμό πιθανόν και να σας περιμένει …ένας νέος έρωτας.

Τυχερά νούμερα ατόμου : 1, 7 και 8

 

 1. ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Συμβολισμός: Σταθερότητα, πρακτικό πνεύμα, μελλοντικές δράσεις,  ευφάνταστα πλάνα.

Ερμηνεία Κάρτας: Υπάρχουν κάποιες ανατροπές, που θα σας δώσουν την ανεξαρτησία σας.  Αυτό θα σας δώσει και την σταθερότητα  σε εργασία και προσωπικές σχέσεις.

 

Πρόβλεψη: Μια εξαιρετικά καλή Κάρτα, που θα σας φέρει και πιο κοντά στα αποτελέσματα που τόσο καιρό αποζητάτε. Αψηφήστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν και ελάτε στο παρόν με την σοφία και την εμπειρία, που σας έχει χαρίσει το παρελθόν.

 Ευχάριστες ειδήσεις σας περιμένουν από τον εργασιακό σας χώρο. Κάποια προαγωγή ή κάποια μεγάλη επιτυχία σας πλησιάζει.

 Όσοι από εσάς επίσης, αναζητάτε κάτι καινούργιο, πιο ταιριαστό τις δικές σας ικανότητες, είναι θέμα λίγων ημερών για να το βρείτε.

 Η ερωτική τύχη, θα χτυπήσει την πόρτα στους αδέσμευτους. Νέες γνωριμίες και φρέσκα πρόσωπα, θα διώξουν από το μυαλό σας, το δύσκολο παρελθόν.

 Σπουδές, επενδύσεις και μεγάλες αγορές, ευνοούνται μέχρι και τα το τέλος του επόμενου 3μήνου. 

Τυχερά νούμερα ατόμου : 4, 7 και 9

 

 1. ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Συμβολισμός: Προστασία και επιείκεια, ευλογία στα σχέδια,  έμπνευση, λογική μέσα από εμπειρία.

Ερμηνεία Κάρτας: Υλικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, που θα λυθούν σχετικά γρήγορα. Διάθεση για επισημοποίηση και ανακοινώσεις. Ευκολίες στο επαγγελμα.

 

Πρόβλεψη:  Πολλά και ενδιαφέροντα αυτά, που έχετε δρομολογήσει μέσα στο μυαλό σας και που θα δεχτούν την βοήθεια και την μεγάλη υποστήριξη των ανθρώπων, που είναι γύρω σας.  Αυτό θα ξεκινήσει με την οικονομική πλέον σταθερότητα, που θα έρθει μέσα από τους δικούς σας πολύμηνους κόπους.

 Τυχόν νομική – περιουσιακή υπόθεση που είχε σταματήσει, πλέον θα λήξει υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

 Οι σύντροφοι, που ετοιμάζουν κάποια πιο επίσημη δέσμευση, γάμο / οικογένεια, θα πρέπει να δουν με μεγαλύτερη ωριμότητα τις καταστάσεις, που στο τώρα επικρατούν …και σίγουρα τις οικονομικές τους δυναμικές.

 Κάποιοι από εσάς, ίσως και να περιμένουν μια απάντηση, από κάποια εργασία. Θα την έχουν προσεχώς και θα είναι μόνο θετική.

 Οι ορκισμένοι εργένηδες, ας μην βάζουν και στοίχημα αυτήν την εποχή, ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την μοναξιά τους. Νέος έρωτας πλησιάζει από τον φιλικό τους  κύκλο. 

 Τυχερά νούμερα ατόμου: 1, 5 και 8

 

 1. ΕΡΑΣΤΕΣ Ή ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

Συμβολισμός: Αφοσίωση,  εύνοια στο συναίσθημα, καλλιτεχνία, ένωση, καλός συνεταιρισμός, σύμπραξη.

Ερμηνεία Κάρτας: Οι δισταγμοί που θα υπάρξουν, θα σας προλάβουν από λάθη και ασυνέπεια. Κέρδη από πολλές πηγές και εύνοια για μικρά ταξίδια.

