365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΣΕΛΗΝΗ

Ήλιος αντίθεση Δίας – Τυχερές ημέρες σε αισθηματικά και εργασιακά θέματα

Από τις 11 έως και τις 16/07 ο Ήλιος θα είναι σε αντίθεση με τον Δία, κάτι που μπορεί να φανερώσει ευκαιρίες αλλαγών σε όλα τα ζώδια.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

Όλοι οι Κριοί που έχουν χωρίσει θα καταφέρουν, να βρουν εκ νέου την προσωπική τους ισορροπία. Σίγουρα τώρα προτεραιότητα θα έχουν οι φίλοι και η όποια απαιτητική σας εργασία.

Τύχη ζωδίου +++

Οι Ταύροι, που αναμένουν κάποια ξεκαθαρίσματα από τον άνθρωπο τους, θα πρέπει να δείξουν την υπομονή τους, καθώς όλα θα αποκαλυφθούν μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα!

Τύχη ζωδίου +++

Οι προβολείς του σύμπαντος Δίδυμοι, είναι επάνω σας, άρα το μυαλό και η καρδιά σας θα διώξουν ότι δεν αξίζει να συμπορεύεται μαζί σας. Αφήστε λοιπόν χώρο, για νέες καταστάσεις που θα σας πλησιάσουν προσεχώς.

Τύχη ζωδίου +++

 Οι Καρκίνοι, θα μπορέσουν άμεσα να κινηθούν με τον άνθρωπο που έχουν αγαπήσει, σε πιο  ασφαλείς καταστάσεις που θα οδηγήσουν άμεσα μέχρι και σε γάμο. Κοιτάξτε και πιο σοβαρά τα οικονομικά σας.

Τύχη ζωδίου ++

Όλοι οι Λέοντες θα έχουν μέχρι και το τέλος του μήνα, την τιμητική τους, γύρω από σχέσεις και οικογενειακά θέματα. Πιθανόν και μερικοί, να αποφασίσουν να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες τους, από το παρελθόν.

Τύχη ζωδίου ++

Ζητήματα οικονομικά θα φέρει στους Παρθένους, η μετακίνηση του ήλιου στον Λέοντα, που σίγουρα θα τους δώσουν μια μεγάλη ώθηση έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν όλα τα πρακτικά εμπόδια της εποχής.

Τύχη ζωδίου +++

Ζυγοί… το ιδανικό που έχετε να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να πατήσετε λίγο φρένο σε όλα αυτά που έχουν γίνει και μάλλον, να κάνετε και όλα τα επόμενα σας βήματα, με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Τύχη ζωδίου +++

Προτάσεις για σχέση, θα έχετε εσείς οι Σκορπιοί, από τον πρώην σας, που τον τελευταίο καιρό έχετε κάνει κάτι περισσότερο για εσάς και το έχετε διαπιστώσει. Μέσα στον Αύγουστο… θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Τύχη ζωδίου ++

Όλοι οι Τοξότες, θα βρεθούν πάνω σε αισθηματικά σταυροδρόμια, καθώς το παρόν θα έρθει πιο επιθετικό για απαντήσεις και λύσεις. Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις, να είστε πιο προσεχτικοί… καθώς στο τέλος όλο και κάποιος θα πληγωθεί.

Τύχη ζωδίου +++

Δεν είναι το μυαλό σας καθαρό Αιγόκεροι. Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει και μάλλον πρέπει τώρα να διευκρινίσετε σε όλους τι ζητάτε. Εκκρεμή διαζύγια και οικονομικές οφειλές θα τακτοποιηθούν άμεσα.

Τύχη ζωδίου +

Θα πρέπει όλοι οι Υδροχόοι, να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στην καρδιά σας, που έχει πικραθεί και πάλι. Τουλάχιστον οι νέες παρόντες γνωριμίες, είναι πολλά υποσχόμενες.

Τύχη ζωδίου ++

Το αστρολογικό αυτό φαινόμενο της αλλαγής ζωδίου 22/07…θα επηρεάσει μόνο θετικά τους Ιχθείς. Ευκολίες και ευκαιρίες θα διαπιστώσετε στον δεσμό σας. Ελεύθεροι και χωρισμένοι θα βρείτε μια νέα αγάπη που θα σας ανανεώσει.

Τύχη ζωδίου +++