365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολογία

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 26/09

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Μην θεωρείτε ότι υπάρχει κάτι απόλυτα δεδομένο και σίγουρο,  στις αισθηματικές σχέσεις. Μόνο μέσα από την κοινή προσπάθεια και των δύο, συντηρείται ένα αληθινό συναίσθημα. Σε ότι και να ξεκινήσετε τώρα, έχετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας, την συνεχή υποστήριξη!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Κάποιες φορές οι επιπόλαιες συμπεριφορές, από την μεριά του αγαπημένου σας, σας δείχνουν ότι αυτή η σχέση τελικά έχει περιορισμένο χρόνο. Αυτόν τον μήνα, θα σκεφτείτε τα πάντα και θα πάρετε τις αποφάσεις σας, χωρίς ίχνος εγωισμού ή και ανασφάλειας.

 Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Εσείς που έχετε μείνει μόνοι επειδή, έχετε πονέσει πολύ στην αγάπη, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, θα δεχτείτε προτάσεις επανασύνδεσης. Όπως και να είναι τώρα τα συναισθήματα σας, εσείς κάντε αυτό που σας λέει το αλάνθαστο ένστικτο σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Ερωτική LENORMAND…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Δεν διαχειρίζεστε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αυτήν την σχέση. Αυτό θα μπορούσατε να πείτε είναι και ένας δείκτης, ότι δεν ταιριάζετε απόλυτα με το ταίρι σας. Σίγουρα οι συζητήσεις που θα έρθουν, θα φωτίσουν το τοπίο και το τι έχετε μπροστά σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ :  Δεν θα πρέπει να κάνετε πάλι, τα λάθη που σας έχουν κοστίσει σε χρόνο και άσχημη ψυχολογία. Καλός ο έρωτας, αλλά με μέτρο και τώρα πια κάτω από λογική. Δείτε και πιο σοβαρά, τις επαγγελματικές προτάσεις που σας έρχονται και σας δίνουν ευκαιρίες ανόδου.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Το ταίρι σας, σας αγκαλιάζει με όλην του την αγάπη και το νιώθετε. Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα έχετε κάποια πρόταση για γάμο ή την απόκτηση απογόνου. Όσοι είναι μόνοι τους, θα δουν μια πιο παλιά τους ερωτική σχέση να τους ξανα – προσεγγίζει.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ :  Θέλετε αυτήν την περίοδο να είστε αυτόνομοι και μόνοι χωρίς αισθηματικές υποχρεώσεις, πάνω από το κεφάλι σας. Δεν θα τα καταφέρετε όμως, καθώς νέος έρωτας, πλησιάζει. Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό από όλα αυτά που ξέρετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Οι δυσκολίες που έχετε μέσα στην οικονομική σας ζωή, από το τέλος του Σεπτεμβρίου, θα υποχωρήσουν και θα σας ανοίξουν δρόμους για καλύτερες μέρες. Τώρα θα καταφέρετε και κάποια προβλήματα με τον άνθρωπο σας να τα λύσετε μόνιμα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Υπάρχει αληθινή αγάπη και σταθερότητα μέσα στην σχέση σας, που θα σας κάνει να σκεφτείτε να συνεργαστείτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών είναι μόνο καλές, άρα κινηθείτε με μικρά βήματα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Εσείς που δηλώνετε ότι αυτό το διάστημα, θέλετε να το περάσετε μόνοι, χωρίς νέο έρωτα και μόνο κοντά στους φίλους σας, θα διαψευστείτε στο 100%. Από το τέλος του μήνα, θα δεχτείτε νέα φλερτ… που κάποιο θα κερδίσει την καρδιά σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Υπάρχουν κάποια έκτακτα έξοδα στον προϋπολογισμό σας, που ευτυχώς θα καταφέρετε να τα περιορίσετε και να συνεχίσετε το Φθινόπωρο σας άνετα. Οι μέρες θα δώσουν και πολλές συναντήσεις με τον πρώην σύντροφο σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Φιλοσοφείτε πολύ την αγάπη και τις σχέσεις, τώρα που είστε μόνοι σας, και μάλλον έχετε καθαρά εντοπίσει τι έχετε κάνει λάθος, την τελευταία φορά. Στην εργασία σας, θα έχετε προτάσεις ενδιαφέρουσες που θα σας φέρουν χρήμα και φήμη.

Εύνοια Ζωδίου: ++