365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Αιγυπτιακή SFIGGA – Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν πολύ αλλά ευχάριστα

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2ΜΗΝΟΥ:

Κριός – ΤΟ  ΜΩΡΟ

Το μυαλό σας είναι άκρως μπερδεμένο με όλα αυτά που έχουν γίνει σε παλιότερους χρόνους, που όμως τώρα έχουν ξαναέρθει στο παρόν σας, και σας προκαλούν, για να δώσετε ευκαιρίες – λύσεις. 

Τυχερό νούμερο : 4

 

Ταύρος – ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Κάποιος που έχει απείρως γοητευτεί από εσάς και την έντονη σας προσωπικότητα θέλει, να σας γνωρίσει πολύ περισσότερο, και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, επιτέλους και μετά από καθυστέρηση… θα σας ανοιχτεί.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Οι δυναμικές σας είναι ασταμάτητες και μάλλον χρειάζεται να τις εξαργυρώσετε σε εργασία αλλά και αληθινή αγάπη. Χρήματα και ευκολίες πλησιάζουν, και σε δεύτερο τόνο μια νέα ιστορία αγάπης, θα σας ανανεώσει.

Τυχερό νούμερο : 1

Καρκίνος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτός που είχε φύγει για εγωιστικούς λόγους, από την ζωή σας, τώρα θα επιστρέψει μέσα από φρέσκιες προτάσεις που ίσως και να σας βρουν σύμφωνους. Στην εργασία σας, θα λάβετε προαγωγή ή εξέλιξη.

Τυχερό νούμερο : 2

 

Λέων – Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Εσείς που είστε οι ευνοημένοι από το σύμπαν, αυτές τις ημέρες θα βρεθείτε ανάμεσα σε δύσκολες επιλογές, του παρόντος και του πρόσφατου σας παρελθόντος. Μην ρωτήσετε μόνο την καρδιά σας, αλλά το μυαλό σας συνάμα.

Τυχερό νούμερο : 7

Παρθένος – Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Η αισθηματική σας μοναξιά, λήγει αυτές τις ημέρες μέσα από την τελική αποκάλυψη αγάπης, από ένα ιδιαίτερο άτομο, που μπαίνει και βγαίνει στην καθημερινότητα σας. Οι νέες προτάσεις δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. 

Τυχερό νούμερο : 9

 

Ζυγός – ΤΟ ΝΗΣΙ

Οι οριστικές δεσμεύσεις αλλά και οι πράξεις που θα έρθουν από τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί, θα σας κάνουν να λήξετε τις υπερβολές και τις όποιες τυχόν παρεξηγήσεις που έχουν λάβει χώρα. Σε όλα αυτά οι τρίτοι, δεν θα πρέπει να παρέμβουν.

Τυχερό νούμερο : 5

Σκορπιός – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Η αγωνία και η ανασφάλεια σας, θα λάβουν τέλος και σίγουρα το πρόσωπο που αγαπάτε, θα σας μιλήσει με όλη του την ειλικρίνεια, καθώς δεν θέλει εκ νέου να ρισκάρει να σας χάσει από την καθημερινότητα του.

Τυχερό νούμερο : 3

 

Τοξότης – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Κάποιες στιγμές η ζήλια σας, είναι εκτός ορίων… αλλά όχι και αδικαιολόγητα. Οι διάλογοι που θα προκύψουν το προσεχές διάστημα, σίγουρα θα βάλουν τα πράματα στην θέση τους. Τα επαγγελματικά σας έχουν μεγάλες επιτυχίες. 

Τυχερό νούμερο : 2

 

Αιγόκερως – Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Μην κάνετε παιχνίδια με αυτόν που αγαπάτε. Σίγουρα επιθυμείτε να του τραβήξετε την προσοχή, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να το κάνετε πιο ευθέως, έτσι ώστε και από την μεριά του να βρει λύσεις σε ότι σας ζευγάρι σας προβληματίζει.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Υδροχόος – Η ΣΦΙΓΓΑ

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Ξέρετε τι έχει πάει λάθος με το έτερον σας ήμισυ. Οι ημέρες θα φέρουν επικοινωνίες αλλά και συναντήσεις που ίσως και άμεσα να οδηγήσουν, σε πλήρη συμφιλίωση.

Τυχερό νούμερο : 7

Ιχθείς – Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ

Είναι μια θετική εποχή για εσάς, και όλα αυτά που σκέφτεστε να ενεργοποιήσετε σε δουλειά και σχέση – γνωριμίες- συναισθήματα. Κάποιος από τον περίγυρο σας, θέλει να σας μιλήσει για τις σκέψεις του… που ίσως και να σας γοητεύσουν!

Τυχερό νούμερο : 9