365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Μαντική Χαρτομαντεία SAMSARA – Οι ερωτικοί δεσμοί θα ξανα-γεννηθούν

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ

Χαμογελάστε καθώς οι ανατροπές που τόσο καιρό αναζητάτε, έρχονται και σας κάνουν να αλλάξετε τα πάντα στην καθημερινότητα σας. Εσείς που θέλετε να φύγετε για το εξωτερικό ίσως και τελικά, να πρέπει να το σκεφτείτε δύο φορές, καθώς μια σοβαρή και ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση…θα σας γίνει μέσα στον μήνα. Οι έρωτες που έφυγαν…προσεχώς θα σας θυμηθούν και πάλι!

 Τυχερό νούμερο : 4

Ερωτική τύχη με ζώδια του Νερού

Ταύρος Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 

Είναι η σεζόν, που πραγματικά θα δείτε τους συνολικούς σας κόπους, να αποδίδουν χρήμα και αναγνώριση. Τώρα που έχετε βρει και πιο καλά, τις προσωπικές σας ισορροπίες σε οικογένεια και επάγγελμα, πιθανόν και να σκεφτείτε πιο αναλυτικά, να δώσετε και μια ευκαιρία σε κάποιον, που ξέρετε ότι καιρό τώρα θέλει να κατακτήσει, την δύσκολη σας καρδιά.

Τυχερό νούμερο : 6

Ερωτική τύχη με ζώδια του Αέρα

 

Δίδυμοι Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Έχετε πάρει φόρα, και ακόμη δεν έχετε σίγουρα αντιληφθεί, ότι το πρώην ταίρι σας, σας αναζητεί.. Έχετε ανοίξει, τόσο πολλά μέτωπα που δεν δώσατε στον εαυτό σας, καθόλου χρόνο και χώρο για να ξεκουραστείτε. Το μόνο καλό είναι, ότι θα έχετε το χρήμα και τις ευκαιρίες τις εργασιακές που ψάχνετε.

Τυχερό νούμερο : 1

Ερωτική τύχη με ζώδια της Γης

Καρκίνος Ο  ΞΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα σας δίνει πολλά αλλά μάλλον και σας παίρνει, ότι δεν χρειαζόταν. Οι περισσότεροι έχετε πια βγεί από σχέσεις που σας έφεραν πια σε αδιέξοδο. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να εστιάσετε σε οικογένεια και εργασιακές σχέσεις… που έχουν πρακτικά την εύνοια του σύμπαντος, για να σας προσφέρουν αυτόν που θέλετε.

Τυχερό νούμερο : 2

Ερωτική τύχη με ζώδια της Φωτιάς

 

Λέων Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ

Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι δοσμένα και μόνιμα προσανατολισμένα, σε κάποια αγάπη, παλιότερη ή πιο νέα. Είστε οι περισσότεροι του ζωδίου σας, σε μια φάση ή και αναμονή, για απαντήσεις, από την άλλη πλευρά…που όντως από τις πρώτες ημέρες του νέου ζωδιακού μήνα, θα τις έχετε και θα είναι μόνο θετικές. Κοιτάξτε επίσης, και με μια μεγαλύτερη προσοχή κάποια επαγγελματικά ή επενδύσεις σας.

Τυχερό νούμερο : 7

Ερωτική τύχη με ζώδια του Νερού

Παρθένος Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Προετοιμαστείτε για τεράστιες και μόνο θετικές αλλαγές και εκπλήξεις στον ερωτικό σας τομέα, είτε είστε μόνοι ή μέσα σε γάμο – σχέση. Ξεχάστε όλα αυτά που έγιναν  τους τελευταίους μήνες, και δώστε την πλήρη προσοχή σας, σε αυτά που θα σας προταθούν. Είστε το ζώδιο που μέσα στον τρέχον μήνα, θα έχετε τις πρακτικές ευκολίες – ευκαιρίες για να φτάσετε μέχρι και σε γάμο!

