365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολογία

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 20/08/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Έχετε γύρω σας πολλά άτομα που σας υποστηρίζουν. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας πάρει το μυαλό από τις αισθηματικές σας σκοτούρες.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Ταύρος

Οι γνωστοί σας, μάλλον και με την άδεια σας έχουν εμπλακεί περισσότερο από ότι χρειάζεται μέσα στην σχέση σας. Διορθώστε το άμεσα.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Δίδυμοι

Το συντροφικό σας έτερο, δεν έχει κάποιο παράπονο από εσάς. Ο λόγος που είναι σε φάση εσωστρέφειας, έχει να κάνει με τα οικονομικά του.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Καρκίνος                 

Οι εκπλήξεις έρχονται στα εργασιακά σας. Από τον καινούργιο μήνα, κάποιοι θα βρουν δουλειά και κάποιοι άλλοι θα προαχθούν κάπου που ούτε κάν το περιμένουν.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Λέων

Μην ζητάτε αγάπη και συναισθήματα. Γενικότερα εκεί που δεν χωράτε, καλό είναι να μην στριμώχνεστε. Δεν χαρακτηρίζει άλλωστε και κάτι τέτοιο το ζώδιο σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Παρθένος

Έχετε ευτυχώς απομακρυνθεί από τα παλιά. Μέσα στην τελευταία εβδομάδα του μήνα αυτού, θα έχετε μια σημαντική γνωριμία, που θα σας ανανεώσει.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Ζυγός

Τύχη μεγάλη σε κάποια θέματα σας, θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση. Από τον Σεπτέμβριο και μετά θα έχετε και κάποιες ευκολίες στην δουλειά σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Σκορπιός

Μάλλον έχετε παραμείνει μέσα σε ερωτική μοναξιά, μεγάλο διάστημα… και οι σκέψεις σας τριγυρίζουν το παρελθόν. Μην κάνετε ωστόσο κάτι που δεν έχει νόημα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Τοξότης

Με τα αστρολογικά να είναι ευνοϊκά για όλα τα  πύρινα ζώδια. Εσείς που έχετε χωρίσει, θα έχετε σημαντικές και πρακτικές ευκαιρίες για επανασύνδεση.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Αιγόκερως

Έχετε καταφέρει πολλά στην αισθηματική σας ζωή, και τώρα χρειάζεται και από την μεριά του ο σύντροφος σας, να κάνει και κάτι ανάλογο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Υδροχόος

Μην ακούτε τι λένε οι άλλοι για το πρόσωπο που θέλετε. Μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Καλοκαιριού, θα πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.

Ερωτική Τύχη:9/10

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη να κάνει θετικές όψεις με τον κυβερνήτη σας, εσείς θα βρείτε την εργασία που θέλετε, αλλά και κάποια ερωτικά λάθη σας θα διορθωθούν.

Ερωτική Τύχη: 9/10