 

Πρόβλεψη: Τάσεις φυγής και απόδρασης γενικότερα έχετε… από την καθημερινότητα σας,  και αυτό είναι κάτι που πια δεν μπορεί να κρυφτεί. Οι μέρες σας ευνοούν υπερβολικά, σε όποια αλλαγή θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητα σας.

 Οι σχέσεις που έχουν βαρύνει από την πάροδο του καιρού, έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό σημείο, για να βρουν τους τρόπους της ανανέωσης και της εξέλιξης τους.

 Δεν θα είναι και λίγοι αυτοί, που θα σκεφτούν μέχρι και μια επισημοποίηση για το ερχόμενο διάστημα.  Προσοχή μόνο σε τυχόν παλιές σας εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε, μόνιμα!

 Στα επαγγελματικά σας, έχετε φτάσει στο επίπεδο που επιθυμείτε, άρα μην χαλάσετε την πετυχημένη συνταγή. Κάποιες νέες προτάσεις θα έρθουν, που και αυτές θα πρέπει να τις αξιολογήσετε.

 Οι μόνοι και οι φρεσκο – χωρισμένοι, θα έχουν επικοινωνιακά σινιάλα, από νέο κόσμο … και κάποιος θα τους κερδίσει την προσοχή. Ευτυχώς πλέον ξέρετε τι θέλετε!

 Τυχερά νούμερα ατόμου : 3, 6 και 8

 

 1. ΑΡΜΑ

Συμβολισμός: Νίκη, θέληση, μετακόμιση,  γρήγορη επιτυχία, απελευθέρωση από το παρελθόν προσφορά βοήθειας.

Ερμηνεία Κάρτας: Η αποφάσεις που θα πάρετε, θα έχουν τον θετικό τους αντίκτυπο και στο μέλλον. Δυνατότητα για αλλαγές και στις ζωές των άλλων.

 

Πρόβλεψη: Μια εποχή,  που θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί σε λόγια, πράξεις αλλά και υποσχέσεις. Οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν, και με το πρώτο λάθος μπορούν να μετατραπούν σε εντάσεις.

Αν υπάρχει κάτι να συζητηθεί με τον άνθρωπο σας ή με κάποιον συνεργάτη σας, μπορεί να περιμένει από την επόμενη εβδομάδα.

Η τύχη είναι στο πλευρό, αυτών που αναζητούν νέες και ουσιαστικές ευκαιρίες για να εξελιχθούν επαγγελματικά. Ενεργοποιηθείτε, ψάξτε και σίγουρα θα βρείτε.

Οι γάμοι και ο μεγάλες – μακροχρόνιες  σχέσεις, θα χρειαστεί να φύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας μέσα από δραστηριότητες, που μπορούν να χαροποιήσουν και να ανανεώσουν και τις δύο πλευρές.

Εσείς που αναζητάτε έναν καινούργιο έρωτα, θα τον βρείτε στο πρόσωπο κάποιου φιλικού σας προσώπου. Προσοχή στις λεπτές ισορροπίες.

Τυχερά νούμερα ατόμου : 4, 7 και 9

 

 1. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Συμβολισμός: Σταθερότητα, τολμηρές αποφάσεις, δικαίωση στις αποφάσεις,  Σεβασμός.

Ερμηνεία Κάρτας: Νέες ισορροπίες θα φέρετε μέσα από δράσεις.  Απαιτείται προσοχή σε φίλους και συνεργάτες …που δείχνουν την πολυπροσωπεία τους.

 

Πρόβλεψη: Είσαστε οι πιο τυχεροί και ευνοημένοι της εποχής, και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο του. Επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις θα πέσουν στο μονοπάτι σας, που ίσως και να σας δώσουν την μεγάλη ευκαιρία, για μια μεγάλη και λαμπρή καριέρα.

 Εσείς που τώρα έχετε ξεκινήσει μια καινούργια αισθηματική σχέση, θα πρέπει να είστε φειδωλοί στα λόγια και τις υποσχέσεις σας. Δώστε χρόνο και χώρο στην άλλη πλευρά για να σας αποδείξει, τι πρεσβεύει και τι τελικά αναζητεί από εσάς.

 Επίσης μαζέψτε το χέρι σας από τα περιττά έξοδα.

 Πολλά και τα ταξίδια και οι κοινωνικές προσκλήσεις,  για όσους θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό αυτές τις ημέρες. Για τους ελεύθερους ίσως και μια νέα γνωριμία, να μετουσιωθεί σύντομα σε μεγάλη αγάπη.

 Τυχερά νούμερα ατόμου : 3, 6 και 7

 

 1. ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Συμβολισμός: Σύνεση, μέτρο και βαθύτερη σκέψη, κρυφές βοήθειες,  ανέλπιστη χαρά.

Ερμηνεία Κάρτας: Θα σας αποδοθούν τα νέα όρια χρόνου που έχετε ζητήσει, και το κυριότερο θα έχετε και την  υποστήριξη από τα άτομα, που έχετε στηρίξει  και εσείς στο παρελθόν.

 

Πρόβλεψη: Είναι μια καλή και ευνοϊκή μέρα αλλά και εποχή, που μπορείτε σχετικά εύκολα να λύσετε προβλήματα στην εργασία σας, αλλά και με τους συνεργάτες σας. Προτάξτε την λογική και το διπλωματικό σας ταλέντο, και θα δείτε ότι οι πολύτιμες ισορροπίες θα επανέλθουν.

 Στην προσωπική σας ζωή, μπορείτε να κάνετε μια πιο σοβαρή και εφ όλης της ύλης συζήτηση, και να πάρετε αποφάσεις που θα χαρακτηρίσουν το κοινό σας μέλλον.  Σίγουρα αφήστε τους τρίτους εκτός.

 Αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν έναν αισθηματικό δεσμό, εξ αποστάσεως, οπωσδήποτε έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να γίνουν οι μεγάλες και σημαντικές αλλαγές.

 Οι αδέσμευτοι,  που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, κάποια καινούργια προσωπικότητα, θα χρειαστεί να δείξουν μια παραπάνω υπομονή.

 Τυχερά νούμερα ατόμου : 2, 5 και 6

 

 1. ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Συμβολισμός: Αλλαγή, νέα δυνατότητα, τόλμη,  απομάκρυνση εμποδίων, τυχερές επαφές.

Ερμηνεία Κάρτας: Οι γρήγορες σας αντιδράσεις, θα φέρουν και την πρακτική ικανοποίηση στα θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή μόνο στα έξοδα λόγω υπερβολής

 

Πρόβλεψη: Όλα αλλάζουν γύρω σας με ταχείς ρυθμούς… και εσείς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, για να βάλετε και το προσωπικό σας αποτύπωμα στο θετικό αποτέλεσμα. 

Οι ικανότητες σας, θα αναγνωριστούν από την εργασία σας και κάτι καλό σας περιμένει. Ίσως και μια υλική ανταμοιβή. Ίσως μια πιο μεγάλη πόρτα να ανοίξει και πιο κοντά στις επιθυμίες σας. 

Οι δεσμοί, που έχουν κάνει τον κύκλο τους, και έχουν σταθεροποιηθεί, σίγουρα και εύκολα πια, θα πάρουν μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες κάποιες πιο σημαντικές αποφάσεις για την πορεία τους. 

Γάμοι, ταξίδια, μετοικήσεις, μεγάλες αγορές – επενδύσεις …είναι στο μενού.

Φυσικά και από αυτό το ευχάριστο κλίμα, δεν θα λείψουν και οι νέοι έρωτες για όσους τους έχουν αναζητήσει. 

 Τυχερά νούμερα ατόμου : 2, 7, 8

 

 1. ΔΥΝΑΜΗ

Συμβολισμός: Αντοχή, αυτοέλεγχος, πρακτική εξέλιξη, επιτυχίες σε παλιά και νέα σχέδια.

