365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

Ήλιος στον Καρκίνο και οι απλές γνωριμίες θα γίνουν μόνιμες σχέσεις

Από τις 21/06 ο Ήλιος και για τέσσερις εβδομάδες, θα περάσει στον ρομαντικό Καρκίνο. 

Ένα πολύ θετικό αστρολογικό διάστημα, όπου και θα μπορέσουν πολλές νέες σχέσεις να ανθίσουν…αλλά και κάποιες παλιότερες να βρουν τους ισορροπημένους τους ρυθμούς.

Για όλους:

Κριός

Δεν μπορείτε ακόμη να δείτε ψύχραιμα, αυτά που συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας, καθώς γεγονότα – λόγια και παρεξηγήσεις, είναι ακόμη σε πλήρη εξέλιξη! Μην κάνετε κάτι περισσότερο μέχρι και το τέλος του μήνα, απλά δείτε με προσοχή τις προθέσεις όλων τους!

Ταύρος

Δεν μπορείτε έτσι απλά να ταυτιστείτε με το παρελθόν, που ζητάει να του δώσετε μια νέα ερωτική ευκαιρία. Συμβαίνουν στο παρόν σας, ήδη πολλά και σημαντικά, που δεν θέλετε να τα ρισκάρετε. Από τις αρχές του Ιουλίου, θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.

 

Δίδυμοι

Αισθάνεστε σε κάθε επίπεδο ότι το συντροφικό σας έτερο, δεν προσφέρει αυτά που σας έχει υποσχεθεί. Μην ασκήσετε αυτήν την εποχή που ορθοδρομεί και ο ανάδρομος, την δικαιολογημένη σας κριτική, απλά δώστε χρόνο σε όλους για να ισορροπήσουν. 

 

Καρκίνος                 

Μην επιτρέπετε τελικά σε κανέναν, να σας αποδιοργανώνει από τα σχέδια και τα όνειρα σας. Τώρα υπάρχουν γύρω σας πολλά ζητήματα που καλείστε να κλείσετε. Επίσης, στον εργασιακό σας τομέα, μια προαγωγή ή και χρήμα σας περιμένουν.

 

Λέων

Οι έρωτες σας χτυπούν την πόρτα, αλλά ακόμη εσείς από την δική σας την μεριά, δεν θέλετε να κάνετε κάποια επιπόλαια κίνηση. Οι μέρες μέχρι και την αρχή του νέου μήνα, θα σας φέρουν και μια οικονομική είδηση, που θα σας δώσει ένα τεράστιο χαμόγελο.

 

Παρθένος

Τα πρακτικά προβλήματα, που έχει το συντροφικό σας έτερο, έχουν αρχίσει και υποχωρούν και αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει, σαν ζευγάρι, να οργανώσετε τα προγράμματα σας, ακόμη και για γάμο… μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού!

Ζυγός

Αυτές τις ημέρες πείτε, τα λιγότερα στα άτομα που είναι γύρω σας. Υπάρχουν ακόμη πολλές και δύσκολες καταστάσεις που πρέπει να λυθούν και μόνο τελικά εσείς, μπορείτε να δώσετε τις σωστές κατευθυντήριες σε όλους!

 

Σκορπιός

Στην καρδιά σας, υπάρχει πόνος για όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας. Το ίδιο ισχύει και για τον άνθρωπο σας, που το μόνο που έχει βάλει σαν στόχο του, είναι να κλείσει τα παλιά του ζητήματα και ν δρομολογήσει μαζί σας ίσως και γάμο!

Τοξότης

Από σήμερα και μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος Ιούνιος, εσείς θα έχετε καταφέρει να συμβιβαστείτε με τον άνθρωπο σας. Θα συναντηθείτε και σίγουρα οι εξηγήσεις θα έρθουν. Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο και επέκταση.

 

Αιγόκερως

Μην δέχεστε συμβουλές για το πώς πρέπει να τρέξετε την σχέση σας. Εσείς μόνο ξέρετε τι συμβαίνει και πως μπορείτε να βρείτε τις λύσεις. Οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να κάνουν κάτι περισσότερο από το να κοιτούν το άτομο που θέλουν.

Υδροχόος

Αν τελικά έχετε κάνει κάποιο επικοινωνιακό λάθος, με το άτομο που θέλετε, είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα για να λύσετε όλες τις διαφορές σας. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, θέλει να το βοηθήσετε πρακτικά.

 

Ιχθείς

Δεν ξέρετε ακόμη όλα τα μυστικά, του καινούργιου σας συντρόφου. Δεν χρειάζεται να ρωτήσετε ή να πιέσετε, καθώς από το επόμενο χρονικό διάστημα, θα είστε πολύ πιο κοντά … και οι αποκαλύψεις θα έρθουν από μόνες τους.