365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Ταρώ

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 21/09

Ερωτικές προβλέψεις:

 

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχετε εντοπίσει με την αναλυτική σας ματιά, πολλά λάθη μέσα σε αυτήν την καινούργια γνωριμία. Αν τελικά κάτι δεν σας αρέσει, δεν χρειάζεται και να την συνεχίσετε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Οι τρόποι σας, έχουν ενοχλήσει το ταίρι σας, που δηλώνει ότι δεν του δίνετε την αρμόζουσα σημασία. Αντιθέτως, έχετε απορροφηθεί μέσα σε εργασία και λοιπές δημόσιες σχέσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ :  Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Με το πέρασμα του χρόνου, μπορείτε να αποκτήσετε και πάλι την εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο, που παλιότερα σας είχε προδώσει. Σίγουρα μην επαναπαύεστε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Από τα τέλη του Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του 2019, τα άστρα θα σας προσφέρουν αμέριστη εύνοια, για να φέρετε σε μια ισορροπία και μέτρο την οικονομική σας ζωή.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΛΕΩΝ :  ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Κάποιες αλλαγές σας πλησιάζουν και θα πρέπει από τώρα να ενημερώσετε τον σύντροφο σας. Λόγω εργασίας ή σπουδών, θα πρέπει είτε να ταξιδέψετε ή να χαθείτε για ένα μικρό διάστημα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Σημαντικά οικονομικά κέρδη σας  έρχονται από την μεριά της εργασίας σας, που θα ανοίξουν και τις πόρτες σε άλλες καταστάσεις της ζωής σας, που σας είχαν παλιότερα δυσκολέψει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Οι εντάσεις και οι διαφωνίες μέσα στον δεσμό σας, δείχνουν ότι υπάρχει κενό στην αισθηματική σας επικοινωνία. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό… σίγουρα εσείς θα βρείτε την λύση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η ερωτική σας απομόνωση, αυτούς τους έσχατους μήνες, σας έδωσε την ευκαιρία, για να ασχοληθείτε περισσότερο με τους αγαπημένους σας και τα χόμπυ σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Στον επαγγελματικό σας κύκλο, υπάρχουν ατελείωτα φλερτ που σας πολιορκούν ασταμάτητα. Σίγουρα σκεφτείτε κάθε κίνηση σας, πολλές φορές …. πριν κάνετε κάποια επαφή.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Αλλαγές στον Αστρολογικό Θόλο…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οι σκοτεινές σας σκέψεις, από το παρελθόν πιθανόν και στο  τώρα να αδικούν τον άνθρωπο σας. Βρείτε την ισορροπία σας, και ίσως και ένα ταξίδι να σας βοηθούσε να αποσυμπιεστείτε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Μια ερωτική σας παλιότερη περιπέτεια επιστρέφει και σας θέλει πίσω. Μην ενδώσετε άμεσα και σίγουρα όχι πριν ακούσετε, όλες τις νέες προτάσεις που θα σας κάνει.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Είσαστε αψυχολόγητοι και διατηρείτε ένα μυστήριο, για όποιον σας πλησιάζει. Μόνο όποιος είναι αρκετά τολμηρός, θα καταφέρει να προσπεράσει τις άμυνες σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

[espro-slider id=2630]