365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

DESTE – Καρμικές και μόνιμες επανενώσεις για τους πρώην συντρόφους

Προβλέψεις για τον Φεβρουάριο:

Κριός:  ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Ο σύντροφος σας κάποιες φορές, ίσως και να σας πληγώνει. Το έχει όμως καταλάβει και μέσα στις προσεχείς ημέρες, μαζί με τον οικείο του κύκλο, θα σας φέρουν μπροστά σε μεγάλες θετικές εκπλήξεις και δέλεαρ!

Ταύρος: Η ΚΑΡΔΙΑ

Ανοίξτε τα μάτια σας και θα δείτε ότι υπάρχουν επίσης άλλα μάτια, που καιρό τώρα σας κοιτούν με αγάπη. Οι εξομολογήσεις θα έρθουν πριν την αλλαγή του μήνα… ίσως και κάποιες ξαφνικές επανασυνδέσεις.

Δίδυμοι:  Η ΚΑΜΗΛΑ

Μπορεί ακόμη να μην έχετε βρει τον άνθρωπο της καρδιάς σας, αλλά αυτές οι ημέρες με το σύμπαν να σας προσφέρει δώρα, εσείς πιθανόν και να γίνετε ερωτικός στόχος για κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Καρκίνος: ΟΥΡΜΙΑΑ – Η ΣΟΥΛΝΤΑΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΟΥ

Πολλά αυτά που δεν ξέρετε ακόμη, για το άτομο που έχει μπει μέσα στην καρδιά σας. Κάντε λίγη υπομονή και το μόνο σίγουρο είναι ότι στα προσεχώς θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε και των δύο σας τις προθέσεις.

Λέων:  ΣΟΥΝΙΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Οι φίλοι σας προσπαθούν καιρό, να σας κάνουν ένα προξενιό… που μάλλον δεν σας αφήνει και τόσο πια αδιάφορους. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 24/01, θα έχετε και κάποια πιο προσωπική συνάντηση.

Παρθένος:  ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Καλέσματα και έκτακτα δρομολόγια, έχει αυτό το διάστημα για εσάς, που θα σας φέρουν  πολύ κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Στον προορισμό σας ενδέχεται να σας περιμένει και κάποιο… που σας έχει ερωτευτεί κρυφά.

Ζυγός: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας, με τους άλλους. Μπορεί όλοι να έχουν από μια ερωτική σχέση … και εσείς όχι, αλλά πιθανόν και να είστε από τους τυχερούς, που δεν έχουν και σχετικά προβλήματα πάνω από το κεφάλι τους.

Σκορπιός: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Αυτά που τρέχουν σαν οικονομικά προβλήματα στην ζωή του συντρόφου σας, ίσως και να ενοχλούν την ομαλή κοινή σας εξέλιξη.  Από τον νέο μήνα, οι λύσεις και οι ευκαιρίες σίγουρα θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Τοξότης: ΜΠΕΝΤΕΣ –ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Μην ανοίγετε κουβέντες με τον πρώην σας, για το παρελθόν του καθενός. Υπάρχουν ακόμη προβλήματα που ίσως και να μην χρειάζεται τώρα να βρεθούν οι λύσεις τους. Από τον Φεβρουάριο…κάτι αλλάξει σίγουρα.

Αιγόκερως: ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ

Χρήματα και νέες επαγγελματικές καταστάσεις που θα σας ικανοποιήσουν στρώνονται μπροστά σας, και εσείς θα πρέπει να είστε διπλά έτοιμοι και προσεχτικοί, για να δράσετε σωστά. Κάποιος σας σκέφτεται!

Υδροχόος: Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Ρομαντικές προτάσεις και προσκλήσεις, θα λάβετε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, που θα σας φέρει ίσως και σε δύσκολη θέση. Δεν χρειάζεται άμεσα να δώσετε απαντήσεις, απλά πάρτε τον χρόνο σας.

Ιχθείς:  Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις μέσα σε αυτήν την τόσο δύσκολη σχέση, ίσως πλέον και να πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά, ποιο θα είναι το επόμενο σας βήμα!