365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Η τράπουλα της Κατίνας – DESTE προβλέπει επιστροφές πρώην μοιραίων εραστών

Για όλους εσάς λοιπόν που ρωτάτε … τι σημαίνει μοιραία σχέση – μοιραίοι σύντροφοι? Έχει μόνο θετική έννοια στην Χαρτομαντεία… και σίγουρα εννοεί αυτούς που μπορεί στο παρελθόν πρόσφατο ή πολύ παλιά…, να έχουν ταλαιπωρηθεί για αυτήν την σχέση ( όχι απαραίτητα και οι δύο ), και νιώθουν όμως ανεξήγητα ότι ακόμη αυτός ο κοινός κύκλος των συναισθημάτων, δεν έχει κλείσει. Μπορεί στο παρόν, όλα τα είναι απαγορευτικά και σταματημένα, αλλά ο τροχός της αγάπης αν πρέπει να γυρίσει και να ανταμώσουν και πάλι αυτές οι ζωές …τότε έτσι και θα γίνει! 

Να θυμάστε πάντα, ότι σε οποιαδήποτε σχέση  έχετε μόνο το 50%… το άλλο 50% το έχει η άλλη πλευρά. Οτιδήποτε περισσότερο φέρνει ανισορροπίες σε κάθε επίπεδο!

Βερονίκη – Ερωτική Χαρτομάντης : 875-876-8640 …για όλες τις δύσκολες ιστορίες αγάπης, παλιές και νεότερες…Σας περιμένω!

Προβλέψεις για τις επόμενες 65 ημέρες:

Κριός  ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Χρήματα και πιο ευνοϊκές οικονομικές καταστάσεις θα προκύψουν μέσα στην οικογένεια σας. Τώρα μπορείτε και εσείς να κυνηγήσετε περισσότερο την προσωπική σας ευτυχία. Οι επανενώσεις θα φανούν σύντομα.

 

Ταύρος ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Για πολύ ακόμη θα συνεχίσει η πολιορκία από τον πρώην σας. Επίσης εσείς θα καταφέρετε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας, να τους αλλάξετε εύκολα και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Δίδυμοι Ο ΝΕΙΛΟΣ

Συγνώμη και πολλές νέες προτάσεις, θα έρθουν από τις πρώτες κιόλας ώρες του νέου αέρινου ζωδίου, από τον πρώην σας που έχει πλήρως πια συνειδητοποιήσει τα σφάλματα του προς εσάς.

 

Καρκίνος ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Ένα διάστημα, που θα έχει από όλα για το υδάτινο ζώδιο σας. Θα μπορέσετε πολλές παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο που θέλετε, να τις λύσετε και να κάνετε τα προγράμματα σας, για το επόμενο διάστημα.

 

Λέων ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Δεν χρειάζεται να πάρετε άμεσα πρωτοβουλίες, για να έρθει και πάλι στην ενεργή σας καθημερινότητα το πρόσωπο που αγαπάτε. Ήδη υπάρχουν από την μεριά του σκέψεις για κάτι ανάλογο.

 

Παρθένος Η ΚΑΜΗΛΑ

Η αισθηματική σας ταλαιπωρία τελειώνει. Υπάρχουν ήδη γύρω σας ενδιαφέροντα άτομα που θα σας πολιορκήσουν και ο καλύτερος θα κατακτήσει την δύσκολη σας καρδιά.

Ζυγός Η ΟΑΣΗ

Η πρώτη εβδομάδα του Ζυγού προσεχώς, θα σας φέρει χρήμα και νέες σημαντικές προτάσεις για τα εργασιακά σας. Οι έρωτες θα ξεπροβάλλουν και θα σας μπερδέψουν περισσότερο.

 

Σκορπιός ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Παραμείνετε πιστοί στα προγράμματα και στην καθημερινότητα σας. Κάποιος που έχει ερωτευτεί την προσωπικότητα σας, ετοιμάζεται να σας κάνει προσέγγιση και σχετική εξομολόγηση.

Τοξότης Ο ΗΛΙΟΣ

Η ψυχολογία σας έχει ανέβει και μάλλον πρέπει από την δική σας μεριά να ενεργοποιηθείτε και να ανανεώσετε την σχέση σας. Αυτό θα συμπαρασύρει θετικά τον άνθρωπο σας.

 

Αιγόκερως Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Μην περνάτε στο αδιάφορο όλα αυτά τα  υπονοούμενα που έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, για το κοινό σας μέλλον. Πολλοί από εσάς, θα έχετε μια πρόταση γάμου ή και συγκατοίκησης.

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Η ερωτική σας μοναξιά, τελικά σας έχει κάνει να βρείτε και πάλι την εσώτερη σας ισορροπία, αλλά και να διαπρέψετε σε εργασία. Πιθανόν και κάποια ερωτοφιλία προσεχώς να κάνει την εμφάνιση της.

 

Ιχθείς Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Πολλές και μεγάλες οι πιθανότητες να πέσετε κατά τύχη πάνω σε κάποιον πρώην σας, τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου. Αυτό είναι και η αφορμή για την επανασύνδεση που αναζητάτε… όχι μόνο εσείς!