365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Η τράπουλα των Βασιλισσών – Μοιραίες συναντήσεις και αποκαλύψεις μυστικών

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο;

Κριός – Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Θα πρέπει να αλλάξετε την νοοτροπία σας, αν τελικά αυτό που θέλετε, είναι να κερδίσετε και πάλι τον άνθρωπο σας. Οι μέρες έχουν καταπληκτικές αστρολογικές όψεις που σας δίνουν εύκολες ευκαιρίες για να μπορέσετε να μιλήσετε και να συναντηθείτε.  

Ταύρος – ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Μπορεί να έχουν προκύψει κάποια σύννεφα στην σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά από την ερχόμενη εβδομάδα 16/05 όλα θα είναι και πάλι πιο ήρεμα. Οι προτάσεις που θα σας έρθουν από την μεριά του, θα σας ανακουφίσουν σίγουρα.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Όσα και να λέτε, όσα και να προσφέρετε στον άνθρωπο που αγαπάτε, αν ο ίδιος δεν είναι σε μια ανάλογη φάση, καλύτερα από την δική σας την μεριά να πατήσετε λίγο φρένο. Επίσης, όσοι είστε αυτήν την εποχή μόνοι σας, μην δώσετε και πολύ σημασία στα φλερτ γύρω!

 

Καρκίνος – Η ΚΑΡΔΙΑ      

Το παρασκήνιο θα σας αποκαλυφθεί άμεσα. Το άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σας, θα σας προσεγγίσει και θα σας μιλήσει πολύ πιο ανοιχτά, για όλα αυτά που εσείς θέλετε να ξέρετε. Από τους χωρισμένους, κάποιοι αυτές τις ημέρες θα επανασυνδεθούν.

Λέων – ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου, για αυτή την σχέση που έχετε και τόσο καιρό τώρα, αφήσει στην τύχη της. Οι καταστάσεις και μέσα στην επαγγελματική σας στέγη θα γίνουν πολύ καλύτερες και κάπως έτσι θα βρείτε και εσείς την εσώτερη σας ισορροπία.

 

Παρθένος – ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Αν δεν σας αρέσει αυτό που ζείτε μέσα στον δεσμό σας, σίγουρα εκ ζωδίου έχετε την δύναμη να το αλλάξετε. Από τον νέο μήνα του Διδύμου, θα μπορέσετε και στα οικονομικά σας να έχετε μια ανοδική πορεία, που όλα θα τα αλλάξει μόνιμα.

 

Ζυγός – ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Με την απορία θα μείνετε, αν πρώρα δεν κάνετε την πρώτη κίνηση για να ξεκαθαρίσετε με το άτομο που σας αφορά, το τι θέλετε από τον συσχετισμό σας.  Προσπαθήστε αυτές τις ημέρες που όλα στο σύμπαν λειτουργούν υπέρ του ζωδίου σας!

Σκορπιός – Η ΚΟΡΩΝΑ

Εσείς δεν θα μείνετε ποτέ μόνοι. Ακόμη και αν τώρα μέσα στην αγκαλιά σας, δεν υπάρχει κάποιο ερωτικό πρόσωπο, να είστε σίγουροι, ότι από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μέχρι τις αρχές του 3ου δεκαημέρου, θα αλλάξει, καθώς μια φιλική σας προσωπικότητα θα σας εξομολογηθεί πολλά!

 

Τοξότης – ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν είναι δυνατόν να αρέσετε σε όλους και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε όμως, είναι ότι κάποιος που ήδη δείχνει το δύσκολο του πρόσωπο, έχει βαθιά συναισθήματα για εσάς. Είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου, για να σας γίνουν οι σχετικές αποκαλύψεις.

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Κάθε μέρα που περνάει, εσείς με το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο θα έρχεστε όλο και πιο κοντά. Τώρα υπάρχει και η χρονική άνεση από την μεριά σας, έτσι ώστε όλα να πάτε σύμφωνα με τους ρυθμούς σας. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή.

Υδροχόος – Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Μην μοιάζετε την αγάπη σας,  σε άτομα που δεν έχουν ανταποδώσει κάτι σχετικό. Τώρα χρειάζεται να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο, για να αποφασίσει που θα πάτε και με ποιον. Από το τέλος του Μαΐου… θα περιμένετε και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ

Εσείς είστε κάτι τόσο ιδιαίτερο για τον άνθρωπο σας που μάλλον έχει πάρει κάποιες αποφάσεις, που θέλει άμεσα να σας τις ανακοινώσει. Τώρα που και το επαγγελματικό σας πρόβλημα, θα λυθεί μόνιμα θα καταφέρετε να κάνετε και κάποια πρακτικά σας όνειρα πράξη.