365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Ταρώ

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 10/08

Ερωτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Στην άκρη του μυαλού σας, έχετε μια ερωτική εκκρεμότητα, με ένα πρόσωπο που μάλλον όσο περνάει ο καιρό, τόσο πιο πολύ σας μπερδεύει. Τώρα που και ο Άρης, σαν κυβερνήτης σας κάνει θετικές όψεις πάνω στο ζώδιο σας, πιθανόν και κάποια είδηση να σας χαροποιήσει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η διάθεση σας, έχει πραγματικά μεγάλες διακυμάνσεις και αυτό έχει σίγουρα να κάνει, με τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας. Δεν σας έχει κάνει ακόμη να αισθανθείτε ασφαλείς, και το μυαλό σας κατ΄επέκταση τρέχει σε διάφορα σενάρια.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Εσείς που είστε μόνοι ή έχετε προσφάτως χωρίσει, καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε ακόμη σε μια νέα σχέση αισθηματικού τύπου. Μετά το τέλος της εποχής του Λέοντα, όλα στην ζωή σας θα είναι πιο εύκολα και ξεκάθαρα, για να  κινηθείτε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην κρατάτε με το ζόρι άτομα, μέσα στην ζωή σας, είτε σαν συντρόφους είτε σαν φίλους. Απλά ταλαιπωρείστε και χαλάτε την εικόνα σας. Με τόσα που σας έχουν τύχει στο παρελθόν σας, μάλλον θα πρέπει να ανεβάσετε λίγο παραπάνω την αυτοπεποίθηση σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην ακούτε τα νέα και τα κουτσομπολιά, που έρχονται από την μεριά των φίλων του πρώην σας. Μάλλον είναι υπερβολές ή ένας ακόμη έμμεσος τρόπος του ιδίου, για να σας τραβήξει την προσοχή. Σκεφτείτε πριν να πάρετε κάποια απόφαση.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Σημαντικές αυτές οι ημέρες, για εσάς και την σχέση – οικογένεια σας. Τώρα όλα είναι πιο εύκολα και άνετα, άρα θα καταφέρετε πολλές από τις παρεξηγήσεις σας, να τις λύσετε και όλα να μπουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΖΥΓΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Κάθε μέρα είστε όλο και πιο κοντά με τον άνθρωπο σας. Τώρα που θα καταφέρετε και να πάτε μαζί διακοπές, σίγουρα θα καταφέρετε να μιλήσετε πιο ειλικρινά για όλα αυτά τα σχέδια που έχετε από το Φθινόπωρο…ίσως και για συγκατοίκηση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Σελήνη στον Αιγόκερω….επιρροές στα ζώδια

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Είστε μέσα σε ανασφάλειες ερωτικές, που μόνο τελικά σας κρατούν στάσιμους, σε όλα αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε σε άλλους τομείς της ζωής σας. Καλύτερα μόνοι και ήρεμοι, παρά να είστε μόνιμα σε μια ανασφάλεια.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν θα κρατήσετε τελικά το στόμα σας κλειστό ούτε…και θα δείξετε το διπλωματικό σας ταλέντο. Είναι και η πιο σωστή ώρα για να μπορέσετε με το πρόσωπο που αγαπάτε, να ξεκαθαρίσετε όλες τις επόμενες σας επιθυμίες και κινήσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Αφήστε τα ερωτικά δράματα και δώστε χρόνο στον καλό σας εαυτό, για να μπορέσετε να λύσετε προβλήματα όλων των ειδών. Από το δεύτερο μισό του μήνα, κάποια καλά νέα θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε υποθέσεων οικονομικών.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους με άτομα που ακόμη σας είναι άγνωστα. Σίγουρα είστε από τα πιο δημοφιλή ζώδια, αλλά μην χάνεστε μόνο μέσα σε καταστάσεις επιπόλαιες και πρόσχερες.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Κινηθείτε λίγο πιο γρήγορα, σε όλα αυτά που σας έχει ζητήσει το ταίρι σας! Είστε μόνιμα σε μια δύσκολη επικοινωνιακή κατάσταση, και τώρα χρειάζεται όλο αυτό, να το προσπεράσετε και μόνιμα. Κάντε λοιπόν την αρχή.

Ερωτική Τύχη: 8/10