365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Ερωτικές Σχέσεις

Αστρολογία Σχέσεων – Επανενώσεις ζευγαριών και οικονομική άνεση στα προσεχώς

Με τον Ήλιο προσεχώς να περνάει στο οίκο που κυβερνάει η Αφροδίτη, το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλές από τις ισορροπίες που είχαν χαθεί …σίγουρα θα αποκατασταθούν. Αισθηματικές εξομολογήσεις αλλά και επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις, θα δώσουν τον τόνο της ηρεμίας… σε δεσμούς, συνεργασίες αλλά και όλων των ειδών τις ανθρώπινες σχέσεις.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Μπορείτε να δείτε τον σύντροφο σας, να κάνει πλέον τις προσωπικές του προσπάθειες, για να μην χάσει αυτή η σχέση τους ρυθμούς της. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει ένα σημάδι, ότι στα προσεχώς αναμένεται μια επόμενη δέσμευση. Δώστε χρόνο και στα εργασιακά σας, που έχουν άνοδο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ταύρος

Δεν έχετε σκοπό να βάλετε άλλα στοπ, στις δικές σας επιθυμίες μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Αυτό είναι και κάτι που καιρό τώρα, το έχει καταλάβει το συντροφικό σας έτερο σας ήμισυ, και πραγματικά θα δείτε ότι σιγά – σιγά θα κάνει ότι μπορεί από το χέρι του, για να μην σας δυσαρεστεί.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Δίδυμοι

Νέα πρόσωπα, έχουν εισβάλει μέσα στην ζωή σας, και σας κάνουν  να θέλετε πια να ξεφύγετε από το παρελθόν και να βρείτε τους τρόπους, που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε, αλλά αυτήν την φορά τον σωστό άνθρωπο και για τους σωστούς λόγους.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Καρκίνος                 

Θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο και να σκεφτείτε, αν τελικά αυτήν την επανασύνδεση που σας ζητάει το ταίρι σας, μπορείτε να την προσφέρετε ή όχι. Το θετικό της ιστορίας είναι ότι από την τελευταία φορά έχουν γίνει πολλές αλλαγές που θα σας εκπλήξουν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Λέων

Θα πρέπει να κινηθείτε πιο αποφασιστικά, μέσα στην σχέση σας καθώς το ταίρι σας, έχει αποφασίσει να κάνει κάποιες αλλαγές…ακόμη και για κάτι πιο σοβαρό. Επίσης, Μέσα στους εργασιακούς σας κύκλους κινούνται άτομα που σας σχολιάζουν, που όμως απλά θα πρέπει να προσπεράσετε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Παρθένος

Μην ακούτε κανέναν, για αυτά που πρέπει να γίνουν μέσα στην καθημερινότητα σας. Οι καταστάσεις μόνο καλύτερες μπορούν να γίνουν και σίγουρα θα σας κάνουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, και για την δουλειά και για την προσωπική σας ζωή.

Εύνοια Ζωδίου: +

 

Λέων

Είστε αποφασισμένοι να μην καθυστερήσετε πολύ τις ανακοινώσεις σας, γύρω από αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά σας και μάλλον τώρα θα πρέπει να λάβετε και τις σχετικές απαντήσεις. Μέσα στην οικογένεια σας, θα έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα κληρονομικό ζήτημα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Ζυγός

Είστε πάντα σε μια ανεβασμένη διάθεση, και αυτό έχει προσελκύσει την ερωτική ματιά, ενός φιλικού σας προσώπου. Από τις αρχές του καινούργιου μήνα, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά και να ξεκινήσετε κάτι που θα έχει σοβαρές βάσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Σκορπιός

Το τι κάνετε μέσα στην σχέση σας, δεν αφορά κανέναν. Ότι πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με τον ίδιο σας τον άνθρωπο και να βρείτε τις λύσεις που θα σας κάνουν και πάλι ένα αγαπημένο ζευγάρι.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Τοξότης

Κάτι πρέπει να πείτε περισσότερο στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, έτσι ώστε και αυτός να καταλάβει τι θέλετε από αυτόν. Σε δεύτερο βήμα οι καταστάσεις θα σας φέρουν πιο κοντά. Σίγουρα το σύμπαν έχει για εσάς και ένα σωρό άλλα δώρα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Αιγόκερως

Θα πρέπει να κινηθείτε με πιο ανεβασμένους ρυθμούς, και σίγουρα να μην σκέφτεστε μόνο το τι έγινε στο παρελθόν. Τα φλερτ που τρέχουν γύρω σας, είναι κάτι που σας έχει διορθώσει το κέφι.  Εσείς που είστε μόνοι σας, θα δεχτείτε και μια πιο έντονη πολιορκία.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Υδροχόος

Όσα και να λέτε στον άνθρωπο σας, όσα και να του προσφέρετε δεν θα αλλάξει κάτι αν και ο ίδιος από την μεριά του δεν προσπαθήσει προς την ίδια κατεύθυνση. Μέσα στην οικογένεια – κοινωνική σας ζωή, θα λάβετε μια ευχάριστη πρόσκληση για γάμο από αγαπημένο πρόσωπο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Ιχθείς

Δεν θέλετε να μπερδευτείτε περισσότερο με άτομα που δεν έχουν δείξει το στίγμα τους. Μόνο το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να σας αποκαλύψει ποιος από όλους αυτούς, αξίζει να είναι κοντά σας και να σας προσφέρει την καρδιά του και τα συναισθήματα του.

Εύνοια Ζωδίου: ++