365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Οι Κάρτες των Αγγέλων προλέγουν τα μελλούμενα

Προβλέψεις για τις επόμενες 11-18 ημέρες:

Κριός – Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ :

Η μόνη κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι αυτή… των φιλικών σας κύκλων, και της πολλής εργασίας. Όλα τα άλλα, έρωτες και πάθη ακόμη δεν σας αφορούν.

Ταύρος – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ:

Δεν είστε τα παιδιά που πηγαίνετε με την μόδα και τις επιταγές της. Είστε αυτοί που θέλετε λίγα και ποιοτικά. Όποιος αυτό το καταλάβει, θα γίνει και ο μόνιμος σας σύντροφος.

Δίδυμοι – Η ΣΤΕΓΑΣΗ:

Νέα ξεκινήματα θα έχετε με τον άνθρωπο σας, καθώς τώρα όλα αλλάζουν στην ζωή και των δύο σας. Προσοχή στα άτομα, που ξέρετε ότι σας δημιουργούν προβλήματα.

Καρκίνος – Η ΜΟΥΣΙΚΗ:

Αυτά που υπάρχουν στα πλάνα τα άμεσα, του συντρόφου σας, θέλετε να μάθετε αλλά ίσως και να έχετε μια συστολή, για να ρωτήσετε ευθέως τελικά.

Λέων – Η ΑΓΑΠΗ:

Οι καταστάσεις που έχετε υπό τον έλεγχο σας, μέσα στην εργασία θα αρχίσουν άμεσα και το επόμενο διάστημα, να σας φέρνουν χρήμα και επιτέλους γαλήνη στο μυαλό.

Παρθένος – Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:

Τα συναισθήματα σας, είναι πολλά για το άτομο που έχετε επιλέξει να έχει τον τίτλο του συντρόφου σας. Δεν λαμβάνετε τελικά πίσω, ούτε τα μισά.

Ζυγός – Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ:

Ο άνθρωπος σας, δεν θέλει να σας αφήσει να εμπλακείτε πολύ περισσότερο, μέσα στην οικογένεια και τα επαγγελματικά του. Ίσως και να έχει τους λόγους του.

Τα ζώδια τον Οκτώβριο…

 

Σκορπιός – Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ:

Η μόνιμη σας ένσταση με τον άνθρωπο σας, είναι ότι δεν θέλει ακόμη να μιλήσει για δεσμεύσεις. Ούτε καν τι έχει μέσα στο μυαλό του, για το μέλλον σας.

Τοξότης – ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ:

Δεν είστε τα ζώδια, που θα δώσετε χάρη σε κάποιον που έχει προδώσει τα συναισθήματα σας. Αυτό είναι κάτι που μόνο θα πρέπει να σας κάνει να αλλάξετε δρόμο.

Αιγόκερως – Η ΦΙΛΙΑ:

Πολλές οι ωραίες στιγμές, που έχουν προκύψει με ένα φιλικό σας πρόσωπο, που όλα δείχνουν ότι ήδη έχει αρχίσει και αισθάνεται κάτι πιο βαθύ, για εσάς.

Υδροχόος – Η ΦΥΣΗ :

Αυτά που θέλετε να κάνετε για τον εαυτό σας, μην τα συζητάτε με τον σύντροφο σας συνεχώς. Μόνο ανασφαλείς δείχνετε και ίσως και να μοιάζετε πια για φίλοι!

Ιχθείς – ΟΙ ΙΔΕΕΣ:

Χωριστά από τα παλιά τελικά, είστε και καλύτερα. Τόσο καιρό που προσπαθούσατε και κυνηγούσατε μια επανασύνδεση, είχατε χάσει τον εαυτό σας.

[espro-slider id=2630]