365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Χαρτομαντεία Sfigga – Σχέσεις και συναισθήματα εξελίσσονται.

Ερωτικές προβλέψεις για τις επόμενες 2 -4 εβδομάδες:

 

Κριός  ΟΙ ΚΡΙΝΟΙ

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Δηλώνετε ότι είστε στην καλύτερη φάση της ζωής σας, και ότι αυτό έχει προκύψει πλέον από την ισορροπημένη σας ερωτική σχέση. Πολλοί από εσάς, μέσα στον μήνα, θα έχετε και σκέψεις για επόμενα –επίσημα βήματα.

Ερωτική Τύχη: ***

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με λίγη παραπάνω προσπάθεια, θα καταφέρετε να λύσετε πολλά από τα οικονομικά σας ζητήματα, ακόμη και μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Ταξίδια και σπουδές σίγουρα ευνοούνται!

Οικονομική Ροή: ++

 

Ταύρος ΤΟ ΠΛΟΙΟ

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ειδικά εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα καταφέρετε μέσα από τις κοινωνικές και τις φιλικές σας παρέες, να βρείτε μια νέα ερωτική σχέση που θα σας αποζημιώσει για όλη αυτήν την αναμονή σας.

Ερωτική Τύχη:***

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Όσοι έχετε αναζητήσει μια καινούργια εργασία, ή ήδη κυνηγάτε μια καλύτερη θέση, μέσα στο 3ο 10ήμερο του μήνα θα καταφέρετε να την αποκτήσετε και να εξελιχθείτε όπως το έχετε φανταστεί.

Οικονομική Ροή: +++

 

Δίδυμοι Ο ΑΝΤΡΑΣ

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα έχουν μέσα στην ζωή τους πια ισορροπία αλλά και εύνοια, γύρω από τελικές αποφάσεις για γάμο ή και ακόμη απόκτηση οικογένειας…ή και μεγάλων αγορών.

Ερωτική Τύχη:***

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Χρήματα και νέες ευκαιρίες, θα σας έρθουν μέσα από τους επαγγελματικούς σας αγώνες. Μερικοί ίσως και να σας δοθεί πρόταση, για να αλλάξετε πόλη ή και να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό.

Οικονομική Ροή:+++

 

Καρκίνος Ο ΔΡΟΜΟΣ

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Είστε από αυτούς που θα καταφέρουν στα μέσα του μήνα και πριν την αλλαγή του ζωδίου, να ξεκαθαρίσουν την προσωπική τους ζωή. Αυτό σημαίνει λύσεις περίπλοκων διαζυγίων ή και άμεσες επανασυνδέσεις.

Ερωτική Τύχη:**

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Πολλά αυτά που σας έχουν προταθεί αυτό το χρονικό διάστημα, και τώρα καλείστε να πάρετε τελικές και ώριμες αποφάσεις από ποιους θα φύγετε μόνιμα και που θέλετε να συνεργαστείτε.

Οικονομική Ροή:++

 

Λέων Η ΓΥΝΑΙΚΑ

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Είστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, των εξωτερικών πλανητών και αυτό έχει να σας προσφέρει λύσεις αλλά και ένα πιο καθαρό μυαλό, για την ερωτική σας ζωή.

Ερωτική Τύχη:***

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η ταλαιπωρία σας έχει λήξει και μέσα στις ερχόμενες ημέρες, την θέση εργασίας που ψάχνετε θα την βρείτε. Τώρα και όλες οι υποχρεώσεις, που έχουν μαζευτεί θα λυθούν και η ψυχολογία σας θα ανέβει.

Οικονομική Ροή:++

 

Παρθένος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οι πιο τυχεροί αυτού του χρονικού διαστήματος, είναι οι μόνοι και οι χωρισμένοι. Νέα άτομα, θα διασταυρώσουν το μονοπάτι σας, και ίσως ένας μεγάλος έρωτας, να κατακτήσει την καρδιά σας.

Ερωτική Τύχη:**

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μπορεί να αισθάνεστε μεγάλη πίεση μέσα από τον εργασιακό σας τομέα, αλλά αυτό αλλάζει. Τώρα μπορείτε να συνεργαστείτε πιο ομαλά και με νέα άτομα, που συμμερίζονται την δική σας αντίληψη.

