365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Secret Love

Ήλιος αντίθεση Ποσειδώνας – Αναγέννηση παλιών συναισθημάτων!

Από τις 11 μέχρι και τις 16/09/2021, ο Ήλιος από την παρθένο θα κάνει όψεις αστρολογικές αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Παλιές μνήμες και συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια…και αυτήν την φορά μαζί με δράσεις και λύσεις.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Μην είστε και τόσο σίγουροι, για αυτά που σας λένε για το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Μπορεί να σας ζηλεύουν, μπορεί να μην ξέρουν την αλήθεια. Φροντίστε διακριτικά, να μαζέψετε τις πληροφορίες που άμεσα σας ενδιαφέρουν… για το επόμενο σας βήμα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Ταύρος

Χρειάζεται σίγουρα αυτές τις ημέρες, να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από όλους και όλα.  Πρέπει να σκεφτείτε προς όλες τις κατευθύνσεις, τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει, έτσι ώστε και στα προσωπικά και στα εργασιακά σας, να έχετε την μέγιστη απόδοση και αποτέλεσμα!

Εύνοια Ζωδίου: ++

Δίδυμοι

Αυτά που εσείς θέλετε, τα θέλει αντιστοίχως και το συντροφικό σας έτερο ή το άτομο που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Μέσα λοιπόν σε αυτόν τον μήνα, θα έχετε αλλαγές σε κάθε επίπεδο την ερωτική σας ζωής, που ίσως και να κορυφωθεί σε μια δέσμευση.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Καρκίνος

Μην ρωτάτε κανέναν, για το πώς πρέπει να κινηθείτε και να λειτουργήσετε μέσα στην σχέση σας. Δεν υπάρχουν συνταγές και συμβουλές. Ξέρετε που είναι το πρόβλημα και σίγουρα μπορείτε να κινηθείτε βάση της εμπειρίας σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Κάποιες στιγμές είστε κάθετοι, σε αυτά που ζητάτε και θέλετε από τον άνθρωπο σας, και κάπου εκεί το χάνετε σαν ζευγάρι. Οι μέρες θα δώσουν και σε αυτούς που τώρα δεν μιλιούνται όλες τις σχετικές ευκαιρίες, για επανένωση.               

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Παρθένος

Όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, πια πρέπει να τα σβήσετε από το μυαλό σας. Τώρα στην ζωή σας, έχουν μπει καινούργιοι άνθρωποι που θέλουν να σας κερδίσουν. Πιθανόν και μέσα στον τρέχοντα μήνα, κάποιος να το καταφέρει.

Εύνοια Ζωδίου: +

 

Λέων

Δεν είναι απαραίτητο, τώρα κάτω από τις  όποιες δυσκολίες σας, να πάρετε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις για την αισθηματική και την οικογενειακή σας ζωή. Από το τέλος του μήνα και μετά, πολλά θα ξεκαθαρίσουν από μόνα τους.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Ζυγός

Υπάρχουν κάποιες στιγμές, που δεν μπορείτε να αποφύγετε τις σκέψεις  του παρελθόντος. Ίσως και κάποιοι από εσάς, να κάνουν και την επόμενη κίνηση, για να φέρουν τις επικοινωνίες και πάλι στο προσκήνιο. Τουλάχιστον να είστε προετοιμασμένοι, σε κάθε επίπεδο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Σκορπιός

Αυτά που σας έχει τάξει – πει το έτερον σας ήμισυ θέλει άμεσα να τα κάνει και πράξεις. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, θα έχετε αλλαγές που σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλείς και χαρούμενοι επιτέλους.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Τοξότης

Κάποιες περίεργες συμπεριφορές και λόγια που έχουν προκύψει, από τον σύντροφο σας και σας έχουν κάνει να ανησυχείτε. Χρειάζεται να μιλήσετε από κοντά και να βρείτε τις συνισταμένες που θα λήξουν κάθε πιθανόν πρόβλημα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Αιγόκερως

Δεν είναι όλες οι ημέρες ίδιες, και ειδικά μέχρι το τέλος του μήνα, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί σε όλους αυτούς που θέλουν να σας γνωρίσουν σε ένα πιο προσωπικό βαθμό. Δεν είστε  εσείς και πάλι για πειράματα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Υδροχόος

Δεν χρειάζεστε κανέναν για να σας φτιάξει την ψυχολογία, παρά μόνο τους ανθρώπους που αγαπάτε.  Οι καταστάσεις και μέσα στην εργασία σας, θα έχουν εκπλήξεις που θα φέρουν πολλά περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας σίγουρα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ιχθείς

Ιδιαίτερες επικοινωνίες και προσεχώς επισκέψεις θα έχετε από τον παρελθόν σας, που μέσα από κάποιο πρόσχημα, θα σας φέρει στην επιφάνεια την επανασύνδεση. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές και θα διαπιστώσετε ότι μάλλον κάτι μπορεί να πετύχει…αυτήν την φορά.

Εύνοια Ζωδίου: ++