Ερμηνεία Κάρτας: Οι νέες και καλές συνθήκες στην ζωή σας, σας ανεβάζουν στο βάθρο της επιτυχίας. Η ένωση με τα άτομα και τις καταστάσεις… θα είναι πια μόνιμη.

 

Πρόβλεψη: Κρατάτε όλες τις εξουσίες στα χέρια σας και έχει έρθει η ώρα για να αποδώσετε λύσεις, και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

 Ξεκινήστε με την προσωπική σας ζωή, που έχει ταλαντευτεί υπερβολικά και φέρτε έναν νέο αέρα ανανέωσης στον άνθρωπο σας.  Αδικαιολόγητες εντάσεις θα περάσουν μόνιμα πια στο παρελθόν.

 Μπερδεμένες καταστάσεις που μόνο μέχρι τώρα σε αδιέξοδο οδηγούσαν θα δώσουν την θέση τους, σε αγάπες με προδιαγραφές μονιμότητας.

 Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες, θα ακούσετε πολλές φρέσκιες ιδέες αλλά μόνο στον δικό σας χρόνο θα δώσετε τις απαντήσεις σας. 

 Εσείς που είστε σε φάση σπουδών – εξετάσεων, με λίγη προσπάθεια σίγουρα θα έχετε το αποτέλεσμα που ζητάτε. Σε δεύτερο επίπεδο, θα καταφέρετε και να ισορροπήσετε και  την οικονομική σας καθημερινότητα.

 Τυχερά νούμερα ατόμου : 5, 7 και 9

 

 1. ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Συμβολισμός: Πρακτικότητα, προσμονή,  ανταμοιβή για προσφορά, περίοδος προσαρμοστικότητας.

Ερμηνεία Κάρτας: Μέσα από τις δοκιμασίες που έχετε περάσει μόνο… θα έρθει η πνευματική ωρίμανση, και η σταθερή ανοδική πορεία. Αυτό θα έχει τον αντίκτυπο του, στα περιβάλλοντα σας.

 

Πρόβλεψη: Μην χάνετε καθόλου χρόνο. Οι μέρες κυλούν υπέρ σας και σας δίνουν αυτά που χρειάζεστε, για να λύσετε οξείες καταστάσεις που σας πίεζαν.

Μην αναλωθείτε σε εξηγήσεις και δικαιολογίες. Απλά πράξτε υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

 Μέσα από αυτήν την διαδικασία θα γίνεται πολύ πιο ώριμοι, και πια οι επιλογές σας θα είναι διαφορετικές.

 Μην φοβηθείτε, να μείνετε μόνοι σας… και εκτός σχέσης, αν αυτό τελικά χρειάζεστε για να βρείτε εσείς την προσωπική σας ισορροπία και ευημερία. Και για όσο χρειαστεί.

 Εστιάστε στα οικονομικά σας και θα δείτε ότι το πρακτικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Από το ερχόμενο διάστημα, θα έχετε και εκπλήξεις εσείς οι εν σχέση, από τον άνθρωπο σας, γύρω από δεσμεύσεις – γάμο – οικογένεια.

 Τυχερά νούμερα ατόμου : 3, 5 και 8

 

 1. ΘΑΝΑΤΟΣ

Συμβολισμός: Εσωτερική αναζήτηση, ριζικές αλλαγές, ανακατεύθυνση,  επιλεκτική μοναξιά.

Ερμηνεία Κάρτας: Τέλος άσχημης περιόδου που θα ανοίξει τους δρόμους για μεγάλες και σημαντικές αλλαγές.  Πιθανή είναι και η απομάκρυνση σας, από άτομα που δεν ταιριάζουν στην φιλοσοφία σας.

 

Πρόβλεψη: Κάτι μέσα σας. έχει ήδη αρχίσει και αλλάζει προς το καλύτερο.  Περάσατε από πολλές και δύσκολες καταστάσεις… και τώρα έχει έρθει η ώρα του λυτρωμού.  Άτομα που σας προβλημάτισαν ή και πλήγωσαν με την  συμπεριφορά σας, θα απομακρυνθούν από την καθημερινότητα σας.

