365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΑΝΤΡΕΣ - LIFESTYLE

Αραβικοί Κλήροι Αγάπης – Προξενιά έρχονται που θα ανατρέψουν τα δεδομένα

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΆΝΤΡΑΣ

Αν σας νοιάζει η εικόνα σας, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, για αρχή είναι σταματήσετε να ψάχνετε χωρίς ουσία και να ανοίγετε το πράσινο φως στις ποιοτικές καταστάσεις μόνο. Μια σημαντική λύση έρχεται στα οικονομικά σας.

Ταύρος – Ο ΔΡΟΜΟΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΗ

Εσείς που έχετε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα χωρίσει, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί, στις επικοινωνιακές κινήσεις που κάνετε.  Η άλλη πλευρά, έχει πάρει τα μηνύματα σας, για επανασύνδεση και σύντομα θα ανταποκριθεί.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΛΙΑ

Εσείς που έχετε πάρει κάποιες πρωτοβουλίες, μέχρι στιγμής… για να προσεγγίσετε κάποιο άτομο που σας αφορά αισθηματικά, μάλλον θα πρέπει να δείξετε λίγο παραπάνω υπομονή, καθώς μπορεί να περνάτε και από ένα σχετικό τσεκάρισμα! Τίποτα στην αγάπη δεν είναι εύκολο.

 

Καρκίνος – Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ          

Μην ακούτε τι κάνουν οι άλλοι μέσα στις σχέσεις τους… που πιθανόν και να μην είναι και αλήθεια. Τώρα εσείς που έχετε κάποιο επικοινωνιακό πρόβλημα καλείστε να μην πιέσετε, παρά μόνο να αφήσετε παραπάνω χρόνο για εξηγήσεις και λύσεις.

Λέων – Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Υπάρχει στην ζωή σας ένας καινούργιος σχετικά άνθρωπος, που δείχνει ότι ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει σε έναν πιο ιδιαίτερο βαθμό. Μπορεί να μην είστε ακόμη έτοιμοι, αλλά από τον νέο ζωδιακό μήνα που θα έχετε και περισσότερο χρόνο κάτι θα αλλάξει.

 

Παρθένος –  ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Έχετε αναλάβει πάρα πολλές υποχρεώσεις και πιθανόν και να μην δίνετε τώρα τον απαιτούμενο χρόνο, για να αφιερώσετε στον άνθρωπο σας. Πιθανόν και να σας έρθουν δικαιολογημένα παράπονα, που θα πρέπει να ικανοποιήσετε το συντομότερον δυνατόν.

 

Ζυγός – Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα, μέσα στην οικονομική και την οικογενειακή του ατόμου που σας αφορά, αλλά ακόμη θέλετε να δώσετε χρόνο, για να υπάρξουν οι σχετικές αλλαγές. Από τις αρχές του Φεβρουαρίου, σίγουρα κάτι θα βελτιωθεί.

Σκορπιός – Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Δεν θα αφήσετε τίποτα να χαθεί και στην τύχη του, σε αυτήν την αισθηματική σας σχέση! Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με τον άνθρωπο σας, αλλά όχι κάτι που μπορεί να σας χωρίσει. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε νέα και επισκέψεις του.

 

Τοξότης – ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο ΘΡΟΝΟΣ

Κλείστε τα αυτιά και τις προσλαμβάνουσες σας, σε όλα αυτά που ακούτε από τον γύρω κόσμο για τον άνθρωπο σας. Ξέρετε ότι έχετε στο παρελθόν δώσει δικαιώματα, αλλά τώρα έχετε την πρακτική ευκαιρία, όλα να τα διορθώσετε και αυτό να είναι μόνιμο.

Αιγόκερως – Η ΛΙΜΝΗ  ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Δεν θα περιμένετε κανέναν. Ξέρετε ότι τα πράματα επί του παρόντος δεν μπορούν να αλλάξουν… και σίγουρα ο χρόνος σας, είναι απλά πολύτιμος.  Από το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα έχετε εκπλήξεις από τον οικονομικό σας τομέα.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΝΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ

Αισθάνεστε μόνοι, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να ανακινήσετε τις καταστάσεις από το παρελθόν. Έτσι και αλλιώς θα πρέπει να δώσετε παραπάνω τώρα σημασία σε άτομα που έχουν την ανάγκη σας, από την εργασία , τους φίλους και την οικογένεια σας.

Ιχθείς – ΤΟ ΚΑΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Προσγειωθείτε και θα δείτε ότι το άτομο που έχετε βάλει στο ρομαντικό σας στόχαστρο, ίσως και να μην είναι τελικά αυτό που έχετε φανταστεί. Ήδη το ένστικτο σας, σας λέει πολλά και έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο, για να το ακούσετε σοβαρά.