365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολογία

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 09/10/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Δεν θα πρέπει να κοιτάτε ποτέ τι κάνουν οι άλλοι μέσα στις σχέσεις τους. Τώρα υπάρχουν κάποια προσωπικά σας θέματα, που θα πρέπει να δώσετε απόλυτη προτεραιότητα.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Ταύρος

Οι δεσμεύσεις και η κοινή πορεία, που σας ζητάει το συντροφικό σας έτερο, ίσως ακόμη να μην μπορούν να υποστηριχτούν από εσάς. Αυτό θα πρέπει να του το αναφέρετε. 

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Δίδυμοι

Είστε σε μια ανάλαφρη φάση ζωής, όπου και μπορείτε να λειτουργείτε και ερωτικά μόνοι σας. Άλλωστε ο ανάδρομος Ερμής στα προσεχώς, δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Καρκίνος

Μετά την νέα σελήνη του μήνα, θα μπορέσετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά και ειλικρινά στον άνθρωπο σας, που θέλει και αυτός να αισθάνεται ασφαλείς για τα συναισθήματα σας.   

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Λέων

Αφιερώστε παραπάνω χρόνο στην οικογένεια και στους δικούς σας ανθρώπους. Οι έρωτες σας έχουν παρασύρει μακριά, από τις κανονικές σας διαδρομές – ρυθμούς.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Παρθένος

Θα εκπλαγείτε με όλα αυτά που  θέλει να σας πει κάποιος φίλος ή συνεργάτης σας. Πιθανόν και να σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε μια πρόταση για σχέση.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Ζυγός

Αισθάνεστε πια ότι αυτή η αδιέξοδη κατάσταση με το ταίρι σας, πρέπει να αλλάξει και να βρείτε εκ νέου την κοινή σας πορεία. Μην το καθυστερείτε άλλο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Σκορπιός

Είστε πλήρως απασχολημένοι με τα επαγγελματικά – κοινωνικά σας θέματα, και έχετε αφήσει στο περιθώριο την ερωτική σας σχέση. Το συντροφικό σας έτερο, έχει παράπονα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Τοξότης

Η καρδιά σας, έχει πάνω της πολλά μπαλώματα αλλά ακόμη εύχεστε και ελπίζετε ότι κάτι μπορεί να βελτιωθεί, με το πρόσωπο που αγαπάτε υπερβολικά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Αιγόκερως

Οι σκέψεις του συντρόφου σας, θα σας παρουσιαστούν αναλυτικά και σίγουρα θα μπορέσετε να καταλάβετε τι θέλει και αυτός από εσάς και την σχέση σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Υδροχόος

Οι παλιές σας αναμνήσεις κάποιες φορές σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να πάτε πιο κάτω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήδη στην αυλή σας υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Ερωτική Τύχη:8/10

Ιχθείς

Ξεκουραστεί λίγο από την προηγούμενη σας σχέση… πριν να πάτε στην επόμενη. Κάπως έτσι θα βρείτε και πάλι την προσωπική σας ισορροπία.

Ερωτική Τύχη: 8/10