365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

DESTE – Επιτέλους οι κρυμμένοι έρωτες θα φανερωθούν

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 15ΉΜΕΡΟ

Κριός : Η Άγκυρα

Η καρδιά σας, είναι διχασμένη. Υπάρχουν θέματα μέσα στην ερωτική σας ζωή, που ακόμη σας μπλοκάρουν από το να κάνετε επόμενα βήματα. Εσείς που είστε σε ελεύθερη φάση, μπορείτε να πάτε πιο κοντά σε αυτόν που τόσο καιρό σας πολιορκεί …με όλους τους τρόπους.

Ταύρος : Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Με φόρα θα μπει  το δεύτερο 15ήμερο του Οκτωβρίου, για το ζώδιο σας και σε όλους τους τομείς. Ξέρετε τι πρέπει πια να αποφύγετε, αλλά και τι να ενισχύσετε στην καθημερινότητα σας. Κάποιος φίλος σας πιθανόν και να σας προσεγγίσει μέσα από μια ερωτική εξομολόγηση.

Δίδυμοι :  Η Μπρατσέρα

Δεν θα κάνετε καμία άλλη υποχώρηση, για τα αισθηματικά σας. Υπάρχουν ήδη γίνει πολλά και στο τώρα αυτό που χρειάζεται είναι να δείτε τι μπορείτε πια εσείς να κάνετε για τον ίδιο σας τον εαυτό.

Καρκίνος :  Το Ερωτικό Γράμμα

Υπάρχει μια παρεξήγηση με το πρόσωπο που σας αφορά, και ακόμη κανείς από τους δύο σας, δεν έχει βρει το θάρρος για να την λύσει. Πάρτε εσείς τις πρακτικές πρωτοβουλίες.  Αλλαγές πλησιάζουν και μέσα στην εργασιακή σας καθημερινότητα.

Λέων : Τα Άνθη  

Δεν σημαίνει τίποτα για εσάς, το παρελθόν πλέον. Τώρα υπάρχουν μέσα στους κύκλους σας καινούργια  άτομα και ενδιαφέροντα. Κάποια ταξίδια θα σας προταθούν σύντομα. Κοιτάξτε και πιο προσεχτικά την εργασία σας.

Παρθένος :  Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Πολλά αυτά που ακόμη δεν έχετε μάθει και σε όλο το εύρος τους, για το πρόσωπο που έχει κατακτήσει το μυαλό σας. Από τον νέο μήνα Νοέμβριο… θα έχετε πολλές περισσότερες επικοινωνίες.  Στο επάγγελμα σας έρχονται ενδιαφέρουσες προτάσεις.        

Ζυγός : Σάαχ – Ο Πάσας του Ρουμπινιού

Δεν μπορείτε εσείς πια να περιμένετε κανέναν. Τώρα υπάρχουν πολλά και σημαντικά προβλήματα στην ζωή σας, που σας καλούν να δώσετε πρακτικές λύσεις.  Οι έρωτες και τα βαριά συναισθήματα, επί του παρόντος σας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Σκορπιός : Τα Άστρα

Σημεία ερωτικού ενδιαφέροντος, έχετε πιάσει από κάποιον γνωστό σας, και μάλλον αυτό σας έχει τραβήξει την προσοχή. Μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα λάβετε και τις σχετικές προτάσεις που θα σας οδηγήσουν στην αρχή μιας σχέσης.

Τοξότης :  Η Καμήλα

Για εσάς, όλα είναι εύκολα και πόσο μάλλον τώρα που είστε μέσα σε μια υγιής σχέση, που σας έχει γεμίσει την καρδιά. Όσοι ακόμη αναζητάτε λύσεις για το ερωτικό σας παρελθόν, μέχρι περίπου τις 20/10 θα τις έχετε βρει αλλά και θα τις έχετε κάνει πράξη.

Αιγόκερως : Το Κλειδί

Οι ευαισθησίες σας αυτήν την εποχή, έχουν έρθει σε πλήρη κόντρα με την λογική σας. Ο λόγος, είναι για ακόμη μια φορά, ο πρώην σας που επιθυμεί να επιστρέψει μέσα στην καθημερινότητα σας, αλλά χωρίς να αλλάζει κάτι σημαντικό.

Υδροχόος :  Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Επιστροφές να περιμένετε μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς το σύμπαν θα δώσει μια ακόμη ευκαιρία, σε αυτούς που αγαπιούνται πραγματικά. Εσείς πάρτε θέση  και δείτε ποιος θα είναι αυτός που θα μπορέσει να ξανασυγκινήσει την καρδιά σας.

Ιχθείς : Αράλ –  Ο Πασάς του Διαμαντιού

Υπάρχουν τόσα πολλά άτομα γύρω σας, που μάλλον έχετε μπερδευτεί.  Δεν χρειάζεται άμεσα να πράξετε κάτι, απλά αφήστε αυτούς που πραγματικά τους νοιάζεται να κάνουν τις επικοινωνιακές τους κινήσεις. Από τον νέο μήνα, θα λάβετε και πολλά χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε.