365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Επανασυνδέσεις

Αστρολογία Σχέσεων – Έρωτες, γάμους και απογόνους φέρνει το επόμενο διάσημα

Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Πολλά αυτά που δεν ξέρετε για το άτομο που αγαπάτε ακόμη. Πιθανόν και να πρέπει αυτόν τον μήνα, που θα έχετε και περισσότερο χρόνο μαζί, να μιλήσετε και να ξεκλειδώσετε την καρδιά σας

Οι οικονομικές σας δράσεις – επενδύσεις, είναι ανοδικές και σίγουρα θα καταφέρετε να διώξετε από πάνω σας πολλά από τα προβλήματα σας.

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού 

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Ταύρος

Μην στέκεστε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν σας…παρά μόνο σε όλα αυτά που ήδη είναι γύρω σας. Οι ελεύθεροι σίγουρα θα βρουν νέο ταίρι…που πιθανόν και να προκύψει από τους χώρους της εργασίας τους.

Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις, είναι και αυτές που τώρα θα σας φέρουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Εύνοια με ζώδια:  Του Παρορμητικού Σταυρού 

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

 

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο, στην Παρθένο και μέχρι τις 22/09 εσείς πολλά από τα θέματα που έχετε στην εργασία και τα οικονομικά σας, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά…και πιθανόν και να μπορέσετε να φέρετε σε μια ισορροπία τον προσωπικό σας προϋπολογισμό.

Η ερωτική σας ζωή, χρειάζεται ένα καλό ξεκαθάρισμα, όπου το παρελθόν θα πρέπει να σταματήσει πλέον να εμφανίζεται …και να ενοχλεί το πολύτιμο παρόν σας.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

 

Καρκίνος

Είστε από τους τυχερούς, που θα δουν χρήμα και οικονομική γενικότερα άνεση, από τις πρώτες εβδομάδα     κιόλας του μήνα. Τώρα εσείς που αναζητάτε μια νέα εργασία, να είστε σε ετοιμότητα, καθώς οι προτάσεις θα σας ενθουσιάσουν.

Η διάθεση σας, θα ανέβει καθώς το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα κάνει πλέον πολλά περισσότερα για εσάς και την κοινή σας πορεία.

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού 

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Λέων

Όλο το διάστημα του Σεπτεμβρίου… είναι γεμάτο από ευχάριστες εκπλήξεις, που θα ενισχυθούν και από την θετική πορεία του Κυβερνήτη σας. Ίσως και να σας προκύψουν κάποια ταξίδια, που θα ενισχύσουν και τον οικονομικό σας τομέα.

Η αισθηματική σας ζωή, όπως πάντα είναι μπερδεμένη και σίγουρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Είτε με αυτόν που θέλετε, είτε μόνοι σας.

 Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

 

Παρθένος

Οι αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, σίγουρα θα επηρεάσουν και εσάς, καθώς πολλά από αυτά που είχατε σκοπό να κάνετε, έχει έρθει το κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου για να τα ξεφύγετε από όλα τα λάθη που έχουν συμβεί στο πρόσφατο σας παρελθόν.

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε στην ερωτική σας ζωή, με όλα αυτά που έχουν στρωθεί μπροστά σας, το καλύτερο σίγουρα θα ήταν απλά να μην δώσετε άμεσα τις απαντήσεις σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή


Ζυγός

Δεν σας είναι και τόσο ακόμη εύκολο να δώσετε άφεση αμαρτιών στον πρώην σας…ωστόσο μέσα από συζητήσεις που θα έρθουν με την δική του πρωτοβουλία, κάτι αλλάζει σίγουρα.

Οι στιγμές που ζείτε, είναι απλά μοναδικές! Με τα αστρολογικά της εποχής, να σας προσφέρουν απανωτές επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και  νέες εργασιακές προτάσεις…σίγουρα το χρήμα δεν θα σας λείψει.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

 

Σκορπιός 

Δεν μένετε μόνοι εσείς ποτέ. Όλον τον υπόλοιπο Σεπτέμβριο… εσείς που έχετε καιρό να μπείτε σε σχέση, να είστε σε μια εγρήγορση καθώς, μια καινούργια γνωριμία θα σας τραβήξει την τόσο δύσκολη σας προσοχή.

Πιθανόν και κάποιοι από εσάς, να κάνετε και μια σειρά από επαγγελματικά ταξίδια, που θα βοηθήσουν και την οικονομική σας κατάσταση.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

 

Τοξότης 

Απολαύστε αυτό το καλό χρονικό διάστημα, που οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης σας υποστηρίζουν στα ερωτικά – οικογενειακά σας ζητήματα. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα έχουν άπειρες ευκαιρίες για μόνιμη επανασύνδεση.

Προσοχή μόνο λίγο στα οικονομικά σας, που έχουν τάσεις να ξεφεύγουν λόγω υπερβολικών εξόδων.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Αιγόκερως

Μένετε απλά ακίνητοι, στην αισθηματική σας ζωή καθώς όλα τώρα είναι σε μια φάση, που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Παρελθόν και παρόν ζητούν από εσάς ευκαιρίες και προτάσεις …για το μέλλον.

Η εργασία σας, μπορεί να σας έχει κουράσει αλλά κρατήστε τους διπλωματικούς τόνους…και από την εποχή του ζωδίου σας… το ξανα-σκέπτεστε.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

 

Υδροχόος  

Είστε και εσείς μέσα στην ευνοημένη αέρινη τριάδα, που μέχρι και το τέλος του έτους θα έχετε λύσεις σε σοβαρά προβλήματα και καταστάσεις της καθημερινότητας σας.  Σε όλα αυτά θα έχετε και την υποστήριξη της οικογένειας σας.

Είστε στο ερωτικό στόχαστρο κάποιων, που ήδη του έχετε καταλάβει, αλλά θα πρέπει να μην δώσετε δικαιώματα και να χαλάσετε την εικόνα σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Ιχθείς

Όσα και να έχετε διορθώσει στον χαρακτήρα σας, για να είναι πιο λειτουργική αυτή η σχέση, αντιλαμβάνεστε ότι ακόμη δεν έχει έρθει το αποτέλεσμα που θέλετε. Πιθανόν και από τον νέο ζωδιακό μήνα κάτι καταλυτικά να αλλάξει.

Καλύτερες ημέρες, θα έρθουν στον επαγγελματικό σας δρόμο που σίγουρα θα σας κάνουν να λήξετε οικονομικά σας ζητήματα.

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού 

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη