365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΚΙΝΕΖΙΚΟ

Ζώδια και Πετρώματα – Τι ταιριάζει σε εσάς;

Ανακαλύψτε τις πραγματικές δυναμικές και θεραπευτικές ιδιότητες κάθε λίθου – κρυστάλλου, ανάλογα με το δικό σας ζώδιο – ωροσκόπιο – αστρολογικό χάρτη.

Σε κάθε ζωδιακή οικογένεια, αντιστοιχούν πολλές πέτρες, εδώ γίνεται αναφορά στην πιο χαρακτηριστική.

ΚΡΙΟΣ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ:: Φοριέται και ως φυλαχτό ή και γούρι, για να προστατεύεται ο κάτοχος του, από την κακογλωσσιά  και από κάθε είδους εμπόδια – αναποδιές, ενώ έχει και μεταφυσικές/πνευματικές ιδιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ: Μαύρη συμπαγής πέτρα που βοηθά τον Ταύρο στο να μην χάνεται, το ενδιαφέρον του σε πολλές διαφορετικές δράσεις και άτομα. Πολλαπλασιάζει τα χρήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΑΛΑΖΙΑΣ: Αυξάνει την φυσική αντοχή και γοητεία του κατόχου της αλλά και διαφυλάττει όποιο έργο – σχέση του. Από τις πιο  ιερές πέτρες της αρχαιότητας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΟΡΑΛΛΙ: Πέτρα της θάλασσας τεράστιας αξίας, όπου παρέχει μόνιμη προστασία και διαλύει τις αρνητικές επιρροές των ζηλοφθόνων.- ανταγωνιστών. Χαρίσει μακροχρόνιες σχέσεις.

ΛΕΩΝ
ΦΕΓΓΑΡΟΛΙΘΟΣ: Μια από τις ιδιαίτερες πέτρες της Σελήνης που βοηθά τον κάτοχο του, να ξεφεύγει σχετικά γρήγορα από τις ερωτικές του μεταπτώσεις. Φέρνει υλική – προσωπική τύχη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ: Βοηθά στην οικονομική άνοδο και στην διατήρηση της αυτοπεποίθησης – επέκτασης. Ενεργοποιεί εύκολα τον τομέα της ερωτικής τύχης. Προστάτης σπιτιού.

 

ΖΥΓΟΣ

ΡΟΥΜΠΙΝΙ: Θεραπεύει μόνιμα  την μελαγχολία και θεωρείται υποβοήθημα στις δύσκολες ερωτικές σχέσεις  και της πνευματικής επέκτασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΠΑΖΙ: Κατευνάζει τα παρορμητικά συναισθήματα του κατόχου του…. και αυξάνει την ψυχική του δύναμη. Φέρνει μέγιστη προστασία σε κάθε επίπεδο. και μειώνει τις καθυστερήσεις και τα λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΤΥΡΚΟΥΑΖ: Σαν λίθος  έχει προστατευτικές ιδιότητες για την αγάπη, τις οικονομικές συναλλαγές και τα νέα ξεκινήματα. Προστατεύει από την γλωσσοφαγιά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΡΑΝΑΤΗΣ: Άμεσα βοηθά στην επαγγελματική  καταξίωση και αναγνώριση, και φέρνει γρήγορο χρήμα. Ενισχύει την πίστη μέσα στα απόμακρα – τσακωμένα ζευγάρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΙΤΗΣ: Προσφέρει ανόθευτη αγάπη και πιστούς συντρόφους. Επίσης φέρνει στον δρόμο του κατόχου, επαγγελματικές ευκαιρίες και φήμη.

 

ΙΧΘΕΙΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΙ: Ιδιαίτερη πέτρα που της αποδίδονται ατελείωτες  δυνατότητες. Εξαγνίζει  το σώμα και το πνεύμα -ψυχή. Ενισχύει τον τομέα της αγάπη και της οικογένειας.