Τυχερό νούμερο : 9

Ερωτική τύχη με ζώδια του Αέρα

 

Ζυγός Ο ΑΔΑΜΑΣ

Είναι ο μήνας σας, και όλο το σύμπαν σας προσφέρει απλόχερα την εύνοια του, προκειμένου να βάλετε πλέον την πλήρη ζωή σας, σε βάσεις που πάντα ονειρευόσασταν. Πολλές και οι ερωτικές επιστροφές στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, που σίγουρα θα σας προβληματίσουν. Όπως και να είναι τα πράματα, σίγουρα μην βιαστείτε να δώσετε και πάλι την καρδιά σας, σε άτομα που δεν σας έχουν πείσει ακόμη.

Τυχερό νούμερο : 5

Ερωτική τύχη με ζώδια του Νερού

Σκορπιός ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είστε πραγματικά ξεχασμένοι, από τους φίλους σας καθώς τώρα έχετε μπλέξει με έναν έρωτα που σας έχει πραγματικά ανεβάσει στον 7ο ουρανό! Με την Αφροδίτη από τον καινούργιο ζωδιακό μήνα, να σας ευνοεί, κάποιοι από εσάς ίσως και να σκεφτούν να προχωρήσουν σε μια συγκατοίκηση – γάμο ακόμη και την απόκτηση απογόνων. Σε όλα αυτά, βάλτε και την σημαντική πια και μόνιμη άνοδο των οικονομικών σας.

Τυχερό νούμερο : 3

Ερωτική τύχη με ζώδια του Αέρα

 

Τοξότης Ο ΗΛΙΟΣ

Μην λέτε σε κανέναν τίποτα για τα συναισθηματικά σας πλάνα. Υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες που ευτυχώς από την τρίτη εβδομάδα του μήνα, θα λυθούν. Πολλοί από το ζώδιο σας, ίσως και να καταφέρουν πια να είναι με τον άνθρωπο που αγαπούν και χωρίς άλλο τα εμπόδια και οι αποστάσεις να είναι πρόβλημα. Θα υπάρξουν και μετοικήσεις για το χατίρι μερικών από εσάς!

Τυχερό νούμερο : 2

Ερωτική τύχη με ζώδια της Γης

Αιγόκερως Η ΓΑΙΑ

Οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη και τον Άρη, θα σας κάνουν τα μεγαλύτερα δώρα για το τρέχον Φθινόπωρο. Οι μόνοι, θα βρεθούν κάτω από έναν ερωτικό κύκλο προτάσεων που σίγουρα δεν θα τους αφήσει αδιάφορους. Οι εν σχέση που πέρασαν ένα δύσκολο τεστ, θα καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους, και να ενωθούν και σε επίσημη μορφή. Οικονομική άνθιση και στην τσέπη σας.

Τυχερό νούμερο : 4

Ερωτική τύχη με ζώδια του Νερού

 

Υδροχόος ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Μια ανάσα θα σας δώσει  η επόμενη εποχή καθώς τα εργασιακά και τα θέματα της οικογένεια σας, θα λυθούν. Τώρα θα έχετε και πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο, αλλά και πολλή καλύτερη διάθεση για να μπορέσετε να δείτε πια και πιο σοβαρά την ερωτική σας ζωή, σε ότι φάση και να είστε τώρα. Οι μόνοι…από το δεύτερο μισό του μήνα, θα πέσουν πάνω σε έναν Καρμικό έρωτα.

Τυχερό νούμερο : 7

Ερωτική τύχη με ζώδια της Γης

Ιχθείς Η ΒΕΡΑ

Μόνο καλυτέρευση και ανάκαμψη θα έχετε στην ζωή σας, από την πρώτη ημέρα του Ζυγού -21/09. Χρήματα που περιμένετε και επαγγελματική άνοδος, θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας. Τώρα που τρέχει και κάποιο νέο φλερτ πιθανόν και να μπορέσει να εξελιχθεί κανονικά… και χωρίς άλλες δυσκολίες και καθυστερήσεις.

Τυχερό νούμερο : 9

Ερωτική τύχη με ζώδια του Αέρα