365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Αγγελομαντεία – Οι προτάσεις για επανένωση πλησιάζουν

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός   Τα Νέα Ξεκινήματα 

Δεν θα βρείτε εύκολα τις λύσεις, αν μέσα σε αυτά που σας προβληματίζουν δεν βάλετε και τον άνθρωπο σας. Σίγουρα έχει και αυτός που πολλά να σας προτείνει!

Ταύρος  Η Εισακουσθείσα προσευχή

Ξέρετε ότι το πρόσωπο που σας αφορά, έχει κάποια προβλήματα αυτή  την εποχή, που δεν του επιτρέπουν να σας μιλήσει πιο συγκεκριμένα για ένα κοινό μέλλον.  

 

Δίδυμοι  Η Μελέτη

Μέσα στον νέο μήνα του Ιουλίου, θα δείτε θεαματική άνοδο των οικονομικών σας, και πιθανόν να σας γεννηθούν προθέσεις για αγορές – επενδύσεις…ακόμη και γάμο!

 

Καρκίνος  Η Φιλία

Γρήγορα θα πρέπει να σκεφτείτε και να δράσετε σε προσωπική ζωή και επαγγελματικές προκλήσεις. Οι φίλοι και οι δικοί σας άνθρωποι είναι κοντά σας και σας υποστηρίζουν!

 

Λέων  Η Συγχώρεση

Δεν θα ανοίξετε και πάλι τις πόρτες του παρελθόντος…όσο και αν ο πρώην σας επιμένει. Η φιλοσοφία σας έχει πια αλλάξει και τώρα ζητάτε την ηρεμία και την εξέλιξη σας.

 

Παρθένος  Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Αυτά που έχετε πει και συζητήσει με τον σύντροφο σας, θα γίνουν πράξη που ίσως και μερικούς από εσάς, μέσα στο Καλοκαίρι να σας οδηγήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Ζυγός  Η Νέα Αγάπη

Νέος κόσμος έχει μπει στην ζωή σας, και αυτό σίγουρα σας έχει φτιάξει κατά πολύ το κέφι. Κάποιοι που είναι ακόμη στο κλαμπ των εργένηδων, θα γνωρίσουν τον σύντροφο της καρδιάς τους.

Σκορπιός  Τα Παιδιά

Δεν θα πρέπει να σας απασχολεί και πολύ, το γεγονός ότι ακόμη δεν έχετε κάνει κάποια σοβαρή σχέση. Άλλωστε, αυτήν την σεζόν έχετε πολύ τρέξιμο με τα εργασιακά σας.

 

Τοξότης  Ακούγοντας 

Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε εκπλήξεις από παλιούς σας γνώριμους. Ερωτοφιλίες και επανασυνδέσεις, θα ξεδιπλωθούν …και πολλοί νέοι έρωτες θα ενάρξουν.

 

Αιγόκερως  Η Πρόθεση 

Είστε από τους τυχερούς αυτού του Καλοκαιριού, που επιτέλους, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ειδικά μέσα στην σχέση σας.

 

Υδροχόος  Η Θεραπεία

Τα καλύτερα έρχονται κυρίως στα οικονομικά σας, που θα σας δώσουν μια παραπάνω ανάσα. Σίγουρα εσείς οι ελεύθεροι, θα σκεφτείτε και κάποια ταξίδια επιμόρφωσης – επενδύσεων.

Ιχθείς  Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Πάρτε τον χρόνο που σας χρειάζεται προκειμένου, να σκεφτείτε όλα αυτά που έχουν γίνει και τι προτάσεις έχουν πέσει στο τραπέζι. Το σύμπαν σας ανοίγει και νέους οικονομικούς δρόμους!