365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Χαρτομαντεία KISMET – Αποκαλύψεις προσωπικών μυστικών

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Κάποια πράματα στην φιλική ζώνη σας, έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν πάρα πολύ. Είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό σημείο για να μπορέσετε να λύσετε την σιωπή σας και να βρείτε λύσεις, που θα σας αποκαταστήσουν και πάλι την εικόνα. Τα ερωτικά σας θα καλυτερέψουν.

Ταύρος ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Σίγουρα θα εκπλαγείτε, από όλα αυτά που θέλει να σας εκμυστηρευτεί ο σύντροφος σας. Αυτό θα σπάσει τον πάγο και θα σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι. Από το τέλος του Ιανουαρίου, θα έρθουν στα χέρια σας και πολλά χρήματα, από παλιά πηγή.

 

Δίδυμοι Ο ΑΝΤΡΑΣ

Πολλά τα δρομολόγια, που έχετε να κάνετε το προσεχώς διάστημα, ένεκα της εργασίας σας και πιθανόν κάτω από την εποχή του Υδροχόου, να βρεθείτε τετ-α-τετ, με μια παλιά σας ερωτική γνωριμία, που ακόμη έχει θετικά και αληθινά συναισθήματα για εσάς.

Καρκίνος ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ

Δεν σας χρειάζεται κανένας, για να τα ξανα-βρείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτός από μόνος του, το 3ο  δεκαήμερο του μήνα, θα σας αναζητήσει με απώτερο σκοπό, να σας αποκαλύψει το τι πραγματικά συμβαίνει και έχει χαθεί, από τις επικοινωνίες.

                                   

Λέων Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει κάποιες παραπάνω δυσκολίες εσείς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το διάστημα θα είναι ιδανικό για εσάς, σε υποθέσεις εργασίας και αγάπης. Οι ελεύθεροι, είναι κοντά στο να βρουν τον άνθρωπο που θα ερωτευτούν υπερβολικά.

 

Παρθένος Ο ΧΡΥΣΟΣ

Αισθάνεστε ότι με τον άνθρωπο σας, δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα. Τώρα χρειάζεται να βρείτε τους τρόπους, που θα επικοινωνήσετε με αυτόν όλες τις ανάγκες και τις προθέσεις σας. Εσείς που μένετε ο ένας μακριά από τον άλλον, θα έχετε μια ξαφνική συνάντηση!

Ζυγός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Σαφώς και όσο θα είναι ακόμη ο Ήλιος στον Αιγόκερω…  εσείς θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες και λύσεις, σε υποθέσεις που μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά στα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ακόμη και οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα καταφέρουν εύκολες επανασυνδέσεις.

 

Σκορπιός ΤΟ ΜΩΡΟ

Αυτά που έχετε καταλάβει σαν ρομαντική βέλη να έρχονται από την μεριά του πρώην σας, είναι μια έμμεση του προσπάθεια για να σας προσεγγίσει με απώτερο αληθινό σκοπό να σας κερδίσει. Δεν θα του κάνετε και τόσο τελικά εύκολο.

 

Τοξότης Ο ΔΡΟΜΟΣ

Θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας και η καλή σας ψυχολογία θα επανέλθει. Τώρα είναι και η σωστή εποχή, που μπορείτε να περάσετε σε όλων των ειδών τις δράσεις και τα ξεκαθαρίσματα προς τα άτομα που είναι μέσα στον κύκλο σας και μάλλον, δεν είναι και η καλύτερη πια παρέα.

Αιγόκερως ΤΑ ΑΝΘΗ

Μην σκέφτεστε τόσο μακροπρόθεσμα για την σχέση σας, ενώ ακόμη τώρα εδώ έχετε αρκετά προβλήματα που πρέπει να λύσετε. Σίγουρα και το συντροφικό σας έτερο, έχει τρίτες εκκρεμότητες, αλλά μέσα από την προσπάθεια του, όλα θα τα προσπεράσει. 

 

Υδροχόος ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Με τον πρώην σας…. προσεχώς να σας αφήνει στην ησυχία σας, εσείς θα μπορέσετε να φτιάξετε καλύτερα την καθημερινότητα σας, και να δείτε πιο καθαρά, ποιος μπορεί να ταιριάξει στα δεδομένα σας και ποιοι τελικά θα περάσουν μόνιμα στο παρελθόν σας.

Ιχθείς ΤΟ ΝΕΡΟ

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές… στην ερωτική σας ζωή και αυτό είναι κάτι που πιθανόν και να έχετε σοβαρά πια ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, που το μεταφράζει με το δικό του λάθος τρόπο.  Στην εργασία σας, θα έχετε μια μεγάλη αναγνώριση ή επιτυχία.