Οικονομική Ροή:+++

 

Ζυγός ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Πολλές και σημαντικές θα είναι οι συζητήσεις, που θα ανακύψουν μέσα στην σχέση σας, και με πρωτοβουλίες του συντρόφου σας, έτσι ώστε να ευθυγραμμιστείτε και για μια πιο σοβαρή – επίσημη δέσμευση.

Ερωτική Τύχη:**

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Δεν έχετε πολύ χρόνο για να αποφασίσετε τι τελικά θα κάνετε με την δουλειά σας. Έχετε αρκετές πια προτάσεις, που θα πρέπει να τις αξιολογήσετε και να διαλέξετε ότι σας είναι πιο συμφέρον!

Οικονομική Ροή:++

 

Σκορπιός ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Έχετε την καλύτερη διάθεση είτε είστε μόνοι, είτε μέσα σε σχέσεις εσείς οι Σκορπιοί.  Έχετε περάσει πολλά και τώρα το σύμπαν, θα σας αποδώσει ευκαιρίες, για να φτιάξετε την ζωή σας, όπως εσείς επιθυμείτε.

Ερωτική Τύχη:***

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μην έχετε κλειστά τα μάτια και τα αυτιά σας, σε νέες προτάσεις και ευκαιρίες στα εργασιακά σας. Μέσα στο 3ο δεκαήμερο του μήνα, σας έρχονται συνεργασίες που σίγουρα θα σας αφορούν.

Οικονομική Ροή:+++

 

Τοξότης Η ΚΟΡΩΝΑ

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Ήλιο, για λίγο ακόμη στον Καρκίνο, θα έχετε πολλές και σημαντικές αλλαγές στον ερωτικό σας τομέα, και ειδικά εσείς που τώρα έχετε απομακρυνθεί από τον σύντροφο σας, για δευτερεύοντες λόγους.

Ερωτική Τύχη:*                                                                                                            

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η τάση σας… είναι να κάνετε μια μεγάλη στροφή στην οικονομική σας καθημερινότητα, ακόμη και να αλλάξετε επάγγελμα. Μέσα από τις πρακτικές ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σας, εσείς θα κάνετε τις καλύτερες επιλογές.

Οικονομική Ροή:++

 

Αιγόκερως ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

 

Ερωτική ΤΑΡΩ….

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τους δύο αυστηρούς, μέσα στο ζώδιο σας εσείς δεν έχετε άλλα χρονικά περιθώρια, για καθυστερήσεις στην λήψη δράσεων. Σκεφτείτε και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις και ανακοινώστε τες .

Ερωτική Τύχη: ***

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Πολλά τα ταξίδια και οι νέοι συνεργάτες, για αυτόν τον μήνα, που σίγουρα θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες…αλλά και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και μια καλύτερη οικονομική σταθερότητα.

Οικονομική Ροή:+++

Υδροχόος ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Για όλον τον υπόλοιπο μήνα, η Αφροδίτη θα σας δίνει πολλές και σημαντικές όψεις, που θα ενεργοποιήσουν παλιά συναισθήματα. Πολλές και οι επανασυνδέσεις. που θα γίνουν μέσα στις ερχόμενες ημέρες.

Ερωτική Τύχη:**

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Ιούλιος για εσάς, λήγοντας θα είναι ένας άκρος κουραστικός μήνας, που θα σας φέρει και όμως πιο κοντά σε οικονομική άνεση. Μπορείτε και να σκεφτείτε πλέον αγορές και σημαντικές επενδύσεις.

Οικονομική Ροή:++

 

Ιχθείς Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ευτυχώς είστε σε μια καλύτερη διάθεση, μετά από τόσες εβδομάδες δυσκολιών μέσα στην ερωτική σας ζωή. Τώρα μπορείτε με τον σύντροφο σας, να βάλετε το πρόγραμμα που θέλετε και να το ακολουθήσετε.

Ερωτική Τύχη:**

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα πλάνα σας, έχουν αρχίσει και γίνονται πραγματικότητα. Τώρα από το 3ο δεκαήμερο του μήνα, η οικονομική ροή θα συνεχίσει αλλά και οι νέες συνεργασίες που θα σας προταθούν, σίγουρα θα σας αφορούν.

Οικονομική Ροή:+++