Λεφτά που πραγματικά είχατε ξεγράψει, έρχονται και σας κλείνουν πολλές από τις πιεστικές υποχρεώσεις. 

Σχέσεις – φιλίες και συνεργασίες,  που δεν σας αποδίδουν αυτό που ζητάτε, απλά θα τερματιστούν, και αυτό θα έχει πια μόνιμο χαρακτήρα.

Οι αισθηματικοί δεσμοί – οι σύντροφοι, που έχουν κλείσει την πόρτα στα παλιά, θα καταφέρουν να έρθουν πιο κοντά και ίσως μέσα στους επόμενους μήνες, να κάνουν και κάποια επόμενα βήματα.

 Οι μόνοι, ας δώσουν και λίγη παραπάνω προσοχή και χρόνο, στα αγαπημένα τους άτομα. Θα το εισπράξετε πίσω στο πολλαπλάσιο!

 Τυχερά νούμερα ατόμου : 2, 3 και 5

 

 1. ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Συμβολισμός: Επιτυχία σχεδίων μέσα από συνεργασία, σοφία,  έμπνευση, τροποποιήσεις.

Ερμηνεία Κάρτας: Αργές αλλά προοδευτικές αλλαγές, με άντληση δύναμης από την εμπειρία του παρελθόντος. Μην δώσετε πληροφορίες για εσάς σε τρίτους.

 

Πρόβλεψη: Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και μην λέτε σε κανέναν, ακόμη και σε πολύ κοντινά σας πρόσωπα, τίποτα για τις σκέψεις… και τις επόμενες σας κινήσεις.

 Οργανώστε τις επιχειρηματικές σας δράσεις, και κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα. Το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και ακριβώς όπως το είχατε θελήσει.  Πολλά δρομολόγια, συναντήσεις και αποφάσεις είναι στο πρόγραμμα.

Συντροφικές σχέσεις και γάμοι, θα βγουν από τα επικοινωνιακά τους αδιέξοδα, και μερικοί ίσως και να περάσουν σε δέσμευση ή και σε απόκτηση απογόνου.

Φυσικά και οι μόνοι, θα βρουν νέο έρωτα που θα τους ανεβάσει την διάθεση.

Μην είστε υπερβολικά σπάταλοι …και θα έχετε τις ευκολίες για να λύσετε οικονομικά θέματα που έχουν μαζευτεί στον δρόμο σας!

 Τυχερά νούμερα ατόμου : 1, 7 και 8

 

 1. ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Συμβολισμός: Λύσεις εύκολες, προτάσεις που θα γοητεύσουν,  παγίδες που δεν φαίνονται.

Ερμηνεία Κάρτας: Η διαίσθηση σας, σας βοηθάει στις σωστές αποφάσεις.  Η ρήξη με το παρελθόν, προσφέρει ανοίγματα στο μέλλον, μαζί πλέον με τον σωστό σχεδιασμό.

 

Πρόβλεψη: Βελτιώνονται οι πρακτικές συνθήκες, μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα, και σας δίνουν την άνεση πια, να διορθώσετε καταστάσεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Φανείτε σε ότι πείτε ή κάνετε… προνοητικοί!

 Μερικοί πιο τολμηροί, θα προβούν σε γάμο, μεγάλες επενδύσεις ή ακόμη και την αλλαγή κατοικίας – πόλης διαμονής. Μιλήστε και με την άλλη πλευρά της σχέσης …και αποφασίστε από κοινού.

 Εσείς που παλεύετε ίσως και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, να λύσετε επικοινωνιακά προβλήματα με τον άνθρωπο σας, έχει έρθει η ώρα για να βάλετε και τα χρονικά σας όρια.

 Πολλά και τα δρομολόγια και οι θετικές επαφές που θα έχουν όσοι, έχουν πάρει σοβαρά την καριέρα τους. Η επιτυχία και η ηθική και η υλική …είναι κοντά.

