365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Οι Κάρτες της Μύριαμ – Τα μελλούμενα αποκαλύπτονται

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Καλό θα ήταν αυτήν την εποχή, να αποφύγετε τα ρίσκα σε εργασία και τις όποιες σκέψεις σας γύρω από επενδύσεις. Πιθανόν και να έχετε κάτι καλύτερο από το Καλοκαίρι και μετά. Εσείς που είστε σε σχέση, μάλλον θα πρέπει κάποια πράματα να τα ξεκαθαρίσετε στον σύντροφο σας. 

Προσοχή με : Ταύρους

Ταύρος Ο ΑΜΕΣΟΣ ΓΑΜΟΣ

Η διάθεση σας όλο πάει και καλύτερα. Μάλλον αυτός ο τελευταίος σας ερωτικός χωρισμός, σας απελευθέρωσε από καταστάσεις που δεν σας άξιζαν. Επίσης, κάποιοι φίλοι σας θα χρειαστούν την βοήθεια σας, ή την συμβουλή σας.

Προσοχή με :  Αιγόκερους

 

Δίδυμοι  ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Μπορείτε να κάνετε πολλά πράματα από τον καινούργιο μήνα, και που σίγουρα θα σας ενισχύσουν. Εσείς που είστε μόνοι σας, ίσως και στον δρόμο σας να έρθουν κάποια φλερτ που θα σας δελεάσουν, αλλά μην ενδώσετε σε κάτι λιγότερο από αυτό που ζητάτε.

Προσοχή με : Τοξότες

 

Καρκίνος  ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι επόμενες συζητήσεις που θέλει να κινήσει ο αγαπημένος σας, είναι γύρω από μια επίσημη δέσμευση, όπου και θα κλείσουν με αυτόν τον τρόπο πολλά στόματα και καταστάσεις που σας ενοχλούν. Κοιτάξτε περισσότερο τα οικονομικά σας μεγέθη.

Προσοχή με : Κριούς

 

Λέων ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΝΘΗ

Θα χρειαστεί να γίνετε πιο τολμηροί, με τον άνθρωπο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Έχει σίγουρα καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε, και απλά περιμένει από εσάς τις επόμενες σας κινήσεις. Στην εργασία σας, έχετε άνοδο – προαγωγή.

Προσοχή με : Παρθένους

 

Παρθένος  Η ΠΡΩΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ

Ο Μάιος, θα είναι ο  μήνας σας. Κυρίως στην επαγγελματική σας ζωή, θα μπορέσετε να φέρετε τα  πράματα εκεί που το είχατε σκεφτεί. Σε δεύτερο τόνο, η ερωτική σας καθημερινότητα μπορεί να αλλάξει μέσα από τα όρια που πια πρέπει να θέσετε, στον σύντροφο σας.

Προσοχή με : Ζυγούς

Ζυγός Ο ΤΡΟΧΟΣ

Με την Αφροδίτη να σας δίνει τον ερωτισμό που χρειάζεστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε πια να έρθετε πιο κοντά σε άτομα, που καιρό τώρα θέλετε. Εσείς που έχετε ήδη μια σχέση, καλό θα ήταν να μιλήσετε πιο σοβαρά για το κοινό σας μέλλον.

Προσοχή με : Υδροχόους

 

Σκορπιός  Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Εκπλήξεις θετικές θα έρθουν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Μαΐου και σίγουρα θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Εσείς που είστε μόνοι σας, θα βρείτε νέες παρέες όπου και το παρελθόν θα το διαγράψετε μόνιμα από το μυαλό και την καρδιά σας.

Προσοχή με : Τοξότες

 

Τοξότης  ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Πολλές οι πιθανότητες, προσεχώς να μιλήσετε και να δείτε κάποιον πρώην σας. Αυτό σε κάποιους από εσάς, θα φέρει και την διάθεση για επανασύνδεση. Στην δουλειά σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες ζήλιες και ανταγωνισμούς.

Προσοχή με : Ιχθείς

 

Αιγόκερως Ο ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Βοήθεια πρακτική θα λάβετε, από τον σύντροφο σας. Αυτό θα είναι και μια τρανή απόδειξη για εσάς, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε την εμπιστοσύνη σας και πάλι. Πολλά ζευγάρια μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, θα σκεφτούν τον γάμο – παιδιά.

Προσοχή με : Παρθένους

 

Υδροχόος   ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟ  ΚΑΝΤΗΛΙ

Σκεπτικοί είστε με όλα αυτά τα τελευταία γεγονότα που έχουν λάβει χώρα, μέσα στον δεσμό σας και με όλους αυτούς τους τρίτους που έχουν εμπλακεί! Μόνο με τον άνθρωπο σας, μπορείτε να βρείτε τις σωστές λύσεις και με τον πιο ώριμο τρόπο.

Προσοχή με : Σκορπιούς

Ιχθείς ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ

Ευνοημένοι από τις πρώτες ημέρες του Μαΐου, θα είστε όλοι σας! Αυτό μπορείτε να το δείτε στην ερωτική σας ζωή, και ειδικά εσείς που έχετε τσακωθεί ή και χωρίσει με τον άνθρωπο σας. Οι επικοινωνίες θα ζεσταθούν και η επανασύνδεση θα έρθει σίγουρα.

Προσοχή με : Παρθένους