365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολογία

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 01/04/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Μέσα στην ημέρα θα έχετε μια καλή είδηση από την οικογένεια ή από τον αγαπημένο σας. Κάτι πλέον αλλάζει προς το πολύ καλύτερο και αυτό σας ανακουφίζει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Ταύρος

Κάποιος που ούτε καν πάει το μυαλό σας μετράει τις ώρες μέχρι να σας ξαναδεί. Τώρα εσείς που έχετε ήδη προχωρήσει σε νέα σχέση, να είστε πιο προσεχτικοί.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Δίδυμοι

Οι δυναμικές σας αυτό το χρονικό διάστημα, είναι μεγάλες και σε όλους τους τομείς. Μπορείτε να δράσετε και να φέρετε σχέσεις και οικονομικά στην ισορροπία τους.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Καρκίνος                 

Αναπολείτε το παρελθόν και αυτό σας κάνει να θέλετε να το ψάξετε κιόλας. Από τα μέσα του Απριλίου, κάποιοι του ζωδίου σας, που έχουν χωρίσει, θα επανενωθούν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Λέων

Μην αναζητάτε κανέναν! Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας αναζητήσει κάποιος παλιός σύντροφος που όμως, αυτήν τη φορά έχει αλλάξει πολλά στην ζωή του.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Παρθένος

Μην πιέζεστε για να ικανοποιήσετε κανέναν. Τώρα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα μόνο σε εσάς. Αυτοί που πραγματικά σας αγαπούν θα σας ψάξουν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Ζυγός

Όλο αυτό που ζείτε με τον άνθρωπο σας, μάλλον έχει αρχίσει και κουράζει την ψυχή αλλά και το μυαλό σας. Μετά την πανσέληνο μιλήστε πιο αναλυτικά.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Σκορπιός

Ξέρετε ότι σε κάποιον έχετε κάνει το κλικ….αλλά ακόμη οι πέριξ περιστάσεις δεν σας αφήνουν να έρθετε και πιο κοντά. Λίγη μόνο υπομονή.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Τοξότης

Η καρδιά σας, έχει και πάλι μπει σε κατάσταση έρωτα. Αυτήν την φορά, που το σύμπαν σας ευνοεί τα μέγιστα, φροντίστε να μην κάνετε τα λάθη του παρελθόντος.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Αιγόκερως

Οι σκέψεις σας έχουν μπει σε έναν μονόδρομο που πια σας πηγαίνει μόνο σε μια επανασύνδεση. Σίγουρα αφορμές και δικαιολογίες για επικοινωνία θα έχετε.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Υδροχόος

Δεν είστε και απόλυτα σίγουροι ότι έχετε καταλάβει, αυτά που σας προτείνει κάποιος, που καιρό τώρα σας έχει δηλώσει όλα τα ερωτικά του συναισθήματα.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Ιχθείς

Όλο το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, θα είναι γεμάτο από πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας διορθώσουν την ψυχολογία. Όλα τα άλλα απλά προσπεράστε τα.

Ερωτική Τύχη: 10/10