 Τυχερά νούμερα ατόμου : 2, 4 και 5

 

 1. ΟΙΚΟΣ ΘΕΟΥ Ή  ΠΥΡΓΟΣ

Συμβολισμός: Αλλαγή μέσα από σύγκρουση,  δημιουργία και γνώση, χτίσιμο από τα παλιά υλικά.

Ερμηνεία Κάρτας: Μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα σας πουν και υποσχεθούν. Οι παραπλανήσεις είναι παντού και σε κάθε επίπεδο.  Η ασυνεννοησία με τα οικεία πρόσωπα θα υποχωρήσει.

 

Πρόβλεψη: Εσείς σε μια ασταμάτητη, θετική  ένταση και δημιουργία πλέον. Οι πόρτες του άσχημου παρελθόντος έχουν κλειδώσει μόνιμα. Θα είστε οι μόνοι υπεύθυνοι … για το αν θα ξανα- ανοίξουν.

Μπορείτε να κάνετε πολλά πράματα ταυτόχρονα, και όλοι να είναι ικανοποιημένοι.

Αυτή την εποχή θα έρθουν στην καθημερινότητα σας αλλαγές και ευκαιρίες  …μέσα από υλική άνεση και προτάσεις που θα καταφέρουν, να σας αποζημιώσουν για όλα όσα οικειοθελώς προσφέρετε… σε αυτούς που είναι κοντά σας.

Καινούργιος σύντροφος, θα προκύψει από τις επόμενες εβδομάδες, από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Εσείς που έχετε μια πιο τακτοποιημένοι σχέση, προφυλάξτε την από τα τρίτα μάτια και τους ανταγωνιστές.

Τυχερά νούμερα ατόμου : 4, 7 και 8

 

 1. ΑΣΤΕΡΙ

Συμβολισμός: Ελπίδα, αισιοδοξία,  σημαντικές γνωριμίες,  χάρη,  και ευτυχία αισθηματική.

Ερμηνεία Κάρτας: Πλησιάζετε γοργά στην πραγμάτωση των στόχων σας. Περιορίστε τον περιττό αυθορμητισμό και κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους, που ξέρετε ότι σας  ταιριάζουν.

 

Πρόβλεψη: Η όλη σας προσοχή, πρέπει να πέσει πάνω στην εργασία και τα οικονομικά σας δεδομένα. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο όλες τις καλές ευκαιρίες …που θα σας αποδοθούν.

 Η λύση σε κάποιο νομικό πρόβλημα που σας έχει ταλαιπωρήσει, θα έρθει και θα είναι υπέρ σας.

Πολλά αυτά που πρέπει να υπερπηδήσετε και να λήξετε, μέσα από τις δικές σας δυναμικές αυτόν και τον επόμενο μήνα.

 Οι ερωτικές σχέσεις που δεν λειτουργούν θα τερματιστούν μόνιμα, και οι σύντροφοι θα τραβήξουν σε χωριστούς δρόμους, αναζητώντας κάτι πιο συμβατό με την προσωπικότητα τους.

Σπουδές και μετακινήσεις, ευνοούνται μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν.

Τυχερά νούμερα ατόμου : 2, 4 και 5

 

 1. ΣΕΛΗΝΗ

Συμβολισμός: Φαντασία χωρίς πράξη, βοήθεια από αγαπημένο πρόσωπο, οι φόβοι υποχωρούν.

Ερμηνεία Κάρτας:  Ευνοούνται οι αλλαγές σε εργασία, προσωπική ζωή αλλά και στάση ζωής. Οι εσωτερικές ανατροπές …έχουν ξεκινήσει και εσείς θα πρέπει να ακούσετε το αλάνθαστο ένστικτο σας.

 

Πρόβλεψη:Τα προβλήματα δεν είναι δυνατόν να κρατήσουν πίσω εσάς, ή να σας αποτρέψουν από όλα αυτά που έχετε κατά γράμμα σχεδιάσει, για να πετύχετε το επόμενο διάστημα.

