365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΣΕΛΗΝΗ

Κλήροι Αγάπης – Οι ερωτευμένοι θα έχουν αστρολογικοί εύνοια

Προβλέψεις για τις προσεχείς 2-3 εβδομάδες:

Κριό   ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ

Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές μέσα στον δεσμό σας, αλλά αυτό αλλάζει. Μέχρι το τέλος του μήνα αυτού, θα έχουν προκύψει… λύσεις που θα έρθουν κυρίως από τις πρακτικές πρωτοβουλίες του συντρόφου σας.

Ταύρος – ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ

Έρχονται σημαντικές αλλαγές, στην ερωτική σας ζωή, σε όποια φάση και να είστε τώρα. Οι ελεύθεροι, θα βρεθούν μπροστά σε ευχάριστα διλήμματα και οι δεσμευμένοι, θα προσπεράσουν επιτέλους τις αντιξοότητες.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΛΙΜΝΗ

Στην καρδιά σας, ακόμη υπάρχουν τραύματα από το ερωτικό παρελθόν. Αυτό όμως αλλάζει, καθώς μια νέα γνωριμία που θα εισέλθει στην ζωή σας, θα θελήσει να σας δείξει και κάτι διαφορετικό, από ότι έχετε δει μέχρι στιγμής.

 

Καρκίνος  – Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι λύσεις που έχετε στα χέρια σας, είναι και αυτές που τώρα θα σας φέρουν πιο κοντά στα όνειρα σας. Από τα μέσα του Ιουλίου κάτι αλλάζει και στην αισθηματική σας ζωή, μέσα από μια παλιά σας ερωτική ιστορία.

 

Λέων – ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Μετά την πανσέληνο του μήνα, θα αρχίσουν όλοι οι τομείς της καθημερινότητας σας, να βελτιώνονται! Οι σχέσεις με το άλλο φύλο θα έρθουν σε μια ισορροπία… και αυτοί που έχουν χωρίσει, σίγουρα θα βρουν τον τρόπο για μια ευκαιρία επανασύνδεσης. 

Παρθένος– ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Εκεί που συναισθηματικά δεν χωράτε, καλύτερα να απομακρυνθείτε. Οι μέρες του Λέοντα -21/07, είναι γεμάτες από επαγγελματικές και λοιπές προσωπικές επιτυχίες. Κάποιοι φίλοι σας, θα ζητήσουν την πολύτιμη βοήθεια σας.

 

Ζυγός  – Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Τα συναισθήματα σας που είναι ακόμη ζεστά… θέλει να αναζωπυρώσει κάποιος που τώρα πια έχει καταλάβει όλα τα λάθη του. Αυτό που έχετε να περιμένετε είναι μια πρόταση που σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε πολλές φορές.

 

Σκορπιός – Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΓΟ

Ουδείς μπορεί να σας τραβήξει την προσοχή αυτό το διάστημα, καθώς είστε πλήρως απορροφημένοι από την εργασία και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Σίγουρα είναι μια εποχή, όπου μπορείτε να κλείσετε και κάποιους κύκλους του παρελθόντος σας.

 

Τοξότης – ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Οι φίλοι σας, σας ετοιμάζουν ένα απρόβλεπτο προξενιό. Εσείς που είστε τόσο καιρό μόνοι… πιθανόν και να εκπλαγείτε. Επίσης, στα πολλά που έχετε να κάνετε αυτήν την εποχή, είναι και να ισορροπήσετε την εργασία και τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως – Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Οι απαντήσεις που θα σας δώσει κάποιος, μαζί με τις νέες του προτάσεις, σίγουρα θα σας πείσουν… για να μπορέσετε να είστε μαζί. Μέσα σε όλα αυτά, χρειάζεται και εσείς να θέσετε τις προϋποθέσεις σας. Όλα τα άλλα θα τα φέρει η αγάπη!

 

Υδροχόος – Ο ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Δεν είστε έτοιμοι ακόμη, και για τους δικούς σας λόγους για να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας.  Αυτό που έχετε να περιμένετε είναι πολιορκία και προσκλήσεις ακόμη και για γάμο. Φιλτράρετε τα πάντα, πριν αποφασίσετε.

Ιχθείς – ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΓΟΡΙ

Μέσα στους οικογενειακούς κύκλους…θα επέλθει και πάλι η αγάπη και η ισορροπία. Τώρα είστε πιο  ώριμοι από ποτέ, και μπορείτε να λύσετε τα θέματα που έχουν προκύψει, έτσι ώστε να μην τα ξαναβρείτε μπροστά σας.