365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολογία

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 24/10/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Πολλά αυτά που θέλει να σας ανακοινώσει το συντροφικό σας έτερο… για τις σκέψεις του για την σχέση σας, που σίγουρα χρειάζεται μια γενική ανανέωση.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Ταύρος

Δεν περιμένετε άδικα. Από την καινούργια εβδομάδα, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις με τον αγαπημένο σας, και έτσι κάπως να ξεπεράσετε τις αγκυλώσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Δίδυμοι

Ένας ερωτικός χωρισμός, δεν μπορεί να σας σταματήσει, από αυτά που θέλετε να κάνετε. Από τον Νοέμβριο, όλα τείνουν να έρθουν σύμφωνα με τα προγράμματα σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Καρκίνος                 

Μπορεί στην εργασία σας, να υπάρχει μια ρομαντική περιρρέουσα  ατμόσφαιρα, αλλά καλά θα ήταν να μην χαθείτε μέσα σε αυτή, καθώς μάτια τρίτων σας παρατηρούν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Λέων

Αποφύγετε να εμπλακείτε μέσα σε σχέσεις που ήδη από την αρχή τους, έχουν προβλήματα. Ίσως μέσα από επικοινωνία και προτάσεις νέες, όλα τα μπουν στη θέση τους.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Παρθένος

Πολλά αυτά που θέλετε να κάνετε, με τον άνθρωπο σας αλλά ακόμη οι πέριξ συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν. Από την επόμενη εβδομάδα, πάντως κάτι θα τροποποιηθεί.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Ζυγός

Οι σκέψεις σας έχουν μπερδευτεί με παρελθόν και παρόν. Ίσως τώρα που και ο ανάδρομος Ερμής, θα φέρει μπροστά σας νέα γεγονότα, εσείς να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Σκορπιός

Δεν μπορείτε συνέχεια να πιέζετε τον άνθρωπο σας. Αυτά τα πράματα μέσα σε μια σχέση, το μόνο που τελικά φέρνουν είναι χάσμα και συναισθηματική απομάκρυνση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Εύα Λάου…Χαρτομάντισσα για ερωτικά θέματα: 875-876-8372

Τοξότης

Ερωτοφιλίες και καταστάσεις που δεν είναι τόσο καθαρές, δεν σας αφορούν.  Από τον νέο μήνα, μπορείτε να πράξετε όπως εσείς θεωρείτε ορθά.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Αιγόκερως

Μέσα στα πολλά που κάνετε και δημιουργείτε, θα έχετε μια νέα γνωριμία που σίγουρα θα σας φέρει κοντά σε μια αγάπη. Όλα τα άλλα, τα παλιά… ξεπεράστε τα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Υδροχόος

Από όλα αυτά που έχετε πει και τάξει, σε κάποιον… ακόμη δεν έχει γίνει κάτι από μεριάς σας. Εσείς ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει, άρα δράστε άμεσα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Ιχθείς

Με τόσο θετικές όψεις πάνω στο ζώδιο σας, εσείς δεν θα πρέπει να έχετε παράπονα. Ίσως και να χρειάζεται να κοιτάξετε πέρα από τα τετριμμένα.

Ερωτική Τύχη:  10/10