Η εργασία σας έχει πρόοδο και σταθερότητα, που σίγουρα θα σας δώσει μια πολλή πιο καλή ψυχολογία, που θα σας κάνει να λήξετε και υποθέσεις του παρελθόντος.

Ο έρωτας θα ξαναγεννηθεί μέσα σε ζευγάρια που έχουν χωρίσει, και ίσως και να έρθει και η ώρα για μια επισημοποίηση, μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι πολύχρονοι γάμοι και οι μεγάλες σχέσεις σίγουρα προσεχώς, θα χρειαστούν ένα φρεσκάρισμα.

Όσοι έχουν στόχο να φύγουν για το εξωτερικό είτε για επενδύσεις ή για επιμόρφωση, καλύτερα να περιμένουν κάποιους μήνες, που όλα θα είναι πιο βατά.

Τυχερά νούμερα ατόμου : 1, 4 και 9

 

 1. ΗΛΙΟΣ

Συμβολισμός: Προστασία, εύνοια σχεδίων, επαγγελματικές επιτυχίες, ευχάριστη συνάντηση, τυχερό χρήμα.

Ερμηνεία Κάρτας: Περίοδος επιτυχιών σε κάθε τομέα της ζωής σας. Πιθανότητα ταξιδιών και δεσμευτικών επαγγελματικών προτάσεων.  Βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.

 

Πρόβλεψη: Θέματα οικογένειας και οικονομικών, θα αντιμετωπίσετε τις επόμενες ημέρες, που θα σας δώσουν μεγάλες χαρές.  Προετοιμαστείτε για αλλαγές και εκπλήξεις.

Οικονομική βοήθεια σας έρχεται από φιλικό πρόσωπο, που σίγουρα θα ξεκλειδώσει καταστάσεις, που τόσο καιρό σας κρατούσαν καθηλωμένους.

Είσαστε  αγαπητοί στον κύκλο σας, και αυτό είναι μια κατάσταση, που έχει προκαλέσει  ιδιαίτερο ενδιαφέρον,  σε κάποιον φίλο σας. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχετε και τις προσκλήσεις – προτάσεις, για μια πιο προσωπική συνάντηση.

Στα πλάνα των ημερών, ίσως και να είναι μια αλλαγή κατοικίας, λόγω εργασίας ή σπουδών. Μελετήστε όλες τις σχετικές παραμέτρους.

Σχέσεις που έχουν αποδείξει την αξία και την δυναμική τους, θα κάνουν το επίσημο βήμα, λίαν συντόμως.

 Τυχερά νούμερα ατόμου : 3, 5 και 7

 

 1. ΚΡΙΣΗ

Συμβολισμός: Νέες αποφάσεις και ανακοινώσεις, δυναμικές πρωτοβουλίες, αισθηματικός διχασμός.

Ερμηνεία Κάρτας: Το μέλλον σας θα χτιστεί μόνο από εσάς… και κρυφά από τους ανταγωνιστές σας. Οι αναστατώσεις, θα περάσουν στον παρελθόν και εκεί θα λησμονηθούν.

 

Πρόβλεψη: Ενισχυμένη θα είναι η εργασία σας, που θα σας  φέρει πιο κοντά σε επιτυχίες και ασταμάτητη οικονομική ροή. Σε δεύτερο πλάνο, μπορείτε και να λύσετε με διπλωματικό τρόπο, και τις μικρο – διαφορές που έχετε με τον άμεσο συνεργάτη σας. 

Καλύτερα θα είναι και τα πράματα, μέσα σε οικογένειες και ζευγάρια που πέρασαν κάποια παρατεταμένη  κρίση, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μπορεί να είστε άκρως πια επιφυλακτικοί, με όλα αυτά που βλέπετε γύρω σας …αλλά μην το φτάνετε και στο άλλο άκρο.  Δεν χρειάζεται να μένετε μόνοι σας, μόνο και μόνο επειδή πονέσατε σε κάποια παλιά σας σχέση.

Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα, σας φέρνουν εσάς του ελεύθερους,  δίπλα σε μια νέα γνωριμία.

Αυτά που ζητάτε, θα γίνουν από την επόμενη περίοδο, και θα σας αποδείξουν συναισθήματα, προθέσεις και σκέψεις. Οι τελικές αποφάσεις είναι μόνο δικές σας.

Τυχερά νούμερα ατόμου : 2, 3 και 5

 

 1. ΚΟΣΜΟΣ

Συμβολισμός: Ικανοποίηση και πληρότητα, μεγάλη εύνοια,  σταθερές  αμοιβές.

Ερμηνεία Κάρτας: Απόλυτη ικανοποίηση από το αποτέλεσμα …σε κάθε πιθανή προσπάθεια. Έχετε πια την ξεκάθαρη αντίληψη, των πραγμάτων και των προσώπων.

 

Πρόβλεψη: Έχετε πια ξεμπλέξει ευτυχώς …με τα αισθηματικά σας προβλήματα και εκκρεμότητες. Είσαστε σε μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία, που θα σας φέρει την αρμονία στην εργασιακή σας απασχόληση αλλά και χρήμα, για να αισθανθείτε και πάλι ασφαλείς.

Αν δεν  υπάρχει κάτι σοβαρό, να συζητήσετε αυτήν την στιγμή με τον άνθρωπο σας, δώστε του καλύτερα χρόνο και χώρο, για να λύσει πιο γρήγορα τις καταστάσεις …που τον πιέζουν από τον αποσυντονίσουν!

Είναι θέμα λίγου καιρού, όλα να έρθουν και πάλι στη ισορροπία τους.

Οι ελεύθεροι, που αναζητούν έναν νέο σύντροφο… καλύτερα να περιμένουν  λίγο ακόμη.  Κάτι πρωτόγνωρο θα ζήσετε που θα σας δικαιώσει για την προσμονή σας.

Προσπαθείτε να αποφύγετε τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν μέσα σε σχέσεις και φιλίες. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα έχετε τις καλές ευκαιρίες για να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα  να λύσετε παρεξηγήσεις αλλά και να φέρετε και πάλι στο μεταξύ σας, το θετικό κλίμα.

Τυχερά νούμερα ατόμου: 2, 5 και 9

 

 1. ΤΡΕΛΟΣ

Συμβολισμός: Ενθουσιασμός χωρίς μέτρο, αυθορμητισμός, απρόσμενες αλλά θετικές αλλαγές.

Ερμηνεία Κάρτας:  Μπορεί να είναι για εσάς, μια περίοδος γεμάτη αμφιβολίες αλλά, δεν θα σπαταλήσετε την τύχη και τον χρόνο σας χωρίς δράσεις. Συνδυάστε την πυγμή με τις γνώσεις σας.

 

Πρόβλεψη: Έχετε πολλές εκπλήξεις από τον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας δώσουν και την οικονομική άνεση, που τόσο σας έχει λείψει. Από πλευράς σας, αυτήν τη φορά ξοδέψτε με σύνεση. Ούτως ή άλλως έχετε την τάση να ξεφεύγετε.

Ιδανικές και οι καταστάσεις πλέον μέσα στα ζευγάρια,  που θέλουν να προγραμματίσουν κάτι περισσότερο για το επόμενο διάστημα… μια αγορά σπιτιού ή ακόμη και έναν απόγονο.

Εσείς που είστε ελεύθεροι, ή έχετε μείνει εκτός σχέσης, για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα έχετε μια αναπάντεχη γνωριμία, με ιδιαίτερο άτομο κύρους, που θα σας πολιορκήσει επί μακρόν.

Επίσης, κάποιες φιλίες σας υπάρχουν φορές, που ίσως και να μπαίνουν σαν ένα σοβαρό εμπόδιο… στην σχέση σας και στην ζωή σας γενικότερα. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει στο τώρα … και πρέπει να το διευθετήσετε.

Τυχερά νούμερα ατόμου: 4, 8 και 9