365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολογία

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 03/04/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Οι σκέψεις σας είναι χαμένες αυτές τις ημέρες, γύρω από κάποια επαγγελματικά και προσωπικά σας ζητήματα. Σίγουρα, είναι θέμα χρόνου να βρείτε τις λύσεις.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Ταύρος

Δεν μπορείτε εύκολα και πάλι να δεχτείτε στην ροή της καθημερινότητας σας, μια νέα αγάπη. Ακόμη τα παλιά δεν τα έχετε σβήσει από την καρδιά σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Δίδυμοι

Ο νέος αυτός μήνας, κυρίως είναι γεμάτος από εκπλήξεις που θα έρθουν από τους καλούς σας φίλους. Ίσως και να χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιον με τις συμβουλές σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Καρκίνος                 

Η καρδιά σας είναι ανοιχτή, σε μια επανασύνδεση. Αυτό είναι και κάτι που το πρώην συντροφικό σας έτερο, το έχει καταλάβει και από το δεύτερο δεκαήμερο θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Λέων

Υπάρχουν ακόμη πολλά κρυφά σημεία, που δεν έχετε αποκαλύψει για το παρελθόν σας, στο καινούργιο σας σύντροφο. Ίσως και κάποια, απλά να τα ξεχάσετε και εσείς.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Παρθένος

Υπάρχουν θέματα πρακτικά στην υπόλοιπη ζωή του αγαπημένου σας, που ακόμη δεν του επιτρέπουν να σας κάνει και τις σωστές προτάσεις γα ένα κοινό μέλλον.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Ζυγός

Έχετε τις επόμενες ημέρες, να δώσετε απαντήσεις στον άνθρωπο σας που θα καθορίσουν και όλα τα βήματα σας. Ακόμη και την περίπτωση γάμου – απογόνου.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Σκορπιός

Έχετε πολλά που πρέπει να ολοκληρώσετε και να τακτοποιήσετε μέσα στην καθημερινότητα σας και κάπως λοιπόν έτσι, δεν έχετε χρόνο για αγάπες και αισθήματα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Τοξότης

Μην χάνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας, καθώς το άτομο που είχατε προσεγγίσει, δεν είναι και το πλέον κατάλληλο για εσάς. Από τα μέσα του μήνα, όλα θα αλλάξουν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Αιγόκερως

Είστε ανοιχτοί, στο να εξελιχθεί μια ερωτοφιλία σε σχέση, αλλά υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε σε  βάθος χρόνου!

Ερωτική Τύχη: 8/10

Υδροχόος

Θα εντυπωσιαστείτε από όλα αυτά που θέλει το έτερον σας ήμισυ, να σας προτείνει. Σίγουρα σε αυτό…και εσείς μπορείτε να κάνετε τις προσωπικές σας προτάσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Ιχθείς

Πολλά ακόμη αυτά που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να μπορέσετε με το πρόσωπο που θέλετε, να έρθετε και πιο κοντά στα άνθρωποι. Μην βιάζεστε όμως καθόλου.

Ερωτική Τύχη: 8/10