365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Δώρα αγάπης για όλους

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός   Η Μελέτη

Συμπληρωματικές πληροφορίες, θα έρθουν στα χέρια σας, για το πρόσωπο που αγαπάτε. Τώρα χρειάζεται απλά να κρατήσετε την υπομονή σας και μέχρι να γίνει αυτή η πολυπόθητη συνάντηση μέσα στις γιορτές.

Ταύρος Η Φιλία

Αισθάνεστε ανασφάλεια, με όλα αυτά που έχουν συντελεστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον άνθρωπο σας. Ξέρετε ότι έχει διάφορα προβλήματα, αλλά και εσείς από την μεριά σας, μην τον φορτώνετε περισσότερο.

 

Δίδυμοι Η Συγχώρεση

Ευκαιρίες, για αλλαγή εργασίας και όχι μόνο, έρχονται αυτό το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Τώρα έχετε και την άνεση για να απολαύσετε όλην αυτήν τη εορταστική περίοδο με τους αγαπημένους σας.

 

Καρκίνος Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Κρατήστε χαμηλούς τόνους, και μην κάνετε ακόμη αποκαλύψεις για το παρελθόν σας, σε άτομα που δεν έχετε ακόμη καταλάβει τις προθέσεις τους. Το τέλος του μήνα έχει για εσάς, πολλές αποκαλύψεις.

 

Λέων Η Νέα Αγάπη

Αυτά που έχετε συζητήσει με τον άνθρωπο σας, θα τα δείτε από το τέλος του Δεκεμβρίου, θα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Οι ελεύθεροι, θα έχουν ειδήσεις – επισκέψεις από το χαμένο τους παρελθόν.

 

Παρθένος Τα Παιδιά

Ότι και να έχει συμβεί μέσα στην καρδιά σας, είστε πεισματάρηδες και απλά θα το ξεπεράσετε. Οι μέρες μέχρι και τις αρχές του Ιανουαρίου, έχουν και κάποιες ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις για εσάς και την οικογένεια σας.

Ζυγός Ακούγοντας 

Αποφύγετε αυτόν τον καιρό, να πιέσετε τον εαυτό σας αλλά και το ταίρι σας, γύρω από το που πάει τελικά αυτή η σχέση. Ακόμη και σε εσάς, τα πράματα δεν είναι ξεκάθαρα και χρειάζεστε τον ανάλογο χρόνο.

 

Σκορπιός Η Πρόθεση 

Δεν τα έχετε και τόσο καλά με τα περιβάλλοντα και τους κύκλους, του συντρόφου σας. Τα ταίρια που έχουν απομακρυνθεί, πιθανό και μέχρι το τέλος του έτους, να πάρουν απόφαση για μια επανασύνδεση μόνιμη.

 

Τοξότης Η Θεραπεία

Είστε λίγο απόμακροι από τον άνθρωπο σας, μιας και δεν ανταποκρίνεται σε όλα αυτά που θέλετε. Δεν χρειάζεται το μυαλό σας να πηγαίνει σε λάθος σενάρια, απλά αφήστε τους περισσότερο χρόνο και χώρο.

 

Αιγόκερως Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Υπάρχουν κάποια οικογενειακά και οικονομικά θέματα, που ακόμη δεν σας επιτρέπουν να κάνετε την επανάσταση σας. Από το νέο έτος, όλα στον δρόμο σας, σίγουρα θα είναι πιο άνετα!

Υδροχόος Τα Νέα Ξεκινήματα 

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει, γύρω από μια ερωτική επανένωση, μάλλον θα σας δικαιώσουν. Μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, θα έχετε πολλές επικοινωνίες και συναντήσεις.

 

Ιχθείς  Η Εισακουσθείσα προσευχή

Φροντίστε παραπάνω τον εαυτό σας, τον άνθρωπο σας και ότι άλλο αγαπάτε. Υπάρχουν γύρω σας πειρασμοί και το ξέρετε, άρα να είστε σε μια επιφυλακή προς όλες τις πιθανές κατευθύνσεις.